Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Kasım 2008, 18:50
AYBERK adlı üyeden alıntı
arif bey...
siz devamlı batıyorsunuz...
bazılarımız motorlarımıza tutkuyla bağlıyız...mesela ben!!! .....
AYBERK bey öncelikle sizinle tartışmak gibi niyetim olmadı olmazda... Umarım bu bağlılığınız bazı gerçekleri görmenize engel olmaz...
ama siz kalkıpta;
kaza yaptım,70 kmh gidiyordum,4.000 km'de bakımda sorunlar çıktı,uğur mondiali mahkemeye verdim,vicdanım rahat,vb.... gibi şeyler yazıpta,tutarsız bir şekilde saldırmaya devam ettikçe maalesef ''kaale'' alınmamaya başladınız........
ben burada sorunlarımın hiçbirini yazmadım. bu yazıları eski tarihlerden bulup buraya taşıyan sizsiniz. Ben sadece kendimce yaşadığım ve başkalarından aldığım tecrübelerle bu motosikletlerin can güvenliği taşımadığına dikkat çekmek istedim...
Ne sizin nede diğer motosiklet sürücüsü arkadaşlarımdan herhangi birinin başına buradaki gibi http://www.sikayetvar.com/svf-sikaye...6-239259-.html kötü birşey gelmesini asla istemem... Söyleyeceklerim bundan ibaret. çünkü bu konun asıl konuşluduğu yer burasıydı zaten...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ka-okusun.html
Reklamlar
-
25 Kasım 2008, 19:19
ben gerçek olarak sizi görüyorum...bana deamlı kalkmış şikayetvar.com'u gönderiyorsunuz...
dedimya... biz bunları zaten biliyoruz,tamam haklısınız... ama iyi kullananda var kötü kullananda... yapmayın artık ya...
benim rahatsız olduğum şu...
tutarsız yazılarınınz var...söylemek istediğinizi zaten bir şekilde her kes okudu-okuyor...
neyse... sanırım emekli birisisiniz,büyüğüm sayılırsınız...daha fazlasına gerek yok...
iyi akşamlar
-
25 Kasım 2008, 19:33
benim rahatsız olduğum şu...
tutarsız yazılarınınz var...söylemek istediğinizi zaten bir şekilde her kes okudu-okuyor...
AYBERK bey sizinle tanışmak ve şu meşhur çiğ köftenizden de yemeyi arzu ederim...
Hem yukarıda belirttiğiniz tutarsızlıkları ortadan kaldırabileceğimiz bi imkanımız hemde bizi ortak paydada buluşturan mt dünyası hakkında fikirlerimizi paylaşabileceğimiz bi ortamımız olur....
saygılarımla iyi akşamlar...
-
25 Kasım 2008, 19:53
arifarabul adlı üyeden alıntı
AYBERK bey sizinle tanışmak ve şu meşhur çiğ köftenizden de yemeyi arzu ederim...
Hem yukarıda belirttiğiniz tutarsızlıkları ortadan kaldırabileceğimiz bi imkanımız hemde bizi ortak paydada buluşturan mt dünyası hakkında fikirlerimizi paylaşabileceğimiz bi ortamımız olur....
saygılarımla iyi akşamlar...
müşteri olarak herkese kapım açık,mt içinde fikirlerimi zaten mod'larla paylaşıyorum...
ama illaki çiğ köfte yemek istiyorum derseniz ümraniye şub.'dede tadabilirsiniz... buralara kadar yorulmanıza gerek yok!!!
iyi akşamlar...
-
25 Kasım 2008, 20:37
herkeze selamlar
ayberk abi naber
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
-
25 Kasım 2008, 20:38
-
25 Kasım 2008, 20:45
hastalıkdan kurtuldum gıbı bır seyyyy
bu arada logarıtma sanada merhaba fark edemedım
-
25 Kasım 2008, 20:51
iyi ya sevindim... havalar çok sakat bu aralar... dikkatli olmak gerek!!!!
motor ne alemde? biniyormusun her gün....
arkadaşlar; hergün motorunu düzenli olarak yada mecbuen kullanan varmı?
-
25 Kasım 2008, 20:57
iyi ya sevindim... havalar çok sakat bu aralar... dikkatli olmak gerek!!!!
motor ne alemde? biniyormusun her gün....
arkadaşlar; hergün motorunu düzenli olarak yada mecbuen kullanan varmı?
abi ben motorru genelde hafta sonları kullanıyorum..
Şu anda da benım arkadasın dukkanında kalyıor, cunku benım koyacak yerım yok
-
25 Kasım 2008, 21:15
eee.... logaritma,sinan,şafak,diğerleri....nerdesiniz..... ..ya doya doya bi muhabbet yapamıyoruz
-
25 Kasım 2008, 21:27
merhaba arkadaslar bi kaç gün aktif olamadım kusura bakmayın
şimdi şu karbirator işini merak etceksiniz yaptıramadım param yoktu alcam vardı adam haftasonu vermedi yaptıramadım
ben bi kaç parça hakkında fiyat sorcam sizlere
motor takozlar : ?
Debriyaj : ?
Kayış : ?
bunlar ne kadardır arkadaslar
-
25 Kasım 2008, 22:02
burdayız ayberk abi öyle boş konuşmak istemiyorum siz zatcılar dururken motorsuzum ya o bakımdan
-
25 Kasım 2008, 22:07
herkese iyi akşamlar beyler...sizleri ve zatlarınızı saygıyla selamlıyorum.sinan sende bizdensin kardeşim...
sinanferah05 adlı üyeden alıntı
burdayız ayberk abi öyle boş konuşmak istemiyorum siz zatcılar dururken motorsuzum ya o bakımdan
merhaba sinan ne yaptın ehliyet işini konuşabildinmi?
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
25 Kasım 2008, 22:12
serkanzat adlı üyeden alıntı
herkese iyi akşamlar beyler...sizleri ve zatlarınızı saygıyla selamlıyorum.sinan sende bizdensin kardeşim...
teşekkr ederim abicim bende sizden olcam yakında.Konuştum ama geç kaldık ya bitti bugün başvurular. Yılbasından sonraya kaldık sorun değil halledecem ben Yaza kadar zamanım var daha.
-
25 Kasım 2008, 22:13
enginogurlu adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar bi kaç gün aktif olamadım kusura bakmayın
şimdi şu karbirator işini merak etceksiniz yaptıramadım param yoktu alcam vardı adam haftasonu vermedi yaptıramadım
ben bi kaç parça hakkında fiyat sorcam sizlere
motor takozlar : ?
Debriyaj : ?
Kayış : ?
bunlar ne kadardır arkadaslar
merhaba engin bey motorunuzda ne gibi bir sorun vardı karbüratör demişsin gecenlerde bende karbüratörle ilgili bir sıkıntı yaşadım ama pek önemli değildi aynı sorunsa belki yardımcı olabilirim
teşekkr ederim abicim bende sizden olcam yakında.Konuştum ama geç kaldık ya bitti bugün başvurular. Yılbasından sonraya kaldık sorun değil halledecem ben
Yaza kadar zamanım var daha.
ok.bende etilerde sarı.k.larda çalışıyordum şimdi leventte....
nerde millet bu akşam ya
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
25 Kasım 2008, 22:34
-
25 Kasım 2008, 22:46
Geldim abi herkese iyi aksamlar:d
Evet bugun bitti kayıtlar.İnanmıcaksınız 1 ay once yaptırdım ehliyet kaydımı.Fenerbahceye bu aksam basarılar diliyorum.
-
25 Kasım 2008, 22:49
AYBERK, sero1981, schumi84, safak112, enginogurlu, smorfys, sinanferah05 [B][/B
eveeeet.... sınıf tam gibi...
bu gün hava 10 numaraydı; keşke imkan olsaydıda hep beraber buluşsaydık...
beyler 1 saat önce aşağıdaki metni yazmıştım. sizler ne düşünüyorsunuz? eklemek istediğiniz bir şeyler mutlaka vardır...
ama görüyorum yollarda zat'ları... mutlu oluyorum ince ince... zat'çıların çoğu birbirine bakar,motorları süzer ama göz ucuyla
bilinçli kullanıcılar ve zat severler genelde ''DIT'' laşırlar, yani korna selamı
piyasada birbirine benzeyen çok marka ve model var... ama ZAT 150 görünümüyle,havasıyla daha bir başka duruyor... bence performans olarakta diğerlrinden iyi durumda... bide çok rahat meret...
eee..... sizler ne düşünüyorsunuz? paylaşın bakalım...
-
25 Kasım 2008, 22:54
yha ben şimdi bunların fiyatını öğrenemicem mi yaptıran yokmu bu işlemleri
-
25 Kasım 2008, 22:59
uğur mondial sayfasında fiyatlar yazmakta... ben bakıp söyliyecektim ancak müştr. gelip gittiği için yazamadım...kusura bakma...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)
Bu Konudaki Etiketler