elimden geleni yapacağım evli ve çocuklu olunca işte böyle zorlanıyor insan.ama c.tesi olsa %100 gelirdim.şimdi şartları zorlayacağım bakalım inşallah bir yolunu bulurda kaçarım.benim kardeşim kazada vefat etmişti.onun mezarlğına heryıl gidiyoruz.çorluya bu özel bir konu ama mazeretimi bilmeni istedim.1.kurban kesimi2.gün mezarlık ziyareti .3.akrabalar falan umarım hak verirsin ama kısmet
hayat üçbuçuk la dört arasındadır.ya üçbuçuk atarak yaşarsın yada dört dörtlük.
şafak Benimde Sınavım Aynı Gün.yani Seninle Aynı Durumdayım Ama Korkunun Ecele Faydası Yok Inan Enson 3 Tane Polis Kontrol Noktasından Geçtim.ama Tam Techizat Olduğum Için Mi Bilmem Devam Et Diyoyorlar.benide Bir Görsen Varya Dersin 60 Yıllık Motorcu Koruyucular Falan Sırf Malzemelere 500ytl Para Harcadım Ehliyetten Fazla Tuttu.sen Nerede Oyuruyorsun?
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
SERKANZAT
elimden geleni yapacağım evli ve çocuklu olunca işte böyle zorlanıyor insan.ama c.tesi olsa %100 gelirdim.şimdi şartları zorlayacağım bakalım inşallah bir yolunu bulurda kaçarım.benim kardeşim kazada vefat etmişti.onun mezarlğına heryıl gidiyoruz.çorluya bu özel bir konu ama mazeretimi bilmeni istedim.1.kurban kesimi2.gün mezarlık ziyareti .3.akrabalar falan umarım hak verirsin ama kısmet
Ç I L G I N
Anladım serkan başın sağolsun kardeşim bu arada...
Hele bi gelsin bakalım o günde 6 gün var işte... havada güzel bugün maaşallah sıcak esiyo rüzgar... şimdi önümüzdeki 5 günün hava tahminlerine baktım salı gunune kadar güneşli fakat çise yağmur olabılırmiş... ama her bayram oldugu gıbı ben yıne guneslı guzel 4 gun olucana ınanıyorum
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
her kese selamlar olsun...
1- süprizim kahvaltı vs. değil... daha ciddi bir konu!!!
2- kahvaltıya sadece mt'den zat'çılar katılsın...(darılmaca yok!!!)
3- isteyen tabiki sevgilisini,eşini getirsin...
4- o gün trafikte tatsızlık olmaması için en üst seviyede dikkat'li olalım (ehliyeti olmayanlar için)
5- 1-2 gün önceden kim ne getirecekse burdan paylaşalım,çatal,bıçak,bardak,tabak,peynir,ekmek.. ... aklınıza ne gelirse...
6- saat'i tam olarak netleştirelim.
şimdilik aklıma gelenler bunlar... eklemek istediğiniz bir şeyler varmı?
bayramda hava yağışlı olacakmış...az önce CNN'de dinledim. ancak 3. günü söylemedi,1. gün kesin yağmurlu maalesef.......
duruma göre hareket edeceğiz.........
şimdi arkadaşının gelmesi başka arkadaşlarının gelmesi bambaşka
1 kişi getirsen sorun olmaz bence, hatta yazdım... eşler,sevgililer'de gelsin diye...
ama sen ister kız arkadaşını getir,istersen erkek arkadaşını...
sadece bütünlüğü bozmayalım istedim.
ama arkana sen al yinede
way tüm emirgan korusu zatlarla dolacak.
bu geziye katılmak isteyen diğer motorcu kardeşlerimize haksızlık olmazmı?bütünlük dostluk 'la kardeşlikle korunur. bence ayberk hocam.haa zat olmuş ha honda olmuş.hepimiz 2 tekerin üzerinde gitmiyecekmiyiz.yarın birgün yolda kalsak onlar bize bunlar zat'çı deyip devammı edecek?.tabiki durup yardım için elinden geleni yapacaklardır.bence imkanı zamanı olan ve bu geziye katılmak isteyen tüm motor sevdalıları katılmalı.
bu geziye katılmak isteyen diğer motorcu kardeşlerimize haksızlık olmazmı?bütünlük dostluk 'la kardeşlikle korunur. bence ayberk hocam.haa zat olmuş ha honda olmuş.hepimiz 2 tekerin üzerinde gitmiyecekmiyiz.yarın birgün yolda kalsak onlar bize bunlar zat'çı deyip devammı edecek?.tabiki durup yardım için elinden geleni yapacaklardır.bence imkanı zamanı olan ve bu geziye katılmak isteyen tüm motor sevdalıları katılmalı.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...en-gezisi.html
lüleburgazda gezi.
arkadaşar;
her zaman bardağın boş kısmı olduğu gibi dolu kısmıda mevcuttur... yani;
bizler kendi aramızda buluşalım demedikmi? dedik...
zaman içinde motor grupları kendi modelleri içinde toplanmıştır; bu gayet normal bir şey. genel olarakta toplanışmıştır-ki ben bu toplantılara olabildiğince katılmaya çalışıyorum...
ilk günlerden beri,devamlı biz bize yazışıyoruz...sadece logaritma arkadaşımız zat kullanmadığı halde bizimle aktif olarak ilgilenip,yazışıyor... hatta çok değerli yorumlarıda mevcut....
eğer o konuların içinde başka model kullan bir arkadaş olsaydı,onuda kahvaltıya almayacakmıydık? alacaktık.... kahvaltı muhabbeti hep bizbize olduğu için,zat'çılar arasında olsun dedim... dışardan katılan başka model sahibi kimse yoktuki.....
son olarak;
yolda kalan otomobil'e bile yardım etmiş biri olarak; ayırımcılık yapmam... konuyu farklı kulvarlara çekmeyelim... yardımlaşmak başka,kahvaltıya gitmek bambaşka birşeydir...
o halde hemen bir topic açıp '' bayramın 3.günü kahvaltıya gidiyoruz'' yazalım...
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
AYBERK, SERKANDİNSEL
arkadaşlar; nerelerdesiniz?
Aybek sana katılıyorum zatçılar olarak birşey yaparsak daha iyi olur düşüncesindeyim farklı birşey olacaksa dediğin gibi ayrı topic açılsın
İki teker hastalığımda bünyem tedaviyi reddediyor.
serkanzat, sinanferah05, nihcet, schumi84 arkadaşlar kimse yokmu keyifler nasıl
adaş hoşgeldin
naber hoşbulduk
ne olsun birazdan çıkacağım bende nerdesin sen semt olarak
zeytinburnu.bu akşam arkadaşlarla turladık biraz işten gelince.hava süper yaawww
sen neredesin
Ben Bostancıda oturuyorum serkanzat.Umarım ogun bişey olmaz.(polis)geliyorum.hayatı 4 4 lük yaşamaya calısıyım bari. :D
ben beşyüzevlerdeyim ama doğma büyüme şehreminiliyim
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)