Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Aralık 2008, 21:35
abiler o en alt resimdeki cok dandık onlar cabuk dağılıyo üstündeki fıgur incebi jiletin gibi soyuluyor
Reklamlar
-
19 Aralık 2008, 21:52
enginogurlu adlı üyeden alıntı
abiler o en alt resimdeki cok dandık onlar cabuk dağılıyo üstündeki fıgur incebi jiletin gibi soyuluyor
valla o kadarını bilemem... hiç kullanmadım,bana kalsa gerçeğinden koysa daha iyi ve şık durur...
-
19 Aralık 2008, 21:53
AYBERK adlı üyeden alıntı
valla o kadarını bilemem... hiç kullanmadım,bana kalsa gerçeğinden koysa daha iyi ve şık durur...
bencede abi ben bi sahibinden de olan zatın ilanı nın linkini koydum onda gercek aleminyumdan yapılmısı var ben bu plastık tarzında olan dan arabada kullandım tavsiye etmem
-
19 Aralık 2008, 21:58
bencede abi ben bi sahibinden de olan zatın ilanı nın linkini koydum onda gercek aleminyumdan yapılmısı var ben bu plastık tarzında olan dan arabada kullandım tavsiye etmem
link nerde?
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
AYBERK, sinanferah05, enginogurlu, schumi84
-
19 Aralık 2008, 22:09
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
link bu bu zattaki gibi olanlar güzel bunlar gercek aleminyum
-
19 Aralık 2008, 22:13
Aradığınız sayfa bulunamadı!
Bu durumun olası nedenlerini aşağıda öğrenebilirsiniz.
Site adresini (URL) yanlış yazmışsanız;
Adres bölümüne yazdığınız site adresi ya da site içindeki linklere ait adres hatalı olabilir.
bu çıktı....
-
19 Aralık 2008, 22:28
Aradığınız sayfa bulunamadı!
Bu durumun olası nedenlerini aşağıda öğrenebilirsiniz.
Site adresini (URL) yanlış yazmışsanız;
Adres bölümüne yazdığınız site adresi ya da site içindeki linklere ait adres hatalı olabilir.
bu çıktı....
link düzeltildi
-
19 Aralık 2008, 22:47
evet benim dediğimde bu şekilde...
ama görünce vaz geçtim... çok kötü yahu!!! emanet gibi dumuş:(
-
19 Aralık 2008, 23:26
arkadaşlar ,
Ayberk abi,
öncelikle herkese selamlar, umarım keyifler yerindedir. az önce işten çıktım ve eve yeni geldim. yağmur çileştiriyordu ve yine bana vız geldi. (ayberk abi sen daha iyi bilirsin.
son olarak arkadaşında dediği gibi o paspas gibi olan çok dandik. benim arabadada ondan var ve üstü dağıldı soyuldu şekilsiz bi hal adı
-
19 Aralık 2008, 23:35
arkadaşlar o paspas temsili,ayberkin ve benim de gördüğüm mineflolar var ya rulo halde ev için yer kaplamaları onun paspasın üstü görünümünde olanları var hafifte siyaha kaçıyor onlar bayağı dayanıklı bir malzeme.bu paspaslar o maçlı kullanılmaz tabiki ve dediğiniz gibi de kenarları dikişsiz ise çabuk dağılıyor bende kullandım.
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
19 Aralık 2008, 23:50
Pek kıymetli arkadaşlarım uzun zamandır, elimde olmayan sebeplerden dolayı sizlerle olamamaktayım...
ailecek çok sevdiğimiz dayımızın vefat etmesinden ötürü sizlerele iştirak edememekteyim..
belirli bir sürede iştirak edemiyeceğim; Yasını tutmak amacıyla sizleri uzaktan takip edicem..
Affınıza mağruren saygılarımla
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
-
19 Aralık 2008, 23:53
Kardeşim Başınız Sağolsun Allah Rahmet Eylesin Dayımız'ın Mekanı Cennet Olsun.
-
20 Aralık 2008, 00:28
sero1981 adlı üyeden alıntı
Pek kıymetli arkadaşlarım uzun zamandır, elimde olmayan sebeplerden dolayı sizlerle olamamaktayım...
ailecek çok sevdiğimiz dayımızın vefat etmesinden ötürü sizlerele iştirak edememekteyim..
belirli bir sürede iştirak edemiyeceğim; Yasını tutmak amacıyla sizleri uzaktan takip edicem..
sero başın sağolsun... çok üzüldüm;
allah sizlere ve tüm sevenlerine sabır versin...
cenazesi ne zaman acaba ve nerede?
-
20 Aralık 2008, 00:34
sero başın sağolsun... çok üzüldüm;
allah sizlere ve tüm sevenlerine sabır versin...
cenazesi ne zaman acaba ve nerede?
abi salı gunu defnettik dayımı..
bende zaten memleketeydim ondan birkaç gunudur gıremıyorumm..
serkan sende sağol kardeş...
Dostlar sağolsun
-
20 Aralık 2008, 00:42
sero1981 adlı üyeden alıntı
abi salı gunu defnettik dayımı..
bende zaten memleketeydim ondan birkaç gunudur gıremıyorumm..
serkan sende sağol kardeş...
Dostlar sağolsun
anladım kardeşim; eğer istanbul'daysa cenazeye gelecektim...
dua'larımız dayına...
yapabileceğimiz bir şey varmı?
bende 17 ocak 2007'de babamı kaybetmiştim; çok zor ve acı bir duygu... sonra hacı anaannem geldi yanıma ve konuştuk biraz...
dediki;
hiiiiiiç üzülme; insan dünya'ya gelirken zaten ağlıyor... sonuçta gittiği yere hepimiz gideceğiz,allah onu yanına çağırdı... o dünya bam başka bir dünya,vah'larla ağıtlarla vakit kaybetme... dua oku!!! bu dünya ve bizler dua'larla ayaktayız....
dedi.....
-
20 Aralık 2008, 00:46
anladım kardeşim; eğer istanbul'daysa cenazeye gelecektim...
dua'larımız dayına...
yapabileceğimiz bir şey varmı?
bende 17 ocak 2007'de babamı kaybetmiştim; çok zor ve acı bir duygu... sonra hacı anaannem geldi yanıma ve konuştuk biraz...
dediki;
hiiiiiiç üzülme; insan dünya'ya gelirken zaten ağlıyor... sonuçta gittiği yere hepimiz gideceğiz,allah onu yanına çağırdı... o dünya bam başka bir dünya,vah'larla ağıtlarla vakit kaybetme... dua oku!!! bu dünya ve bizler dua'larla ayaktayız....
dedi.....
yine abiliğini gösterdin... sağ olun var olun dostlarım... l
-
20 Aralık 2008, 00:47
sero1981´isimli üyeden Alıntı
Başınsağolsun abi.Allah mekanını CENNET eylesin.Geride kalanlara ALLAH'tan sabır diliyorum
-
20 Aralık 2008, 00:53
safak112 adlı üyeden alıntı
sero1981´isimli üyeden Alıntı
Başınsağolsun abi.Allah mekanını CENNET eylesin.Geride kalanlara ALLAH'tan sabır diliyorum
sağol kardeşim eksik olma....
ayrıca resim için müteşşkirim..
saygılarımla
-
20 Aralık 2008, 09:06
serkanzat adlı üyeden alıntı
O MARKA MOTORUN STANDAT'INDA BU AYAKLAIKLAR VARSA.O FİRMADAN YEDEK PARÇA OLARAK ALIP ZAT MONTE ETSEN UYMAZMI ACABA?
LOGARİTMA BENCE BÖYLE BİŞEYDE UYAR
EBAT 62 cm x 3 cm
RACING KAPI,BASAMAK EŞİK NİKELAJI 4 LÜ TAKIM
KDV Dahil 19,52 YTL
Piyasada Daha Genişleride Mevcuttur.
AYBERKİN DEDİĞİ PASPAS BU PASPASIN METRE İLE SATILNINDAN SANIRIM.BEN EN SON TEKZEN LERDE GÖRMÜŞTÜM KAUCUK ÜSTÜ NİKELAJ GÖRÜNÜMLÜ DAYANIKLI BİR MALZEME.
Oto Aksesuarcıyı Geçtim Bu Gün
sero1981 arkadaşımın başı sağolsun ailesine sabırlar diliyorum
ayberk hocam sağol gittinmi bir bakarsan
bu arada yukarki resimdeki space marka kapı içi marşpiyel yapışkanlı o incecik bir şey onu biliyorum o motora gelmez yani benim motora en azından hiç gelmez ben o ilandaki gibi sonrada yapma değilde orjinal şık bir şey arıyorum yani bu iş için yapılmış güzel görünümlü bir aksesuar
önceki verdiğim ilandaki motordaki öyleydi çok da yakışmışdı motora birde bakdım sahibindende o motorun akranlarına haiç birinde yok hepsi plastik yani belliki o motor sahibide sonradan taktırmış demekki var öyle bir aksesuar ben birde sahibindenden özel ilan çekiyim nerden almış diye
-
20 Aralık 2008, 12:06
logaritma adlı üyeden alıntı
sero1981 arkadaşımın başı sağolsun ailesine sabırlar diliyorum
ayberk hocam sağol gittinmi bir bakarsan
bu arada yukarki resimdeki space marka kapı içi marşpiyel yapışkanlı o incecik bir şey onu biliyorum o motora gelmez yani benim motora en azından hiç gelmez ben o ilandaki gibi sonrada yapma değilde orjinal şık bir şey arıyorum yani bu iş için yapılmış güzel görünümlü bir aksesuar
önceki verdiğim ilandaki motordaki öyleydi çok da yakışmışdı motora birde bakdım sahibindende o motorun akranlarına haiç birinde yok hepsi plastik yani belliki o motor sahibide sonradan taktırmış demekki var öyle bir aksesuar ben birde sahibindenden özel ilan çekiyim nerden almış diye
en iyi fikir bencede bu.öğrenirsen haberdar et bizleride
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)
Bu Konudaki Etiketler