iyi geceler...
------------------------------------------------------------------------
herkese iyi akaşamlar....
en son gece saat 02:12'de girmiştim,şuan da saat 18:20...
etkinlik süperrrr.......
HERKESE İYİ AKŞAMLAR ,,
En sonunda resim göndermeyi başardım...Zannediyorum..
Sizlere benim Muhterem ZAT ın resimlerini göndermeye çalışacağım..
Bilhassa ayak koyacak yeri göstermeye çalışacağım.Zira siyah ayaklıklar basılınca çok kirli gözüküyordu. Motoru aldığımda bende çareler aramaya başladım.Aliminyum ayaklıklar benimde ilgimi çekti fakat çok çirkin ve yapmacık duracağı için vazgeçtim.Ayrıca cooper motorların ayak koyulacak yerlerini inceledim,lastik takozlarına baktım amma uygulama çirkin duracağından vazgeçtim.Resimde görülen malzemeleri yapıştırdım.siyah olduğu için çokta sakil durmadı....Ayaklıklarda nekadar kullansam tertemiz kalıyor. Ben memnunum.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ahmet abi hoş geldin...
sonunda zat'ının resmini gördük ama sen yoksun ortalıklarda...
motorun maaşallah çok güzel,allah nazardan korusun...
o ayalık dediğin parçalar nedir? genelde ben ayaklarımı uzatarak kullanırım,bana pek uymaz gibi geliyor... ama hoş durmuş...
bazı benzinliklerin pompalarında havada oluyor dikkat ediniz onada
AYBERK,,
ersenbicakci@hotmail.com adresime , detaylı olarak adresini ,telefonu ve cebini yazarsan sevivirim.Ben İstanbulu pek bilmediğim için , acemi abin için kolay bulabileceğim gibi olursa sevinirim,,
Şubat ayının başında BOAT SHOW için geleceğim .. İnşaallah o zaman görüşürüz..
Iyi Geceler Arkadaşlar...
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Serkanzat,
Güzel olmuş . Göze ters gelmiyor..Ben Ayaklarımı uzatmadığım için uzun düşünmedim. Orjinal hali ile devamlı çamurlu ve tozu olması beni rahatsız ettiği için ben bu şekilde yaptım. Böyle ayaklıklar devamlı tertemiz duruyor..
Birde senin motorun un selesi ve gösterge yanları kırmızısı uyumlu olmuş,
herhalde orjinal olsa gerek .Çünkü izmirde böyle gri görmedim...
Ahmaet abi;
serkan'ın motoru aslında o halde değil... yani selesi,gösterge paneli,ayaklığı,grenaj rengi,vs...bilgisayar üzerinde oynanmış,photoshop'lanmış yani... orjinal değil...
serkanım güzel olmusta bide beyaz ve kırmızılı yapsana
ahmet abi senin zatında güzelmiş abi kazasız belasız sürüşler
AYBERK.
Ayaklığı tahmin ettim fotoshop olduğunu tam oturmamış fakat sele ve panel yerini gerçek
zannettim.Ama çok hoşda olmuş.
Benim bilgisayar hobilerim dışında. Karşısında fazla kaldımmı canım sıkılıyor.
Dahaçok gözle görülüp elle tutulan uğraşıları seviyorum . Örneğin ahşap işleri ,
ferforge ve demir işleri gibi. Yazlıktaki atolyemde bunlarla uğraşıyorum.İleride size birkaç uğraşımı resmederim...
Enginogurlu,
Teşekkür ederim . benden önceki sahibi pek bakmamış sadece üzerine binip gezmiş..Masraf yapmadan kendim uğrasıp toparladım..Hatta nereye bıraksam millet toplanıp bakıyor onun için Kask asma çengelinin altına birde nazarlık koydum.,, Motora birşey olması önemli değil ama üstünde ben varım...
Herkese Masrafsız kazasız ve zevkli sürüşler..
Merhaba
Ayberk abi ben kullanıyorum valla.
Bu arada bugun ehliyet sınavına girdim.Kaldı geriye 15 gun.Offff offf bi gecse su gunlerde artık ehliyetime kavussam.Sınava giren arkadaslarada basarılar dılıyorum.
görüşlerin için teşekkür ederimn ahmet abi.benim motorun gri renk bunu fotoshop la yaptım. sadece değişik bir tarz zat ta nasıl durur diye. sanırım böyle zat yoktur. ama bence fenada olmaz yani
ayberk ben de bugün kullandım.yağını ve benzin filtresini değiştirmeye gittim.
şafak benim sınav süper geçti 100 almam lazım. hep bildiğim şeylerden
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
nerde girdin sizde kemerburgazın ordamı sokdular bizi orda sokmuşlardı bir arkadaşın çin işi vitesli chopper ı ile girmişdim kukalar arasında geçerken motorun manevrasıda çok zordu afallamışdım o motoruda ilk sürüşümdü zor motordu adam ikinci kez geç demişdi allah dedim kesin bırakdı ) neyse ikinci kez geçdim bizim kursun hocası hocam o motor onun değil başka arkadaşın yabancılık çekdi arkadaş dedi hakkattende öyle olmuşdu çok sert manevra alanı nerdeyse olmayan bir motordu neyse genede o arkadaşın kulakları çınladıysa sağolsun
ah bee logaritma.... birde (.,;) kullansaydın çok süper olacaktı... şaşırrrdım...
yaa.... aslında beyaz çok güzel duruyor... biraz daha alçaltsan,arka lastiği büyültsen(başka resimden kopyala),disk fren koysan....
nasıl olurdu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)