Abi her yol PARİS. Sen nereye ben oraya Valla sorun değil.İstediğiniz yere gelirim.
Abi her yol PARİS. Sen nereye ben oraya Valla sorun değil.İstediğiniz yere gelirim.
Abi adresim belli telefonum belli.Sözümden dönmem merak etme. Sen tarih ve gidecegimiz yeri söyle sadece.Aynaya baktıgında arkada ben olucam
arkadaşlar;
aslında benim aklımda marmara kıyı gezisi vardı... 2 gün sürüyor...
hatta bu geziyi SUZUKİ AN 125'le yapan bir arkadaşımızda var... forumlarda yazıyor,fotoğraflı hemde... ararsanız bulursunuz...
hep aklımda vardı, yapan çıktı... o arkadaş öğlenden sonra yola çıkmış...
tabi biz sabah erken saatlerde yola çıkacaz... çadırda kalırız...
süper olur vallahi....
o zamana kadar herşey illaki rayına oturur zaten....
İlk beni yaz abi:D Hersey tamamda abi cadırı nerden bulucaz ?
çadır bende var... seni bilmem
tulumda var... gene seni bilmem
laaaann olum... çadır 2 kişilik... sen-ben olmasak 3 kişi bile sığarda...
çoook uygun fiyatlara adırlar satılıyor,yada tanıdıklarınızda mutlaka vardır...
hele o günler bir gelsin....
aklıma geldi....
laptop'uda alırız; dvd film keyfi... hemde açık havada
ben gaza geldim şimdiden...................................
ben kaçıyorum... dükkanı toplamam gerek...
herkese hayırlı geceler,tatlı rüyalar...
Allah muhabbetinizi arttırsın forum dediğin böyle olur
ayberk hocam sende benim kafadansın,umarım şu banka işini bişekilde halledersinde yaza güzel bir tur yaparız benim çadırım uyku tulumum.kampetim.tam techizatım var.arkaya fileyle örterim malzemelerimi gelirim vallah.marmara turu demişsin bende bir öneride bulunayım.YENİKAPIDAN-BANDIRMAYA geçip orada erdeğin-büyükova denen çok güzel ve bakir bir koyu var.çadır kurmaya müsayit ve yapan arkadaşlarda var.deniz mükemmel ben gittim.ve gezilecek çok güzel yerler var.ben iyi biliyorum o bölgeyi emin olun bizim motorların dişine göre bir gezi kesinlikle bu tur zatları kasmaz.acayipte eğlenceli olur.cuma akşamı topuklarız buradan pazar akşamı 18.30 feribotuyla döneriz.size oranın bir kaç resmini göstereceğim yakında.kendimizi idoyla bandırmaya attıkmı gerisi kolay.hatta size orada güzelbir köy kahvaltısı hazırlarım varya eminim motorla hayatınızda yapmış olacağınız en güzel gezilerden olur,her karesinide fotoğraflar buraya ekleriz.
Arkadaşlar resim nasıl ekleyebilirim.baktım ama tam anlayamadım . ayberk hacam geçenlerde sen eklemiştin nasıl ekleyebileceğim hakkında yardımcı olurmusun.teşekkürler
http://www.komikler.com/y/kt/3:19285
arkadaşalar burada ilginç kazalar var.
EN SON GORUNTU SUPER..
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
arkadaşlar...
para yok,satış yok,iş yok,ödeme çok....
daha ne diyeyim... ben bu ekonominin,yön verenlerin taaaa ..mına koooim !!!
resmen dibe vurmak üzereyim, alacaklarımı dahil alamıyorum yaa!!!
cevap net...
abi para yok,kriz var, maaş vermediler....
e ulan dallamalar isterken bende vardıda, ben isterken sizde niye yok?
sırf bu yüzden 3-4 kişiyi sildim...
fotoğraf konusuna gelince....
bana msn'den yolla istersen... ayberktekcan@windowslive.com
Ayberk allah yardımcın olsun.
Kriz seni fena vurmuş.
Umarım düzeltirsin işleri.
Bu arada bandırma tarafındaki gezi süper olur gibi görünüyor. Yaza doğru havalar çok ısınmadan (40 derece falan olmadan önce) güzel gider gibi görünüyor. ;)
hosbulduk.bu aralar yagmurlarla aramiz iyi degil pek cikartmiyorum motoru gectigimiz carsamba arkadasim gunduz havanin guzelligine vurulup saa 16:oo dan sonra basmis ortakoye gitmis donerken sagnak yagmura bir tutulmus.ayiptir soylemesi donuna kadar su gibi olmus,botlarinin ici falan su dolmus,bundan sonra zaten kis ara sira akusu bitmesin diye calistirip bizim semtte turlarim.ama genel anlamda bir sikayetim yok yazdigim gibi tadini insallah yaza cikartiriz.sen neler yaptin.
OK AKSAMA YOLLARIM.KARDES SENDE VARSA HERKESTE VAR SENDE YOKSA KIMSEDE YOK.BEN DE O KAZIKLARDAN COK YEDIM.AMA ARTIK MAYMUN GOZUNU ACTI
MERHABA MONERR NABER, ERDEK YAPIYORUZ DIMI YAZA KISMETSE..
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
[QUOTE=serkanzat;1348563]hosbulduk.bu aralar yagmurlarla aramiz iyi degil pek cikartmiyorum motoru gectigimiz carsamba arkadasim gunduz havanin guzelligine vurulup saa 16:oo dan sonra basmis ortakoye gitmis donerken sagnak yagmura bir tutulmus.ayiptir soylemesi donuna kadar su gibi olmus,botlarinin ici falan su dolmus,bundan sonra zaten kis ara sira akusu bitmesin diye calistirip bizim semtte turlarim.ama genel anlamda bir sikayetim yok yazdigim gibi tadini insallah yaza cikartiriz.sen neler yaptin.
napam bende yatıyo paşam 2 gündür otoparkta
yarın yada pazar gunu guzel olursa yapmak lazım aslında bseyler
]
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
iyide dost'lar... neden yenikapıdan bandırmaya feribotla geçiyoruz ki?
motorumuz var... kara yolundan basarız gideriz yahu....
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)