satılamıyacağını bende biliyorum... hani olurda satılırsa diye; bir ümit işte...
Satmassın almak isteyen çok olur sıkışır satmak istersin alıcı olmaz bu işler hep bölye hele şimdi ekonomik krizde varya millet parasını elinde tutuyor ben bir galerici arkadaşıma söyledim yasam moto ona böyle istemeye gelenler oluyor olursa bana haber vericek cumaya kadar dedim.
konu dışı aslında şu sıralar insanlar malını ufaltıp paraya çeviriyor 60 bin euroluk araçlar düşmüş 40 bin lere millet ufak ekonomik araçlara geçiş yapıyor şu sıralar o yüzden bence scooter en güzel alternatif. ekonomi+konfor+keyif+ucuz vergi daha ne olsun
iki gün girmedim konu almış başını gitmiş
yarım saattir okumaya çalışıyorum kaldığım yerden.
Ayberk üzüldüm motorunu satmak zorunda kaldığına.
Umarım işini halledebilirsin de satmak zorunda kalmazsın.
Halledemessen de satabilirsini inşallah.
tmm kardeşim önce parçaları bi alayımda bugun sordum epeyi en ucuz 70 liraya kadar buldum
arka debriyaj komple : 40 lira
japon kayıs : 20 lira
motor takozları : 10 lira
bilginiz olsun arkadaşlar en düşük böle buldum servisinde ise
arka debriyaj komple : 70 lira
japon kayıs : 35 lira
motor takozları : 10 lira
nerden aldın o fiyatları? uygunmuş bayağı
sen kendin değiştirebilcekmisin peki takozları
bilmiyorum tamirci 50 lira para istedi sadece işciliğe servisi daha doğrusu ama neden bende yapamıyayım elimde takım taklavat var iki dukkan acıcak kadar bide araba lastık tamirci dukkanı var tanıdık orda kırkoda var askıda tutmak için her halde yaparım yanı tabi tek olmıcam iki kişi olcam en az
Bayramda neler yapıyorsunuz ya onları konuşalım gerçi daha 1 buçuk hafta var ama olsun ben amasya'ya gidiyorum mesela bu kışta akıl işte
eğer hava güzel olursa 150 km'lik bir gezi yapayım diyorum... yada epeydir gitmek istediğim bir yer var... sarıyerin yukarsında...anadolukavağı'mıydı neydi... oraya gideri belki...
bunların dışında yine dükkandayım...
bu arada; bugün biraz keyifsizim,aranıza pek katılamıyorum... kusuruma bakmayın bey'ler...
Abi sıkma canını geçer bunlarda ah keşke halledebilsek senin meseleni :S Hiç sus payı verebildinmi bari :S ???
maalesef ödeme yapamadım... dedim 300-500 yatırayım; yetmez dediler...
ticaret böyle işte.... 1 var---1 yok!!!!!
anladım abi sıkma canını hallolur hayırlısıyla...
Aslında yaza yalova termal kaplıcaları turu yapabiliriz.eskihisar-topçular oradan sonra geze geze termal kaplıcaları nasıl olur.max 150-200km bir tur
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Ayberk abi insallah hayırlısyla hallolur işlerin.Cok uzuldum inan ama kahretsinki bendede yok.Keşke olsada elimden gelen yardımı yapabilsem :(
yaza hertürlü geziye gelirim.Hatta bodrum gezisi yapın onada gelmezsem ne oluyim.En güzel kanıtıda bu yazdıklarım olur.
bodrum kasar be gözüm
ben GAP turu yapmayı düşünüyorum...sana uyarmı
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)