benim dediğim öyle değil ama onu bende sevmiyorum benim dediğim orjinalden böyle yarı plastik yarı nikalaj gibi
senin dediğin böyle
benim dediğimin arasında plastikde var yani tam nikelaj değil
benim dediğim öyle değil ama onu bende sevmiyorum benim dediğim orjinalden böyle yarı plastik yarı nikalaj gibi
senin dediğin böyle
benim dediğimin arasında plastikde var yani tam nikelaj değil
ok....
sen kauçuklardan bahsediyorsun....
belki sirkeci'de vardır...
canım nihcet'im...
bu forum 152 sayfadan ibaret ve biz bunları çok yazdık...eğer biraz araştırırsan çözümü bulursun....
ama cevap şu!!!!!
imkanlarını değerlendir,yani sağlam zincir ve kilit bul; hatta 3-5 tane...
mümkünse elektrik direği altına bağla,ışık vursun diye...
hatta varsa güvenlik kamerası olan bir yerin önünede bağla...
camdan görebileceğin bir yere koy...
yada aylık 30 ytl ver,kapalı garaja koy...
en son olarak;allah'a dua et....
ok?
inşallah
herkese selamlar arkadaşlar.bu gün zatın önündeki boşluğa göre bir nikelaj çıkartma buldum o boşluk beni sinir ediyordu şuan bi nebze daha iyi oldu.ama kırmızı ve siyahta daha iyi duracağına eminim.
bu gün saat 16:00 dan itibaren motorumla gezme fırsatı buldum.maşallahı var aletin.arkadaşımda yamaha 125lik ybr var ondan aşağı kalmıyor.zeytinburnundan yeşilköye kaçtık röneparka dönüşte aksesuarcıda durduk ve bu çıkartmayı buldum ve bayağı değişik nikelajlı çıkartmalar vardı.ayberkin bahsettiği karbon filmin 50 cm 25 ytl yapılışıda ilk önce film saç kurutma makinasıyla ısıtılıp kaplanacak bölgeye koyuluyor ve ısıdan esnediği için şekillene biliyormuş .
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
güzel duruyo serken keşke yapıstırmadan önce kırmızı sprey boya ile boyasaydın
serkan güzelmiş bizde yaparız ama yaza doru güneş vurdukca sağlamlaşır böle şeler
herkeze selamlar
ENGİN BENDE İSTİYORUM AYNINDAN
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
slm nasılsın sero
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
enginogurlu, sero1981, serkanzat, nihcet, AYBERK, schumi84
folyodan mı
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
enginogurlu, serkanzat, nihcet, AYBERK
yav 4 kişiyiz 4 kişide müsafir var ama kimse konusmuyor
beyyyyyyyyyyylllllleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr ordamısınız yaaa konusun yaaa
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
AYBERK, schumi84, enginogurlu, serkanzat
merhabalar...
bu gün çok yoğundum,sizlere katıamadım. akşam üstü aramızdan bir misafirim geldi.
SMORFYS sağolsun hiç üşenmemiş taaaaa avcılar'dan kalkıp gelmiş bana;süpriz yaptı
işte yarım saat önce ilk yazdığım mesajları okuyorduk,zaten okuduktan hemen sonra kalktı... fotoğraf çekmeyi unuttuk,ta ki yola çıkana kadar.resimler kötü çıktı ama olsun...
motorlarımızı test ettik onayladık... ama smorfys'ın motorunu her babayiğit kullanamaz... benden söylemesi....
neyse; benden şimdilik bu kadar,yarın bugünün acısını çıkartırız...
maşallah ayberk abi bu arada o herkezin kullanamayacağı motor ne marka ne model nasıl bişey
tmm abi saol peki neyi var öle kullanması zor
neyi yokki
herkese selamlar
Ayberk abi
misafirperverliğin için ve güzel ikramın için çok teşekkür ederim.
umarım en kısa zamanda o leziz çiğköfteni tekrar yerim.
Ayberk abi sağolsun motoruyla küçük bir test yapmama izin verdi. beklediğimin çok çok üstünde iyi olduğunu gözlemledim. gaza tepkisi olsun frenleri olsun herşeyi çok iyiydi. benim kullandığımın yanında limuzinle ferrari karışımı bişey hissettim
senin motorunda maşallahı var arkadaşım. nazar değmesin
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)