çamlıca tepesi turumuz.
çamlıca tepesi turumuz.
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
şafak kardeş prosev mont kısa omuz dirsek sırt korumalıklı yazlık ve kışlık tavsiye ederim geçen ay eminönünden aldım 130 ytl bilgin olsun daha ucuza bulabilirsin araştır derim.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45325
çoğunluk ne derse uyarım benim için fark etmez arkadaşlar masa varsa o paraya dediğin gibi ayberk abi neler alınır neler yeterki kim ne getireceği paylaşılsın veya ordan alınır nasıl olacak ayberk abi
İki teker hastalığımda bünyem tedaviyi reddediyor.
bol börek ve poğaça... kahvaltılıklar hiç yazmıyorum bile.... çay'ıda buluruz bir şekilde.... olmadı termosta yada sallama çay içeriz.... buluruz bi çare....
önemli olan unutulmaz anlar geçirebilmek.... umarım o günlerde havalar güzel olur....
dostlar, izninizle aranızdan ayrılıyorum.
benim çiğ köfte bu gün erken bitti'de... maaşallah...
ancak temizler ve çıkarım....
allaha emanet olun.....
KAFANIZ KULLANIN KASK TAKIN...
arkadşlar herkese iyi akşamlar,bazı gezi resimlerimi sizinle paylaşmak istedim.yaza yapacaklarımızın garantisi olsun diye
fırsatını bulursam son dk da bende gelebilirim emirgana.saati falan belli olsunda.bayramlıklarımla da olsa kaçmaya çalışacağım
abiler bi sorun bi aksılık cıkmazsa bende geliom olursada mumkunse piknik varı bişeler olsun daha zevklı olur
EMİRGAN KORUSU hakkında bilgi...
''Piknik için ideal
Emirgan Korusu aynı zamanda piknik için de oldukça ideal. Daha çok ailelerin geldiği koru bu yıl yapılan yeniliklerle çok tercih ediliyor. Bu yüzden yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline gelmiş. Kışın da açık olan koruya ilgi her zaman yoğun. Emirgan Korusu'nda ayrıca nişan, düğün, toplantı ve değişik organizasyonlarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. ''
Nasıl gidilir?
Avrupa Yakası'ndan özel aracıyla gitmek isteyenler Beşiktaş-Sarıyer sahil yoluyla Emirgan'a ulaşıyor. Daha sonra Sarı Köşk ve Pembe Köşk tabelalarını takip ederek Emirgan Korusu'na geliyorsunuz. Anadolu Yakası'ndan gelmek isteyenler de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanarak Küçükarmutlu sapağından sahil yoluna ve oradan da Emirgan Korusu'na ulaşabilir. Koruya toplu taşıma araçlarıyla da gidebiliyorsunuz. Sarıyer'e giden otobüslerle Emirgan'a, oradan da 5 dakikalık bir yürüyüşle Emirgan Korusu'nun insanı büyüleyen atmosferini solumaya başlıyorsunuz. Tel: (0212) 229 50 38
benden bu kadar......
hayırlı geceler....
emirgan korusunda içeri giriş ücretli arkadaşlar bilginize
Serkan Dinsel hemen baktım evet gercekten cok hos.Bilgi için çok teşekkür ederim.
Bu arada gelirim bende sanırım.
Herkese merabalar arkadaşlar...
benım evde net var ama pc kaç aydır tamırde yaw o yuzden iş yerinden takıp edıp katılıyorum
Sayıyorum bakın...
Ayber abi, ben, şafak112, engin, schumi84, serkanzat, serkandinsel= 7 kişi....
Ve bu kadro o gün kahvaltıya gitcez inşallah
Schumiyi alcez evden gitcez markete alışverişimizi yapcez ordan emirgana kurarız soframızı missssssssss gibi gel keyfim gellll...
benim arkadaşımda gelir benımle kalabalık oluruz mis gibi
düşüncesi bile güzel yaaa wallaaaaaaaaaa
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
arkadaşlar.mondial zat avrupada eu polo adında satılıyormuş ve çinde jincheng fabrikasında üretilip.türkiyede mondial 150 zat ve jincheng jc 150 avrupada eu polo 150 adı altında satılıyormuş.yani imalatı çinde jincheng fabrikasında yapılıyormuş.bir ara şahsuvaroğlu da mondial gibi aynı fabrikadan jinchenk markasıyla getirtmiş.fakat mondial kadar başarılı olamammış.ama mal aynı isimler değişik.siteden inceleyebilirsiniz.
www.publimotos.com/p_eupolojincheng.htm
iyiyim kardeşim sen nasılsın.seninle tanışmayı bende isterim.kısmet olurda şu bayramın 3. günü gezisine katılabilirsem.bol bol konuşuruz.o da olmadı kanyonda buluşur bir öğle yemeği yeriz.(bendensin)
bi tek arka stoplar değişik o kadar.. biliyodum ben daha önce bunu
Bu arada uzun zamandır sero1981, logaritma ve monerr yok...
Bayramın 3. günü sabahı eminim onlarda bizi yalnız bırakmayıp geliceklerdir.
Ne kadar kalabalık o kadar güzel muhabbet eğlence. olduk şimdi 10 kişi 9 zat
ekmece yok valla tadım kaçar hep sadece benım dııl herkesın aynı şekilde... 10 kişi 9 zat saydım valla. arkaya bincekler hariç bide yaneeee
bi tek arka stoplar değişik o kadar.. biliyodum ben daha önce bunu
Bu arada uzun zamandır sero1981, logaritma ve monerr yok...
Bayramın 3. günü sabahı eminim onlarda bizi yalnız bırakmayıp geliceklerdir.
Ne kadar kalabalık o kadar güzel muhabbet eğlence. olduk şimdi 10 kişi 9 zat
ekmece yok valla tadım kaçar hep sadece benım dııl herkesın aynı şekilde... 10 kişi 9 zat saydım valla. arkaya bincekler hariç bide yaneeee
serkan bayramın 3. günü bulursun bi yolunu sen kardeşim kırmazsın burdaki dostlarını motor sevdalısı arkadaşlarını bılıyorum ben
3. gün sen gel söz ben sana ısmarlıcem yemek tamam mı
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
http://cgi.ebay.com.au/NEW-08-JINCHE...1%7C240%3A1318
resime tıklayın.
Çılgn bende çok gelmek istiyorum.Ama inan şu polis korkusu beni inan öldürçek.Geçe gördüğüm rüyayı anlatmak istiyoru 3 arkadaş arbada gidiyoruz.Ben kullanıyorum.Neyse polis cevirdi.Ehliyet lutfen falan ben verdim B ehliyetimi.Adam bana demezmi ehliyetiniz geçerli değil diye.A2 olması gerekiyormuş.Ya dedim bu araba.Olsun dedi A2 ehliyetiniz yok arabyı bağlıyorum dedi.
Durum böyle işte hala etkisinden çıkamadım.O gün az daha motorun üstünde çeviriyordu.Kılpayı geçtim.Sanırım beynimde büyük bir iz bıraktı.Çıkamıyorum işin içinden.Eğer bağlaması iyi biri varsa hiç ardıma bakmadan gelirim.Geçmiyorki günler.27 aralıkta sınav var.Bi bitse su işkence günler.
Ama gelmeyi çok istiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)