Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Kasım 2005, 12:55
arkadaşlar benim makinenin önündeki rüzgarlık motor çalışırken çok ses yapıyordu dün onu söktüm ve iç kısmına tansiyonlu (çift taraflı) bant koyup binevi conta gibi yaptım ve alyanlı vidalarıda arkadan pul koyarak sıktım harika oldu çıt çıkmıyor tavsiye ederim böyle bir sorununuz varsa tabiki
Reklamlar
-
16 Kasım 2005, 12:58
Forumdan Uzaklaştırıldı
walla aynısını ben cekiom sıkıntı yaa..aynen yapıom simdi..
-
16 Kasım 2005, 13:02
zuhtupaşa tansiyonlu bandın yoksa fb stadı altındayım gel veriyim arama
-
16 Kasım 2005, 13:02
-
16 Kasım 2005, 13:05
Forumdan Uzaklaştırıldı
son bi kaç binişte acaip bi konu dikkatimi çeker oldu sayın arkadaşlar;
motor soğukken ilk çalıştırışta - gösterge ışıkları normalde ışıl ışıl mavi yeşil gibi yanıyor ya. soğukken çalıştırınca sadece belli belirsiz bi kırmızı ışık gelio arka planda - ısınıp yola çıkınca düzeliyor.
anlamadım gitti , nedir?niye olur? servise sordum - kafayı açıp bakmamız lazım dedi, bende işim olduğu için bırakamadım...
bilen varmı bu konuyu ???
-
16 Kasım 2005, 13:48
yaf kafam karişti iice.. boyle bi motor alcan verdigin para kadar bide masraf yapcan ona . yok vidasiydi yok bujiydi yok teliydi die...
sorum su : alim mi almim mi ??????
-
16 Kasım 2005, 15:10
Forumdan Uzaklaştırıldı
fb stadının aLtında nerdesin özelden mesaj at detaylı..
-
16 Kasım 2005, 15:13
Forumdan Uzaklaştırıldı
son bi kaç binişte acaip bi konu dikkatimi çeker oldu sayın arkadaşlar;
motor soğukken ilk çalıştırışta - gösterge ışıkları normalde ışıl ışıl mavi yeşil gibi yanıyor ya. soğukken çalıştırınca sadece belli belirsiz bi kırmızı ışık gelio arka planda - ısınıp yola çıkınca düzeliyor.
anlamadım gitti , nedir?niye olur? servise sordum - kafayı açıp bakmamız lazım dedi, bende işim olduğu için bırakamadım...
bilen varmı bu konuyu ???
zuhtupasa hocam sen eski zat çılardansın, biliyorsan bi yardımcı olsan bana ??
saygılarımla...
-
16 Kasım 2005, 15:15
Forumdan Uzaklaştırıldı
şarj etmede problemin var bence.. Muhtemelen akün nanay vaziyete gelio..Dikkatli ol yolda kalırsın..Bence göster sevpa ismet usta ya derim..
-
16 Kasım 2005, 15:23
Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtupasa,
şarj etmede problemin var bence.. Muhtemelen akün nanay vaziyete gelio..Dikkatli ol yolda kalırsın..Bence göster sevpa ismet usta ya derim..
zühtü hocam yardımın için teşekkür ederim. ama bu arada akü şarj ibresi yeşilin üst kısımlarında , yani akü dolu gözüküyor. gerçi ölçtürüp bakmak lazım dimi? ibre yanıltabilir.
anlaşılan cumartesiyi branda,akü diye yicez bu haftasonu
tekrar teşekkürler...
-
16 Kasım 2005, 19:19
tobacco nun başına gelen,ayaklık müşirinin arızlanması.benimkide garantiden değişmişti.akü nanay vaziyette filan gelmiyor,iyi durumda.ama mutlaka hafta en az 1 kere 5 dakika çalıştırılmalı derim.Bu arada ben satıyorum arkadaşlar motoru..pek afişe etmeyeceğim en azından şimdilik..S2 yada x8 200 e niyetim var.
isteyene gerekli bilgileri verebilirim..
Herkes hakettiğini yaşar.
-
17 Kasım 2005, 23:31
Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa hocam benim göstergede hala bu ışık olayı sürüyor... gece göstergenin ışıkları mavi yeşil gibi parlak bi renkti , artık kırmızı bi ışık var sadece arka planda belli belirsiz.....
ampül patlamış olamaz , çünkü geçenlerde ööle bi ara yandı....
anlamadım valla........???
-
18 Kasım 2005, 13:44
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
fb stadının aLtında nerdesin özelden mesaj at detaylı..
msj attım tel yazdım stadın bahçasine girip alo yaparsan seni bulurum
-
18 Kasım 2005, 15:30
Forumdan Uzaklaştırıldı
armagedon
alamadım mesajını.
-
18 Kasım 2005, 15:50
-
18 Kasım 2005, 18:50
mert:tam olarak anlayamadım ya..nası yani mavi yeşil?
-
18 Kasım 2005, 18:59
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi bu km ibresi vb göstergelerin olduğu tablo...
kısa farlarını yaktığında arka planda aydınlatma mavi yeşil arası gibi bi renk olması gerekiyo ya......
bende bu açık renk aydınlatma kayboldu - kırmızı hafif bi arkaplan ışığı var şuan....
anlamadım nedir ne iştir? acaba arkaplanın ışığı bozulduda ,sadece ibrenin kırmızı kolunun kırmızı ışığındanmı gelio o ışık nedir ...... çözemedim abi ben bu olayı....
görmedende anlamanız mümkün diil gibi...
resim çekebilirsem eklerim buraya...
-
18 Kasım 2005, 19:04
Potenza, satıyonmu kanka yaaw makınayı.... kı sen mondıalın en ıyı musterısısın bee abi.... neyse hayırlı olsun dıyelım kardesım.....
-
18 Kasım 2005, 19:15
Saol kardeşim,biliyorum onlarda benim en iyi kardeşlerimden.Saolsun Sevpa cılar..Ben büyütmek için satıyorum,tabi satabilirsem...S2 250 gibi bişey alırım sanırım.Zengin değiliz ki Burgman alalım
Mert:acaba arka ampüllerden bi ikisi yerinden filan mı kaydı..?
-
18 Kasım 2005, 19:19
bende de olmustu o mert sonradan kendı duzeldı ama....
Potenza, makınayı alacagın zaman goruselım abi.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler