Merhabalar cümleten,birşey farkettim söylemeden edmeyeceğim adnan kardeşim çin malına karşı birşeyler yazmışsın fakat senin motorunda çin malıdır bir araştır derim %100 türk malı motor yok kardeşim bilgine
İki teker hastalığımda bünyem tedaviyi reddediyor.
Sağol abi iyiyim çok şükür sen nasılsın,daha çok genişlesek aslında abi düşünsene üsküdar anadolu hisarı şeritini kapatmış en az 20 zat nasıl olur
Dehşete düştüm yaaa
Hertürlü abi şeref duyarım ama tavana atarım ben çiğ köfteyi ona göre abi haberin olsun
sero hoşgeldin naber,ayberk abi mont konusunda nasıl yardımcı olabilirsin
arkadaslarm http://www.rialli.com diye bir site denk geldi faydalı olacağını düşünüyorum.Saygılarımla
Dostum bunlar gerçekler bak diğer siteleri gezersen görmüşsündür gezi bölümlerinde adam zat 150 ile orduya kastamonuya bazıları akdenize inmiş fotoğraflar çeke çeke eklemişler sitelere gezi maceralarını ve hiç birinde en ufak git gel motor yolda bırakmamış bozulmamış çokda keyifli geziler yapmışlar
ama birde şehir içinde 50km yol yapıpda orası akdı burası kopdu yolda kaldım aman sakın almayın diyenler varki şimdi bu adamlara sorarlar bu uzun yolları yapan adamlardada aynı motor var sende de aynı motor var nasıl iş? ne iş? kimse kendine laf kondurmuyor motorculuğunada laf kondurmuyor gaza basmak kolay yolda gitmek kolay ama servise girip bakım yaptırmak zor iş neden para gidicek bazı arkadaşlar cimrilikden ölüyor zaten en kalitesiz en ucuz parçalarla bakım yapıyorlar bazıları bakım bile yaptırmıyor
sonrada motor kötü diyorlar birde klasik bir laf var motordan motora fark ediyormuş sanki biri brezilyada üretiliyor diğeri amerikada hepsi aynı bantlardan aynı fabrikadan çıkan aynı mankineler adam kendine laf edemiyor motora çamur atıyor birde diyorumya çok klavye motorcusu var bazıları motorun selesine oturmamış bile konuşuyorlar sanki yılların motorcusu gibi..
çok haklısın...ben yazmaktan sıkıldım,yoruldum artık...
çin malı şudur budur diye.... almayın o zaman!!! hamama giren terler diyorum,tepki alıyorum....
ben motorumla mutluyum...mutluydum
29 ekim'de şehitlik dönüşü haliç köprüsü üzerinde motorum stop etti...mecburen sağ'a çektim...sonuçta konvoy halinde gidiyorduk; neyse...arabanın teki vura vura geldi en son arkadaşın motorunu altına alıp hem baa hemde zat'ıma vurdu... arkadaşın motor pert durumda bende ise 1.000 ytl masraf var. expert'ler bekliyoruz şimdilik,p.tesi,salı belli olur umarım...
yani zat'ıma nazar değdi vallahi....
allah herkesi kazadan,beladan korusun...
Ayberk geçmiş olsun.Dört teker sürücüleri ne zaman saygılı olmayı öğrenebilecek bilinmez.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
teşekkürler dostum...sanırım saygı denilen şey ''genetik'' ....
kolay kolay bulunmuyor...
bu arada yazılarını severek ve ilgiyle takip ediyorum,çok açıklayıcı yazıyorsun...gv 650'den şimdilik vaz geçtim, o kadar parayı şuan veremem...ama gv 250 almayı planlıyorum. bu seferde vitesli kullanmadığım için ilk önce öğrenmem gerekecek; ama bu seferde öğretecek adam ve motor bulamıyorum
ben delirmeyim de naapıyım
GV 250 artçılı uzun zaman,ister kısa mesafe ister şehirler arası her beklentine cevap verebilecek tercihtir.Sen al öğrenmesi en fazla birkaç deneme sürüşü kadar.Trafik tecrüben var sonuçta vites sorun değil.Bizim zatlardan da az yakıyor emin ol.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
motor alırken ne amaçla aldığına çok dikkat et yani gündelik kullanımda devamlı şehir içi yapıcağın bir motorsa 250cc maxi scooterlara bak derim çok rahat edersin ideal yakar
vitesli şehir içi gündelik kullanımda yorar bende de regal vardı şehir içi çok yoruyodu sıkıntılı oluyor devamlı kullnıcaksan şayet bence en ideali şehir içi güzel maxi scooter..
ilerde ikinci motor güzel büyük hacimli bir chopper olabilir yada enduro ama bu tip motorlar bence ikinci motorlar olmalı şehir içi gündelik kullanımda pek ideal olmayan motorlar..
scooterlar birde milletin gözüne artık pek batmıyor şehir kültürünün bir parçası oldular şehrinde bir parçası oldular park edicek yerde buluyorsun bir yere koydunmu millet sesde etmiyor
bende regal varken bir yere bazen koydum mu esnaf gelir ileriye al birader falan derlerdi bu tip diyaloglarla bir kaç kez karşılaşdım.. bir arada 5 günlüğüne arkadaşın transalp bendeydi beşiktaşda park ediyordum çarşı içine adam gelip otopark parası istiyordu :F :F
yani diyiceğim şu her şeyin ve her yerin motoru var
ayberk abi geçen rekor yalan oldu şimdi bakıyorumda site mevcudu şuan 1347
nerde yanlış yaptık anlamadım ki zaman yanlıştı sanırım yada yine tesadüfen kırıcaz
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)