arkadaslar safak abinin dedıgı gıbı FENERBAHÇE(MİZE) başarılar dileriz
Benden bu akşamlık bu kadar (bilenler bilir bi gönül mevzuu ) hepinize sevgi vede saygılarımala.... ALLAH KASKLARINIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN dostlarım ii geceler
arkadaslar safak abinin dedıgı gıbı FENERBAHÇE(MİZE) başarılar dileriz
Benden bu akşamlık bu kadar (bilenler bilir bi gönül mevzuu ) hepinize sevgi vede saygılarımala.... ALLAH KASKLARINIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN dostlarım ii geceler
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
bu arada 2.600'üncü mesaj bana denk geldi....
vatana millete hayırlı,uğurlu olsun
Abi valla ben kimi görsem selam veriyorum.Kimisi anlayıp selam veriyor.Kimisi ne oldugunu anlamıyor Ama elbette zat oldugunda senınde dedigin gibi göz ucuyla bakıyorum tabi.ayrı bir keyif valla.elbette hepimizin daha şık daha gösterişli motorsikletleri olsun isterim ama ZAT ayrı bir keyif benim icin.
hemen atıyorum linki dostum 1 sn
http://www.mondial-servis.com/ bu linkten girdiginde scooter i sec sonra motorunun modelini ve en son hangi parcayı istiyorsan seciyorsun.Fiyatı ve resmi cıkıyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
ben zatımı alalı 2 hafta oldu biraz sorunlu sorunlu olduğunu bile bile aldım orası ayrı ama şöle diim keyifli bi icat hosuma gitti ikinci motorum ilkini biraz acemilik atmak için tercih etmistim ama plakada sorun cıkınca ustune biraz para verip zatla değiştirdim iikide zatla değiştirmisim meret cok güzel yha scooterin limuzini diyom ben ona
oraya baktım ama aradığım şeylerin fiyatlarını bulamadım
dostum bando kayış sanırım 35-40 ytl civarıydı...
takoz ve diğer parçanın fiyatını bilmiyorum...
takozlarda sanırım 60 ytl civarıymış... şimdi arkadaşlar söyledi...
Abi halamlara gittim geçen onların binada birisinin siyah bir zatı var kapıda gördüm km sine baktım 8950 civarı bişiydi çokta güzel duruyodu canlıydı yani.Halama sordum adamın 2 arabası 2 motoru varmış :D.Diğer motoru Yamaha Yarış motoruna benziyor.Cok havalı bişi.Kısaca işte bu adamla irtibata geçmeye çalışcam 2 arbası 2 motoru olan adamdan uygun bir fiyata alabilirim zannedersem
sanırım civarda tutar...ama sen yinede bir araştır.kasımpaşa civarında hiç yedek parçacı yokmu?
en azından kendin yapacaksın... şimdiden kolay gelsin......
web tasarımla ugrasıyorum ama su anda farklı bır ıs kolundayım
bende bu gün ufak bir kaza geçirdim ayağımın üstünden araba geçdi ) daha doğrusu tekerlek sıyırdı abartmayalım ) olan süet ayakkabıalra oldu
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
AYBERK, zaf-zaf, logaritma, enginogurlu, safak112, berkergun, sinanferah05, schumi84
valla süper...
dedimya; bu gün burası çooooooooooooooook yoğun maaşallah.
aranızda fazla bulunamadım üzgünüm...
zaten çiğ köftede nerdeyse bitti sayılır
yarın pendik san.sit. gideceğim... bir yerde okudum,ama mt sayfalarındaydı.
bizim zatlara H4 oluyormuş. sadece ehli olan bir oto elektrikçide değiştirmek daha iyi oluyormuş... ben sadece H4 dip taktıracağım,ampüllerini ben extra alacağım. taktıran arkadaş başka bir şehirede oturuyordu, o 5 ytl'ye taktırmış...ama yazmış...'' sizin oralarda pahalı takarlar diye'' tabi orası küçük şehir,ilçe,kasaba artık her neyse bilemem...
gidip bir araştırayım diyorum...
sizlerde bilgisi olan varmı acaba?
çok geçmiş olsun
tekerleğin ne işi vardı ayakkabının kenarında
berkergun
aramıza hoş geldiniz....
Tüm Mesajlar: 1 (Ortalama 0,00 günlük mesaj)
Son Mesaj:
karayolları haritası !!!
19-09-2007 22:03 PM
tarihinde yazılmış.... siz bayaaaaaaa bi ara vermişsiniz. hayırdır?
abi ii bi elektirikciye taktır benim bi önceki ramzey 125 lik scooter a ben taktım xenon h4 lerinden mtec olanlardan ampuller güzel ama motorun elektirik gücü yetmedi araya bi far rölesi takılsa ii olurdu die düşündüm ama takmaya gerek kalmadı yada 35 w lik beyaz ısık veren h4 bulursan extra bişe bağlatmana gerek yok o zaman cok canlı yanar diğer türlü sönük yanar
ben yatıyorum arkadaşlar abiler hadi sizlere iyi geceler bol sohbetler dadlı ruyalar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)