sevgili 150 zat sahipleri;
uzun zamandır işten güçten yazma fırsatım olmadı.
reklam yapmak gibi olmasın ama yolda kalacak olursanız gelip motorunuzu alacak bir servis tavsiye edeceğim.
1 hafta önce uzun zamandır kullanamadığım 150 zatımla turlamak için giyinip kuşanıp bir hevesle indim motorun yanına. 5,6 gündür çalıştırmamıştım aklımdada da şüphe var inşallah sorunsuz çalışır diye. neyse bindim motora marşa basıyorum çalışıyor ama motor bir türlü çalışmıyor. yan ayak kapalı benzin var akü tam her şey yolunda gibi gözüküyor ama motor çalışmıyor... inat ettim yarım saat uğraştım, sonunda akü bitti bıraktım motoru. hevesim kursağımda kalmış bi şekilde aha dedim motor kaldı elimde
ertesi gün aradım Sevpayı, onlarda kendilerinin motopru gelip alamayacağını ama bir servis tavsiye edecekleri söylediler.
(salgın motor içerenköyde PTT hastanesinin oralarda biraz karışık yeri
tel:02165720850; cep:05358193479)
aradım ismail ustayı tamam dedi gelirim. ben acıbademde oturuyorum geliş 10ytl ücreti varmış. kapalı bir minübüsle geldi attık motoru arkasını. içimdende üç kurşluk çin malını aldın şimdi cenazesini yuklüyosun diye geçiriyorum. neyse ertesi gün aradım. yan ayaklıkla ilgili bir sorun varmış oda halletmiş (motordan biraz anlasam kendim yapacakmışım), bujiyi değiştirmiş. gittim bugün almaya silmiş her yerini tertemiz parlatmış bukadar temiz sadece ilk aldığımda görmüştüm motoru.
Toplam 10ytl taşıma+ 7ytlde buji: 17ytlye mal oldu. acayipte memnun kaldım. tavsiye ederim. (tipe aldanmayın kesinlikle...)
bu arada bujinizi kesin değiştirin çok fark ediyor!!!
2300 km oldu benim motor. ufak tefek arızalar can sıksada fiyat/performans bence 10üzerinden 9 puan alır. 1 puanıda ufak tefek arızalardan kestim
hız için düz yolda 110 max ama bayır aşağı 120yi görürüyor. kesinlikle denemeyin çok güvensiz ben 100ü bir daha geçmem
neyse bayadır yazmamanın verdiği hızla doldurdum;
iyi bakın kendinize