[SIZE="5"]arkadslar o halde pazar gunu buluşma gunu olarak belıryormuyuz... katılan ve katılamayan arkadaslar lutfen beyan etsın
ayberk abi sende saati belirle zatçıları toparlıyalım......biraz rüzgar yiğelim /SIZE]
[SIZE="5"]arkadslar o halde pazar gunu buluşma gunu olarak belıryormuyuz... katılan ve katılamayan arkadaslar lutfen beyan etsın
ayberk abi sende saati belirle zatçıları toparlıyalım......biraz rüzgar yiğelim /SIZE]
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
[IMG]http://img.*********.com/img/00/0568351815e38ebe8bf1fee8a7f893d3.jpg[/IMG]
Abi dogru dimi:D Ben kesın gelıyorum.Bu arada usttekı ufak resımdekı kırmızı ok isareti kadıkoy yonunden pendık(e-5) yonune dogru.Yazmayı unutmusum.
öğlenden sonra gelin...ben dükkandayım; akşam karanlığınada kalmayın yani...
saat 14:00 nasıl?
dedimya siz ayarlayın saati...
sadece zat'çılarmı geecek?
doğru ama çooooooook uzatmışsın o yolu....
kartal köprüye çıktıktan sonra sağdaki ilk girişe (yakacık tabelası var) GİRMEYİN !!!
devam edin; 1 km sonra ilk sağ giriş var (yakacık-u.mumcu yazar) GİRİN !!!
yol sizi yukarı doğru çıkaracak,300-400 mt sonra (düm düz yol-bir yere sapmayın) bir göbek var,sol'a dönün ve devam edin...
ilk önce ışıklar çıkacak, geçin devam edin...
yol hafif viraj şeklinde devam edecek, cami çıkacak karşınıza...o alanda yine göbek var ve hemen sağ'da GÜVEN TAKSİ var... yan sokağa girin,hemen soldaki bina...
yok bu çok uzun derseniz...o gün sizi ilk göbek ten alırım
eger bostancı sanayıden gecıcek olan varsa orada bulusup hep beraber gıdebılırız.ben bostancı sanayiden gelicem
oooooo yaşadık pazar gunu buyuk buluşma warr
arkadaslarr ALLAh bir mani wermesse ben saat 14:00 : 15:00 gıbı ordayım umarım SERKAN sende gelırsınnn
arkadaşlar mümkünse herkesin katılmasını can-ı gönülden çok istiyorum; 113.cü sayfaya kadar taradım...bizlerden başkası yok...şehir dışı katılımlar hariç tabi...
logaritma
şafak
sero
enginogurlu
smorfys
monerr
serkanzat
zatter
serkan dinsel
hell 24
schumi84
bguçlu
toplamda 12 kişiyiz + ben 13
ben burdan yarın herkese özelden mesaj atacağım,gsm no bırakacağım...
size net bir adres yada buluşma noktası veririm,orda buluşur benim mekana gideriz...
sorusu olan?
hadi arkadaslar katılım beklıyorum sizlerden gelinde tanışalım yüz yüze
bi aksılık cıkmazsa bi terslık olmazsa ordayım ben bu yakacık praktikeri falan biliom ordan geliş kolaymı
Degerlı arkadslarım bana bu akşamlık musade hepınıze saygı ve sevgılerımı sunar ii gecelr dılıyorum
Pazar gunune fire istemiyorum ) Şaka bir yana arkadaslar buluşalımm.......
sabırsızlıkla beklıyorum.:D
walla ben zatı sattım ama artçı kabul eden olursa gelebilirim...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
arkadaşlar merabalar
ben bugun uye oldum sıteye daha 85 kmde bi zatım var
haftasonu gelım dıyorum ama koprude ehlıyet sıkıntı olurmu dıye dusunuyorum yaw???????????????????
şişlideyim de ben...
Arkadaşlar buluşma olayından şimdi haberim oldu.
Bir aksilik çıkmazsa ben gelirim. Zaten gelmezsem ayıp evime yakın yer
Yağmur yağarsa da arabayla gelirim. Saat 14 müydü?
merhaba arkadaslar ben gökhan yazışmalarınızı ilk sayfadan ıtıbaren okudum samandırada arkadslarım yenı 150 lik lerden almıslar 3 aylık acayıp etkılendım tam bir zat hayranıyım fakat sıfır alıcak kadar maddi durumum ıyı deıl 2.ci el vadeli almayı dusunuyorum bana yardımcı olabılecek varmı aranıza katılmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım saygılarımla...
Herkese hayırlı akşamlar...
öncelikle aramıza yeni katılan ÇILGIN ve gkhn_100;
biggrinnARAMIZA HOŞ GELDİNİZ:
toplanma saati 14:00-14:30 civarı,monerr gelmezsen olmaz!!!
gkhn sende vadeli arayırun ama zor be hocam... mutlaka vardır ama adam vadeli neden satsın ki? vardır bi sorunu...bütçen ne kadar?
bu arada bu gün motorumu aldım hayırlısıyla...
aman dikkat edin; işlemler uzu sürüyor. sırf stresssss....
Ben henüz ehliyet aşamsındayım. Ehliyeti aldıktan sonra birde ( gelecek mart yada nisan gibi almak istiyorum ) zat sahibi olursam inşallah buluşmalarınıza katılırım.
Bu sürede, acemi vatandaş olarak tavsiyelerinizin hepsini okumaya hazırım.
Sizlere toplantınızda keyifili sohbetler...
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)