Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Aralık 2008, 18:56
giden bir şey yok ya... yenitayfa.com; güzel... sadece sizler eksiksiniz
ben hep buralardayımda,genelde sizler yoksunuz...
bu günlerde biraz moralim bozuk,işler durgun... keyifsizim yani,sizleri izliyorum genelde... ama buralardayım...
o günkü mesaj başka bir topite açmış olduğum konuyla ilgili bir veda mesajıydı... ama olmadı...
neyse;
gene görüşürüz...
Reklamlar
-
30 Aralık 2008, 19:26
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
30 Aralık 2008, 19:45
serkanzat adlı üyeden alıntı
yapabilirsen süper olur.zaten kasası ağır 250lik ve böyle şekilli bişey yapacaksın bir bakan bir daha bakar bence..
yaa yapmayı istiom düşeşe 250 cc sağlam bi motor bulursam komple örnek piaggio vb... evrakları olsun ruhsata işlete biliyim sorun yok
ayberk abi sessiz kalma yaaa:(:(
-
30 Aralık 2008, 21:42
Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri.Tüm sayfaları okudum sayılır.Sıfır zat almak için bayi ye gittim.Usta bana şu motora bir bak dedi gri pırıl pırıl bir zat.Genç bir sahibi var.Oldukça özenmiş.Akü,zincir,buji,alarm ve uzaktan çalıştırma,dunlop lastik,bagaj,kask uzun kısa xenon mtec marka herşey iyi kalite.Sıfır alıp değiştireceğim herşeyi yapmış.2006 model olmalı 2500 km lerde.Satıcak çünkü hem ayrıca mct si varmış hemde araba alınmış ailesince.Gerçekten usta herşeyine kefilim dedi.Kafam karışık 2300 ytl dedi en son.250 ytl kadar da devir işlemleri sürecek.Yardımcı olun lütfen.
-
30 Aralık 2008, 21:46
haluk36 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri.Tüm sayfaları okudum sayılır.Sıfır zat almak için bayi ye gittim.Usta bana şu motora bir bak dedi gri pırıl pırıl bir zat.Genç bir sahibi var.Oldukça özenmiş.Akü,zincir,buji,alarm ve uzaktan çalıştırma,dunlop lastik,bagaj,kask uzun kısa xenon mtec marka herşey iyi kalite.Sıfır alıp değiştireceğim herşeyi yapmış.2006 model olmalı 2500 km lerde.Satıcak çünkü hem ayrıca mct si varmış hemde araba alınmış ailesince.Gerçekten usta herşeyine kefilim dedi.Kafam karışık 2300 ytl dedi en son.250 ytl kadar da devir işlemleri sürecek.Yardımcı olun lütfen.
yazılanları okuduysan zaten az cok bilirsin senin tanıdığın baska bi tamırcı varsa bi götür baktır öle al şimdi satan arkadas o ustada yaptırmıstır ustada kendi yaptıgı işi kötülemez görüntüde ne kadar güzel olursa olsun motoru en önemlisi görüntüsünü güzellestirmek kolay motor nasıl durumda önemli olan bu ben aldım yaza ya sıfır motor yaptırcam yada faturalı cıkma 250 cc motor bulup taktırcam demek istediğimi anlamıssındır fiyat olarak tam bilemiom üstünde epeyi şey var 2000 e verseler tmmda bilmiyom diyer arkadaşlarda yardımcı olacaktır
-
30 Aralık 2008, 21:56
haluk36 adlı üyeden alıntı
dostum o motor icerenkoydeki sevpadamı?
-
30 Aralık 2008, 21:56
aynen katılyıorum 1-2 yere gostermekte fayda var.
-----------------------------------------
Bu arada ehliyet sınavını 90 puan alarak gectim.Umarım pratikte yamulmam. :D
-
30 Aralık 2008, 22:00
schumi84 adlı üyeden alıntı
dostum o motor icerenkoydeki sevpadamı?
aynı soruyu ben soracaktım
hatta jantları nikelaj...
-
30 Aralık 2008, 22:06
AYBERK adlı üyeden alıntı
aynı soruyu ben soracaktım
hatta jantları nikelaj...
evetttt merakla bekliyoruz cevabıı
safak112 adlı üyeden alıntı
ehliyetin hayırlı olsun safak112, pratik diye bisey yok rahat ol, aldın ehliyetini
-
30 Aralık 2008, 22:14
schumi84 adlı üyeden alıntı
ehliyetin hayırlı olsun safak112, pratik diye bisey yok rahat ol, aldın ehliyetini
İnsallah dostum.valla cok sevindim.Insallah bırsey olmazda ehliyetime kavusurum. B ehliyetini alırken bu kadar heyecanlanmadım vallahi
-
30 Aralık 2008, 22:15
beyler...
keyifler nasıl? varmı yaramaz bir durum?
şafak şimdiden hayırlı olsun;....
-
30 Aralık 2008, 22:22
şafak sonuclar acıklandımıkı bende girdim o sınava bende örenmek istiom sonucu
-
30 Aralık 2008, 22:53
Evet arkadaşlar sevpa dan yardımcı oldular.Bana samimi geldi söyledikleri ve motorun durumu.Ama ben zaten sıfır almaya gitmiştim.Aklımda şu an eğer 2000 veya 2100 ytl ye vermez ise ümraniyede bir bayi de sıfırı varmış.Gidip görücem anlaşırsam hemen girerim bu işe.Taksitle ondan alıcam ve 100 yada 150 ytl ye ben yaptırıcam sıfırken değişiklikleri.Bu arada şafak112 arkadaşım beni hatırlar bir akşam yolunu kesip tanışmıştım onunla.Aynı sokakta oturuyormuşuz.Herkese teşekkürler.
-
30 Aralık 2008, 23:04
Haluk evet simdi hatırladım.Valla hayırlısı olsun.hangisi içine siniyorsa onu al derim.ama dedigim gibi 1-2 ustaya daha goster derim haluk.Hani sıfır alırım aklım rahat olur.bır sorun olursa ben bilirim diyorsan sıfır almak mantıklı.Ogun konustugumuz gibi bende 2. el aldım.Ben alırken sorunları soylemıslerdı o sorunları yaptırdım su anda bir problem yok acıkcası.Goruselım yıne.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Saol Ayberk Abi su ehliyeti alalım senın ordayız valla
-
30 Aralık 2008, 23:05
Tebrikler şafak....
nasıl ve nereden öğrendim ben de öğrenmek istiyorum.varsa y kitapçığının sorularını kopyalayabilirmisin.
herkese iyi akşamlar bu arada...arkadaşlar
-
30 Aralık 2008, 23:11
msn: safak112@hotmail.com ekle abi beni atıyım hemen
-
30 Aralık 2008, 23:16
-
haluk motoru tarif ediyor...
bizde hangi bayide olduğunu söylüyoruz...
vayy beee....
ilgi alakaya bak bizde... söz konusu zat olunca...
şafak112'yide ben tanımıştım...
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
AYBERK, schumi84, enginogurlu, safak112, haluk36, sero1981
-
msn açıyorum şimdi şafak
meb.programı açamıyorum adobe sorun yaratıyor..yollarsan sevinirim
-
30 Aralık 2008, 23:24
Gerçekten süpersiniz arkadaşlar.Bende hemen bayi ve motoru tanıyınca dedim bi medyatik bi durum var motor hakkında ve herkes biliyor galiba.Neyse arkadaşlar anlaşırsak en az bir ustaya daha göstericem.Bilgilendiririm sizleride.İyi geceler teşekkürler ilginiz için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler