Merhaba arkadaşlar .. Kurban bayramınızı kutlar nice bayramlarda böyle samimi içten olmanızı dilerim. Safak112 sis farların çok mükemmel olmuş gerçekten güle güle kullan. iyi akşamlar..
bugün net'te gördüğüm şu fotoya bakarmısnız.
Zat'ın üstünde sizce nasıl durmuş...
sahip olursan üstüne mutlaka uygulamak istiyorum.
güzel olmuş benim için önemli olan işçilikdir kabloların bağırsak gibi sarkmaması falan bu ustanın eli güzel benim silverwinge de yaparmı aynı bu uygulamadan bu yapan yerin adresi varmı bir zahmet verirsen
ben şimdi hondaya gitsem biliyorum adamlar biz yapmayız garanti kapsamının dışında bir ton tantana yapıcaklar zaten motordan anladıklarıda yok laf olsun diye resmi servisler bir tonda para alıyorlar neyse bir adresi verirsen özelden yada burdan makbule geçer
tabiki.Bostancı sanayide yaptırdım.Dadaslar oto diye bir yer.İlgili bir yer.
Bu arada yukarıdaki stickerlardan nerden bulabilriz acaba.Ben baktım ama hep beyaz eklentileri var.Şöyle şeffaf sticker lar harika valla.bilen varmı arkadaslar.
sağol not aldım
stickerı sanırım motor aksesuarcılarında yada sahibindene bakarsan bulursun gözüme ilişmişdi bir kaç yerde ama şimdi anımsayamadım sahibindende kesin vardır
ben pek sevmiyorum böyle sticker olayını hani motora ikinci renk falan atsan çok güzel oluyorda yada paint brush yaptırsan bu stickerlar bir zaman sonra dökülmeye yıpranmaya başlıyor o zamanda çok çirkin duruyor sonrasında çıkartmasıda bir dert yani pek kaliteli değil ama iki üç dolarlık stickerdanda ne beklersin oda var ...
http://talk.to/ayberk ... beklerim...
ben seni gördüm... şimdi sana özelden yazacaktım,sen hızlı davrandın...
sen nasılsın? epeydir yoktun...
nick'im ICEBERG...
arkadaslar herkese selamlar gecikmeli olsada,
dun aksam katılamadım aranıza malum cumartesi gecesi kendimizi alkole verdik
kahvaltı olayı uzun zamandır konusulmamıs, olmayacak galiba
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
AYBERK, FthGyk, sero1981, schumi84
sero,şumi.... ne var ne yok?
sero; geçmiş olsun... kaskına yazık olmuş. markası neydi?
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.
İki teker hastalığımda bünyem tedaviyi reddediyor.
merhaba abilerim..
ben 15 yaşındayım 17 yaşıma gelip ehliyetimi aldığımda ilk işim 150zat almak olacak :D yalnız babamın mrk ettiği vergisi ve sigortasının fiyatı ne kadar ??
bilgi verirseniz sevinirimm...
Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim tum musluman aleminin kurban bayramı mubarek olsun
TÜM ZATÇI ARKADAŞLARIN,,,
Kurban bayramınınızı en içten dileklerle kutlar,,
Masrafsız,tamirsiz , kazasız ve zevkli sürüşler dilerim.....
slm arkadaşlar sizlerin ve ailenizin kurban bayramını kutlar esenlikler dilerim.
sisler hoş olmuş
ayberk beyaz zat ta mükemmel olur.(büyük beyaz)
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)