Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ekim 2008, 00:27
herkeze merhabalar,
bende kendime 2.el bir zat aldım ve keyfini sürmekteyim. grenajda ufak tefek çizikleri var. havalar bozulunca komple söküp boyatıcam. o zaman ayrıntılı fotoları koyarım. belki yeni olduğumdan kanım kaynıyor olabilir ama neden bizde diğer gruplar gibi toplanmıyoruz... toplanalım tanışalım bir şeyler paylaşalım havalar bozmadan. çünkü sonra baya beklemek zorunda kalıcaz....
Reklamlar
-
08 Ekim 2008, 22:40
vıceroy ,
düşüncen yanlış sayılmaz ,,
Aradaki okadar fark , gaz kolunun kullanma alışkanlığını değiştirerek kapatılabilir. Motora yakacağı kadar gaz vermek gerekir. Gaz kolu sonuna kadar açılsa da motor benzini yakabildiği kadar yakıp , yanmayan kısmını egzostan dışarıya atar , buda paranın havaya gitmesi demektir.....
Ben Mayısta Hs 151 karbüratörü taktırdıktan sonra 3000 Km yol yaptım ve iki karbüratör parası kazanmış oldum.Ayrıca Rolantinin kendi kendine düşüp yükselmesinden ,sabahları rolantide stop etmesinden ve bujinin kirlenmesinden kurtulmuş oldum.
Senin gaz kolunu biraz dikktli kullanman benzin sarfiyatını 100 Km. de 3,5 3,6 Lt düşürecektir.
Kazasız ve keyifli sürüşler...
-
09 Ekim 2008, 10:27
Teşekkürler Sağlıcakla...
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
13 Ekim 2008, 00:30
hell24 adlı üyeden alıntı
herkeze merhabalar,
bende kendime 2.el bir zat aldım ve keyfini sürmekteyim. grenajda ufak tefek çizikleri var. havalar bozulunca komple söküp boyatıcam. o zaman ayrıntılı fotoları koyarım. belki yeni olduğumdan kanım kaynıyor olabilir ama neden bizde diğer gruplar gibi toplanmıyoruz... toplanalım tanışalım bir şeyler paylaşalım havalar bozmadan. çünkü sonra baya beklemek zorunda kalıcaz....
Öncelikle hayırlı olsun..
boya işlemnı gerçekteştirince maliyeti bizimle paylaşırsan cok ıyı olur ben de düşünüyorum boya yaptırmayı.. Benim motorun plastik aksamında güneş yanığı war onlarıda degiştirmeyi düşünüyorum.
Ben hertürlu organizasyona katılabilirm yeterki olsunn saygılar...
-
13 Ekim 2008, 00:40
arkadaşlar; ben anadolu yakasında oturuyorum...
gönül isterki herzaman görüşelim,buluşalım...ancak trafik malum,hayat şartlarıda öyle;eğer isterseniz anadolu yakasında oturanlar olarak bir yer belirleyelim ve orada haftanın belirli günleri buluşalım... avrupa yakasından gelmek isteyenlerde tabiki gelebilir... karşıya geçmek her iki taraf içinde çok büyük sorun teşkil ediyor.
aynı mantıktan avrupa yakasıda giderse daha da zevkli toplantılar ve aktiviteler yapacağımıza inanıyorum.....
zat kullanıcıları hangi semtlerde oturduklarını paylaşırlarsa sevinirim...
hatta yeni bir buluşma sayfası bile açabiliriz sanıyorum....
fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...........
-
13 Ekim 2008, 14:59
AYBERK adlı üyeden alıntı
arkadaşlar; ben anadolu yakasında oturuyorum...
gönül isterki herzaman görüşelim,buluşalım...ancak trafik malum,hayat şartlarıda öyle;eğer isterseniz anadolu yakasında oturanlar olarak bir yer belirleyelim ve orada haftanın belirli günleri buluşalım... avrupa yakasından gelmek isteyenlerde tabiki gelebilir... karşıya geçmek her iki taraf içinde çok büyük sorun teşkil ediyor.
aynı mantıktan avrupa yakasıda giderse daha da zevkli toplantılar ve aktiviteler yapacağımıza inanıyorum.....
zat kullanıcıları hangi semtlerde oturduklarını paylaşırlarsa sevinirim...
hatta yeni bir buluşma sayfası bile açabiliriz sanıyorum....
fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...........
ben cem, bahçeşehirde oturyorum... her türlü organizasyona varım avrupa yakası anadolu yakası fark etmez... bahçeşehir yakınlarında iyi bir usta arıyorum bildiğiniz iyi bir usta yada servis varsa irtibat numarasını özelden atarsanız sevinirim...
sero1981 adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun..
boya işlemnı gerçekteştirince maliyeti bizimle paylaşırsan cok ıyı olur ben de düşünüyorum boya yaptırmayı.. Benim motorun plastik aksamında güneş yanığı war onlarıda degiştirmeyi düşünüyorum.
Ben hertürlu organizasyona katılabilirm yeterki olsunn saygılar...
bu aksam sökücem parcaları ve yarın boyaya vericem işlem bittiği zaman resimleri ve maliyeti burdan yayınlarım...
-
13 Ekim 2008, 22:20
slm arkadaslar
ben anadolu yaskasında maltepe cıvarında oturuyorum)
hell24 resımlerıde buyuk sabırsızlıkla beklıyorumm saygılar
-
13 Ekim 2008, 23:20
sero... merhaba; ben doğma büyüme maltepe'liyim ama şuan kartal uğurmumcu mah. hem oturuyor hemde çalışıyorum...
şimdiden 3 kişi olduk...
-ayberk
-hell24
-sero1981
umarım devamı gelir...
ayrıca ÇİĞ KÖFTE yemeğede beklerim
-
14 Ekim 2008, 00:03
slm arkadaslar
ben anadolu yaskasında maltepe cıvarında oturuyorum
)
hell24 resımlerıde buyuk sabırsızlıkla beklıyorumm saygılar
sero1981 bu aksam soktum tum grenajları sımdı aşama aşama resımlerı eklıcem. yarın boyaya gırecek muhtemelen bır ıkı gun ıcınde bıtmıs halınının de resımlerını koyarım topiğe...
sero... merhaba; ben doğma büyüme maltepe'liyim ama şuan kartal uğurmumcu mah. hem oturuyor hemde çalışıyorum...
şimdiden 3 kişi olduk...
-ayberk
-hell24
-sero1981
umarım devamı gelir...
ben bahçeşehirdeyim ama sen iste anadolu yakasınada gelırım çiğ köfte yemeye... sıra diğer arkadaşlarda ok derlerse bana uyar... baksana 4 kişi oluyoruz okey bile oynarız hahahah...
bunlarda söktükten sonra ki resimler...
işte resımler arkadaslar 2 saat cıvarı surdu komple sökmem ön tekerlegıde sokmek zorunda kalıyorsunuz... yok ben sökemem yapamam diye korkmayın göründüğü kadar zor değil...
http://i38.tinypic.com/24zexic.jpg
http://i36.tinypic.com/avklza.jpg
http://i38.tinypic.com/2f084eb.jpg
http://i33.tinypic.com/2pru2l1.jpg
http://i35.tinypic.com/2jfiwsm.jpg
http://i34.tinypic.com/fmt02d.jpg
http://i36.tinypic.com/2e305sm.jpg
http://i35.tinypic.com/w1a1ie.jpg
http://i37.tinypic.com/fk8z82.jpg
http://i37.tinypic.com/vhrlso.jpg
http://i37.tinypic.com/2yud3eh.jpg
-
15 Ekim 2008, 00:20
şimdiden 3 kişi olduk...
-ayberk
-hell24
-sero1981
umarım devamı gelir...
Öncekile herkeze slmlar...
arkadaslar msjları okudugumda cok heyecanlandım Bir ara bir yerde bulusup tanışalım, hatta birazda rüzgar yiyelim benım motorcu arkadaslarlada sizleri taniştırmak isterm. hawalar ıyı oldugunda mutlaka gorusmelıyızz.
saygılar..
slm hell24
bu arda sende karşıda oturuyorum diye kurtuldum sanma senide aramızda görmek istiyoruzz saygılar
-
15 Ekim 2008, 11:03
Öncekile herkeze slmlar...
arkadaslar msjları okudugumda cok heyecanlandım
Bir ara bir yerde bulusup tanışalım, hatta birazda rüzgar yiyelim
benım motorcu arkadaslarlada sizleri taniştırmak isterm. hawalar ıyı oldugunda mutlaka gorusmelıyızz.
saygılar..
slm hell24
bu arda sende karşıda oturuyorum diye kurtuldum sanma senide aramızda görmek istiyoruzz saygılar
farketmez her zaman her yerde...
sen resimleri gördünmü sero böle sökülüyor makina ne zaman istersen takımları toplar yardıma gelirim...
-
15 Ekim 2008, 23:46
farketmez her zaman her yerde...
sen resimleri gördünmü sero böle sökülüyor makina ne zaman istersen takımları toplar yardıma gelirim...
slm hell24
ewet resımlerı gordum, fakat makınenın boyadan cıktıkdan sonrakı resımlerını daha cok merak edıyorum resımlerı atarsan sewınırım... bu arada arkadaslar bana ulasabılecegınız msn adresı yurttutan_34@hotmail motorsıklete gonul wermış herkez ekleyebılırr... saygılarımla
-
16 Ekim 2008, 17:42
slm hell24
ewet resımlerı gordum, fakat makınenın boyadan cıktıkdan sonrakı resımlerını daha cok merak edıyorum
resımlerı atarsan sewınırım... bu arada arkadaslar bana ulasabılecegınız msn adresı yurttutan_34@hotmail motorsıklete gonul wermış herkez ekleyebılırr... saygılarımla
parçaları bu gün aldım akşam takıcam. yarını bekle resimlerini koyarım...
-
16 Ekim 2008, 17:54
arkadaşlar merhaba;muhabetimiz her daim olsun...
mesela ilk buluşmayı en azından sero'yla 29 ekim'de yaparız...malum şehitlik gezisi var,hep beraber kaçarız... uygun ortam olursa 29 ekim'den önce de buluşmaya çalışırız....tabi ki hell24'de şehitliğe gelirsen orada takılırız.
benim dükkanı saat 12:00 gibi açıyorum ve gece 00:30-01:00'e kadar açık!!!
böyle oluncada fazla vaktim kalmıyor maaaaaalesef...
neyse yine görüşürüz; kendinize iyi bakın...
aramızaa yeni zat'çılarıda görmek istiyoruz...ilgilenenlerin DİKKAT'ine!!!!!
-
17 Ekim 2008, 09:17
mesela ilk buluşmayı en azından sero'yla 29 ekim'de yaparız...malum şehitlik gezisi var,hep beraber kaçarız... uygun ortam olursa 29 ekim'den önce de buluşmaya çalışırız....tabi ki hell24'de şehitliğe gelirsen orada takılırız.
eyw. ayberk abicim. şehitlik gezisine gelicem. hemde erenköyden artçımı alıp anadolu yakası kortejine katılıcam beni mutlaka fark edersiniz...
-
17 Ekim 2008, 18:50
eyw. ayberk abicim. şehitlik gezisine gelicem. hemde erenköyden artçımı alıp anadolu yakası kortejine katılıcam beni mutlaka fark edersiniz...
seni nasıl MUTLAKA fark edecem?
elinde 1 buket çiçeklemi yoksa tek teker zat'lamı?
ama görüş elbette...aslında zat'çılar olarak toplu gidebilsek...ne iyi olurdu?
kortejde sonuçta tek sıra halinde yada fermuar düzeninde gideceğiz...peşpeşe zat'lar hoş durmazmı?
-
18 Ekim 2008, 02:22
slm arkadaslar 29 ekımde bende warım
hawaların durumuna gore daha erken bıle bulusabılırız
yeterki gönuller bir olsun saygılar
-
18 Ekim 2008, 10:27
Merhaba
MONDİAL 150 zat sahibi olarak aranıza yeni katıldım.Motorumu yeni aldım sayılır 2-3 ay oldu her türlü motor organizasyonuna katılmak isterim.Beşyüzevlerdeyim zatçı arkadaşlarla tanışmak isterim.
serkandinsel@mynet.com msn adresim tüm motor sever arkadaşlara selamlar.
Saygılar
-
18 Ekim 2008, 11:25
SERKANDİNSEL adlı üyeden alıntı
MONDİAL 150 zat sahibi olarak aranıza yeni katıldım.Motorumu yeni aldım sayılır 2-3 ay oldu her türlü motor organizasyonuna katılmak isterim.Beşyüzevlerdeyim zatçı arkadaşlarla tanışmak isterim.
serkandinsel@mynet.com msn adresim tüm motor sever arkadaşlara selamlar.
Saygılar
hoşgeldin kardeşim...
bende cem bahçeşehirden ama eski bir karadenizmahalleliyim iyi bilirim beşyüzevleri falan zaten işyerimde kocatepede megacenterda...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
18 Ekim 2008, 11:43
Memnun oldum cem,memnum oldum musait zamanda görüşmek isterim seninle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler