Bakacağız artık abi derslere girmek istiyordum ben sıkıntım o yüzden abi bakacağız artık abi sağolasın
Bakacağız artık abi derslere girmek istiyordum ben sıkıntım o yüzden abi bakacağız artık abi sağolasın
İki teker hastalığımda bünyem tedaviyi reddediyor.
Selam ayberk abi yaş kaç abi senin
hayırlısı olsun abi tebrikler
bana daha 4 sene var abi inşallah
ben burdayım
eee....2 kişimiyiz yani....
bundan sonra 20:00 içtiması alacam.....
askerde dakka başı alırlardı zati
abi boy 193 cm. zat nasıl durur altımda?
murat ben buarada memnun oldum tanıştığımıza
forumu uzun süreden beri takip ediyorum
murat kardeşim; aramıza sende hoş geldin...1.93 boy fena diil gibi...
zat enteresan bi motor...nasıl kullandığına,oturduğuna bağlı...ayak mesafesi uzun olduğu için rahat gelebilir....bi de şu var.....
bacak boyu ve gövde boyuda çok önemli....iyisimi sen bir tane zat bul ve otur üstüne; bide fotğraf çektir bak kendine.... nasıl duruyorsun? SÜPEEEEER!!!
şaka bi yana denemeden anlayamazsın...
forumu devamlı takip ediyormuşsun.
; nasıl buluyorsun...
abi forum süper , arkadaşlıklar süper , bide motor aldımmı herşey tam süper olacak.
vardı bi zamanlar syteam 200sm ama sattım. 2 yazdan beri kuzenin pasifiğiyle idare ediyorum ama çok komik duruyorum üstünde ekonomik olarak bir tek zatı uygun görüyorum kendime. bu kış bitane alıcam inşallah. tabi deneyerek
zat iyidir...ama iyisine denk gelirsen tabi.
çok dikkatli olman lazım,her yerine bak...bildiğin iyi bir servise götür; sen hele bi alda, gerisi kolay.
bu arada diğer arkadaşlar yok gibi........
Ayberk abi millet kurtlar vadisine daldı heralde
yakıtından korkuyorum biraz pasifik kokluyor sanki basmadıkça.
bastımmı ibremde 100 görüyorum. zatın aynısı çinli başka bir marka var ismini hatırlamıyorum şu an. onu düşünüyorum. fark varmıdır zatla arasında kalite olarak?
hoşbulduk arkadaşım
dediğim gibi yakıtından korkuyorum biraz
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)