Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Selamlar ilk once,, Bendede Storm 150 var,, Konuyu Göz Ucuyla okudum sayilir,,
1 - Asya motorla olan farki dünyalar kadardir,,
2 - Asya motor sahipleri gücenmesinler fakat, storm150 'nin parçalarının %51 'i kadari Turk Malidir,Turkiyede Uretilmistir,, ve bazi parcalari Avrupadir,, Örnek Vermek Gerekirse,, Kayış'ı..
3- Asya Motor Battı,, herkes biliyor,
4- Kanuni Yerli bir firma ve karşınızda devamli bir muhattabınız oluyor
5- Storm 150 iyi bir makine..
Motorum şuanda 850 Km.. Beğenmedigim 1-2 yanı var,,, Birincisi Korna ve Marş Düğmeleri çok boktan,,, Bunun dışında Arka Freni Disk degil.. Tamam coğu scooter 'da arka fren Kampana olabilir ama Storm-150 'ye bence disk yakışırdı,, Bunun Dışında Storm 'larin hepsinin benzin şamandıraları bozuk galiba;) Benimkisi de 220 Km Gidiyor,, 100 km yapinca depo boş gözüküyor,, bunun dışında ekleyecegim birşey yok,, Gayet Memnunum ben...
"leopessia" dostum,400-800 arası yapılan bakımda motor yağını senmi aldın yoksa servisde mevcut olanlamı değiştirdin?
Oğuz
ya arkadaşım ne avrupası ne türkiyesi. parcalar plastik kaliteleri aynı. hadi farklı diyelim ne kadar farklı olabilirki adamlar montaj yapıyo, ufak tefek parçaları üretiyolar. aynı seyin sarısı.. yani kanuni olunca bişe deişmiyo. malzeme aynı olduktan sonra ismi süleyman olsa ne farkeder osman olsa ne farkeder..
Dostum sana katılıyorum arkadas bıraz fazla atmıs yok avrupa turk falan hemn Asya battı mı ? puahhaha bu eskı haberı ısıtıp ısıtıp onumuze nıye koyuyonuz daha dun garantıden 2 sey yaptırdım ne batmasından bahsedıyon sen o kadar gelen yedek parcayta motora mı ınanayım sana mı
Hıc de bı fark yok aynı tas aynı haman HAYAL GORME arkadasım
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar.Storm'da bir ÇİN malıdır.Aynı 150t-19a'dır.Benim bu makinayı alış sebebim;daha büyüğüne geçmeden önce trafik tecrübesi edinmek amaçlıdır.Aldığım korumalar vs. bile 1100ytl tuttu.Arabalı vapura binip yukarı çıktığımda arkadaşlarla konuşuyoruz,yolun bitimine doğru makinelarin başına geçince "Aaaa senin makine bumu?" diyorlar.Tahmin edilenle bindiğim arasında çok fark var.Anlıyacağınız geçiş motorum.
Bide bu motorun servisi evime çok yakın.Asya batmadıysa bile bizim oradaki bayisini ve servisini kapattı.Olsaydı ondan alırdım.Dediğiniz gibi aynı motorun siyahı Ve sizin başlıktanda çok yararlı bilgi,ler edindiğimide söylemek isterim
Oğuz
Herkesin gönlüne göre olur inşallah dostum.Bu yazı bu makinayla bir geçirelim sonrasına Allah kerim.Sende biliyorsun,pek kaliteli olmasada bizi idare eden bir makina.Bakımlarında yağını kaliteli koyup rodajınıda hakkıyla yaptımmı benden sonraki alanda baya bir kullanır diyorum.Zannedersem sizin motorlarla aynı problemleri yaşıycam ve sizden bilgide edinicem.Herzaman birlikte olmak dileğiyle.
Oğuz
Güle güle kullan arkadaşım.Sevabıyla günahıyla,acısıyla tatlısıyla ilk motorunu aldın işte.Bundan sonrası kolay.Daha öce hayal edemezdim bi disk kilidim olacağını,şimdi 2.motorumuzun geleceği günleri sayıyoruz.Allah sağlıklı sıhatli binmek nasip etsin.Tepe tepe kullan yakışıklı motorunu
yaww be nkanuni storm150 almayı düşünyorumm kullanan varsa yada ürün hakkında bilgi dinlemek isterimm ne dersiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)