[QUOTE=sinanferah05;1344310]kardeş geçmiş olabilir ama sen yinede bir sürücü kursuna danış.dediğin gibi son sınav 27 aralık.bana denen biz son grup muşuz bizden sonra sınav sistemi değişecek falan dediler ama burası türkiye bilinmez.ama geç olmadan bir danış sonra fiyatlarda artacak pirince giderken bulgurdan olma
zaten hemen 350 almıyorlar parça parça
Ehliyet Için 150 Ytl Sürücü Kursu
Saglık Raporu 30 Ytl
Sınav Harcı 35ytl
Noter Tastıklı Okul Diploman 17ytl
Sabıka Kaydı 5ytl
Ikamet 3ytl
Foto 12 Adet 8 Ytl
Ehliyeti Alırken De Karakola Dosya Parası Verilecekmiş 100ytl
Nerede Oturuyorsun Sinan
Pek kıymetli arkadaslarım;
bana bu gecelik ayrılan sürenin sonana gelmiş bulunmaktayım (Mağlumunuz yarın iş var ve ben erken kalkıyoum) satırlarıma son veririken hepinize booool güneşli kazasız günler dilerim İYİ GECELER
SAYGILRIMLA
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
arkadaşlar;
dükkanı artık kapatayım dimi...
hepinize hayırlı geceler... yarın görüşmek ümidiyle...
sizede iyi geceler abicim görüşmek üzere...
herkese iyi geceler.canım da bir çiğ köfte çekti ama yol çok uzak
bu zat böyle satarsa ve böyle giderse türkiyenin vespası olur size diyim
www.barlaslar.com sürücü kursu zeytinburnu gir bir görüş zaten evrakları bir tek veriyorsun sınav gününü bekliyorsun.
Günaydınlar good morningler arkadaşlar herkese
Ehliyet alcek arkadaşlarım bende 27 aralıkta A2 sınavına gircem
miili eğitim bakanlığı sitesinden daha önce yapılmış son 3 sınavın sorularına bi göz atın zaten 25 soru falan hiç takılmadan alalım ehlıyetleri Ayberk abi sıkılıyo karşıda tek başına gazlayalım gıdelım
50 tane soru var zaten döndürüp döndürüp o soruları soruyolar
Where did you sleep last night? ? ? :silent:
Günaydın tüm 150 zat sever arkadaşlarım.
Kısmetse bende giriyorum 27 Aralık sınavına.Gerci 3 aydır kullanıyorum ama henüz yakalanmadım.Zaten yakalanırsam 150 zat motorum olmaz artık sanırım.Çünkü hem 800 ytl gibi bir ceza ödüyorusunuz.O parayıda bu zamanda veremiyeceğim için artık çok fazla çıkmama kararı aldım.Şurda sabredeceğim 1.5 ay var.Ondan sonra ALLAHHHHHHHHHHHHHHH diyorum.İnmicem motorun üzerinden.Her akşam Ayberk abinin ordayım.Lezzetli çiğ köfte dürümleri ile mutlu anlar yaşıcam sanırım :D
http://www.sikayetvar.com/svf-sikaye...6-239259-.html
LÜTFEN HERKES OKUSUN...
umarım faydalı olabiliyorumdur...
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum....
Arif Hocam
bunda anormal bir şey yok mondial gibi günde yüzlerce ayda binlerce motor satan bir firmada bu tip münferit olaylar olucakdır
Bu mondialın aylık satış rakamı kadar honda yamaha suzuki yada diğer markalar satış yapsa aynı bu tip münferit imalat hataları onlardada olucakdır
bunun adına ticarette arz talep denir bir marka ayda 5000 tane motor satar defolu 10 malı çıkar bir marka ayda 500 tane motor satar 1 tane defolu malı çıkar o 1 defolu mal göze batmaz ama diğer markanın 10 tanesi göze batar buda rakamlarla ilgili
bunun farkına ayrımına artık varmak lazım..
arif bey...
siz devamlı batıyorsunuz...
kaç yaşındasınız bilmiyorum; ben 32 yaşındayım,5 yıllık evliyim,çiğ köfte işine zevk olsun diye başladım öylede kaldı,bende ünv. mezunuyum,uzun yıllar büyük medya kuruluşlarında ve ajansalarda md. yaptım...
bunları yazdım çünkü az-çok benim hakkımda bilginiz olsun istedim...
artık burdaki sorun mondial yada çin malları değil; sizsiniz!!!
bizler zaten motosiklet'lerimiz için süper demiyoruz,en kalitelide demiyoruz,hele güvenli hiç demiyoruz... bizler sadece açıkça neyin ne olduğunu söylüyoruz...
bizler kısaca bu olaya ; ''ne kadar ekmek,o kadar köfte'' mantığıyla yaklaşıyor ve bu bilinçte hareket ediyoruz... bakımlarımızı yapıyoruz,sert kullanmamaya özen gösteriyoruz, ve daha bir çok şey... bazılarımız motorlarımıza tutkuyla bağlıyız...mesela ben!!!
ama siz kalkıpta;
kaza yaptım,70 kmh gidiyordum,4.000 km'de bakımda sorunlar çıktı,uğur mondiali mahkemeye verdim,vicdanım rahat,vb.... gibi şeyler yazıpta,tutarsız bir şekilde saldırmaya devam ettikçe maalesef ''kaale'' alınmamaya başladınız...
madem 2006'dan beri bu davanın peşindesiniz neden daha aktif değildiniz...
madem mahkemeniz vardı,bunu neden bizimle paylaşmadınız...
şu anda sizi online olarak görüyorum...
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
AYBERK, nihcet, arifarabul, sinanferah05
sizden tek ricamız var...
tamam bizleri uyardınız,yazdıklarınızıda okuduk,dersimizide çıkardık...
kulağımıza küpe oldu....
artık bu şekilde,bu topicte yazmanızı istemiyoruz... bakın YAZMAYIN demiyorum!!!! bu şekilde YAZMAYIN diyorum...
artık umarım bizleri anlıyorsunuzdur.... davanızı başka noktalarda da sürdürebilirsiniz... biz hep burdayız... hemde hergün...
lütfen.....
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)