bakalım...
umarım sata bilirim.zaten satışın hemen yapılması gerekli... çünkü parayı alır almaz hemen banka'ya yatırmalıyım... bankalarda saat 5'te kapanıyor...
moral ''0''
bakalım...
umarım sata bilirim.zaten satışın hemen yapılması gerekli... çünkü parayı alır almaz hemen banka'ya yatırmalıyım... bankalarda saat 5'te kapanıyor...
moral ''0''
abi allah yardımcın olsun
şu bankalardan kurtulacağımız günleri görebilcekmiyiz acaba çok merak ediyorum
vay be Ayberk abi, yeni gordum motorunu sattıgını hayırlısı olsun cok sasırdım valla, ne kadar zor oldugunu bilirim,bende cok seviyodum zatımı cok uzulmustum sattıgımda...
hayırlısı olsun...
Ayberk abi cok uzuldum inan:(
arkadaşlar...
sadece cuma gününe kadar geçerli... satın alacak kişi hemen üzerine almalıki, bana vereceği parayı cuma günü mesai saati bitmeden yatırayım...
saat geçtikten sonra zaten iş işten geçmiş oluyor... bu durumda da motoru satmam yani...
arkadaşlar sağolun motrdan indim bam tıs bamtıs golf le gezen genç bir arkadaş herhalde alıcağını düşündü sıyırdı ayakkabıyı sıyırdığının bile farkına varmadı bağırdık falan esnaf arkadaşlarda tanıdık durdurdular çocukda indi abi bir şeyin varmı çok özür dilerim görmedim nasıl oldu falan filan dedim o kadar yüksek sesle müzik dinlersen adamı ezersin farkına varmassın neyse büyütülücek bir şey değil
ayberk hocam geçmiş olsun umarım çarçabuk satılır en azından ağızlarını kapatırsın bende çevremde haber salıcam isteyen arayan olursa cumaya kadar inşallah halolur forumdaki diğer arkadaşlarda çevresindeki arkadaşlarına söylesin
Ayberk abi satmanı hiç istemiyorum ama sana yardımcı olacagını düşündüğüm sahibinden.com var oraya ekle bence cumaya kadar filan baya yardımcı olr site sana...çok takılan var o siteye çünki...
AYBERK, sinanferah05, kuyucadısı ...
sendemi burdasın?
sahibinden.com uğraşamam... çok motor var... uzun vadede olsa belki,ama şuan düşünmüyorum.
ayberk abi hayırlısı ile inşallah cumaya kadar satılır işin görülür
Gunaydin arkadaslar,simdi soyle bir goz gezdirdimde,ayberk beyin durumuna uzuldum.ALLAH yardimcisi olsun.ben de etrafa haber verdim aln olurmu diye,zaman da cok kisa ,hayirlisiyla insallah halledecegini umut ediyorum,
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
ayberk senin adına çok üzüldüm valla motorunu ne kadar sevdiğini bildiğim için satılsın istemiyorum ama borcunu ödemek için satıyorsun allah yardımcın olsun arkadaşım bende benzer bir sebeple satmıştım zatımı. senin hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
zeytinburnunda mert motor var mondial yetkili serviz ve satis bayii.oraya goturmustum.
http://www.mertmotor.com.tr/
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
evet arkadaşlar....
yok'mu ZAT 150 isteyen?
düşünen,bakmak isteyen... son 1 GÜN.....
sonra satmıyacağım..... (büyük konuşmayımda...5.000ytl verene veririm)
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)