Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

KANUNİ STORM150 bilgi paylaşım başlığı

REKLAM ALANI
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı deer_152 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bence parca oalyında kanuniye fazla güvenme özelliklede garanti kapsamına girenlerde
    Hayırlısı kardeşim.Seninde Kanuniden muzdarip olduğunu Şile gezisinde öğrenmiştim.KApattık gözü daldık. Kendi düşüncem,bu alet bende fazla durmaz zaten.Niyet daha büyüğüydü ama hem madden hemde cesareten giremedim.Tecrübemizi bir pekiştirelim sonra Allah kerim.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlısıyla onlarda olur abi

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birinin bu motoru alıp denemesi gerekiyodu oda ben oldum.

vah dostum demek kendini feda ettin bizim için...bu ulvi görev sonrası şehitlik mertebesine yükeseleceksin...

hani filmlerde olur ya..."beni bırakınn...hadi sizzz gidin..."...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Selamlar ilk once,, Bendede Storm 150 var,, Konuyu Göz Ucuyla okudum sayilir,,

1 - Asya motorla olan farki dünyalar kadardir,,
    2 - Asya motor sahipleri gücenmesinler fakat, storm150 'nin parçalarının %51 'i kadari Turk Malidir,Turkiyede Uretilmistir,, ve bazi parcalari Avrupadir,, Örnek Vermek Gerekirse,, Kayış'ı..

3- Asya Motor Battı,, herkes biliyor,
    4- Kanuni Yerli bir firma ve karşınızda devamli bir muhattabınız oluyor
    5- Storm 150 iyi bir makine..

Motorum şuanda 850 Km.. Beğenmedigim 1-2 yanı var,,, Birincisi Korna ve Marş Düğmeleri çok boktan,,, Bunun dışında Arka Freni Disk degil.. Tamam coğu scooter 'da arka fren Kampana olabilir ama Storm-150 'ye bence disk yakışırdı,, Bunun Dışında Storm 'larin hepsinin benzin şamandıraları bozuk galiba;) Benimkisi de 220 Km Gidiyor,, 100 km yapinca depo boş gözüküyor,, bunun dışında ekleyecegim birşey yok,, Gayet Memnunum ben...

"leopessia" dostum,400-800 arası yapılan bakımda motor yağını senmi aldın yoksa servisde mevcut olanlamı değiştirdin?
    Oğuz

deardamien - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 mc
    ya arkadaşım ne avrupası ne türkiyesi. parcalar plastik kaliteleri aynı. hadi farklı diyelim ne kadar farklı olabilirki adamlar montaj yapıyo, ufak tefek parçaları üretiyolar. aynı seyin sarısı.. yani kanuni olunca bişe deişmiyo. malzeme aynı olduktan sonra ismi süleyman olsa ne farkeder osman olsa ne farkeder..

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı deardamien adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşım ne avrupası ne türkiyesi. parcalar plastik kaliteleri aynı. hadi farklı diyelim ne kadar farklı olabilirki adamlar montaj yapıyo, ufak tefek parçaları üretiyolar. aynı seyin sarısı.. yani kanuni olunca bişe deişmiyo. malzeme aynı olduktan sonra ismi süleyman olsa ne farkeder osman olsa ne farkeder..
    Dostum sana katılıyorum arkadas bıraz fazla atmıs yok avrupa turk falan hemn Asya battı mı ? puahhaha bu eskı haberı ısıtıp ısıtıp onumuze nıye koyuyonuz daha dun garantıden 2 sey yaptırdım ne batmasından bahsedıyon sen o kadar gelen yedek parcayta motora mı ınanayım sana mı

Hıc de bı fark yok aynı tas aynı haman HAYAL GORME arkadasım
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Tartışmaya gerek yok arkadaşlar.Storm'da bir ÇİN malıdır.Aynı 150t-19a'dır.Benim bu makinayı alış sebebim;daha büyüğüne geçmeden önce trafik tecrübesi edinmek amaçlıdır.Aldığım korumalar vs. bile 1100ytl tuttu.Arabalı vapura binip yukarı çıktığımda arkadaşlarla konuşuyoruz,yolun bitimine doğru makinelarin başına geçince "Aaaa senin makine bumu?" diyorlar.Tahmin edilenle bindiğim arasında çok fark var.Anlıyacağınız geçiş motorum.
    Bide bu motorun servisi evime çok yakın.Asya batmadıysa bile bizim oradaki bayisini ve servisini kapattı.Olsaydı ondan alırdım.Dediğiniz gibi aynı motorun siyahı Ve sizin başlıktanda çok yararlı bilgi,ler edindiğimide söylemek isterim
    Oğuz

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tartışmaya gerek yok arkadaşlar.Storm'da bir ÇİN malıdır.Aynı 150t-19a'dır.Benim bu makinayı alış sebebim;daha büyüğüne geçmeden önce trafik tecrübesi edinmek amaçlıdır.Aldığım korumalar vs. bile 1100ytl tuttu.Arabalı vapura binip yukarı çıktığımda arkadaşlarla konuşuyoruz,yolun bitimine doğru makinelarin başına geçince "Aaaa senin makine bumu?" diyorlar.Tahmin edilenle bindiğim arasında çok fark var.Anlıyacağınız geçiş motorum.
    Bide bu motorun servisi evime çok yakın.Asya batmadıysa bile bizim oradaki bayisini ve servisini kapattı.Olsaydı ondan alırdım.Dediğiniz gibi aynı motorun siyahı Ve sizin başlıktanda çok yararlı bilgi,ler edindiğimide söylemek isterim
    +1000 baska söze gerek yok Umarım kazasız belasız satar yenı motoruna gecersın hayırlısı olsun
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Alıntı nitrious81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +1000 baska söze gerek yok Umarım kazasız belasız satar yenı motoruna gecersın hayırlısı olsun
    Herkesin gönlüne göre olur inşallah dostum.Bu yazı bu makinayla bir geçirelim sonrasına Allah kerim.Sende biliyorsun,pek kaliteli olmasada bizi idare eden bir makina.Bakımlarında yağını kaliteli koyup rodajınıda hakkıyla yaptımmı benden sonraki alanda baya bir kullanır diyorum.Zannedersem sizin motorlarla aynı problemleri yaşıycam ve sizden bilgide edinicem.Herzaman birlikte olmak dileğiyle.
    Oğuz

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Güle güle kullan arkadaşım.Sevabıyla günahıyla,acısıyla tatlısıyla ilk motorunu aldın işte.Bundan sonrası kolay.Daha öce hayal edemezdim bi disk kilidim olacağını,şimdi 2.motorumuzun geleceği günleri sayıyoruz.Allah sağlıklı sıhatli binmek nasip etsin.Tepe tepe kullan yakışıklı motorunu

Alıntı BESTAPO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güle güle kullan arkadaşım.Sevabıyla günahıyla,acısıyla tatlısıyla ilk motorunu aldın işte.Bundan sonrası kolay.Daha öce hayal edemezdim bi disk kilidim olacağını,şimdi 2.motorumuzun geleceği günleri sayıyoruz.Allah sağlıklı sıhatli binmek nasip etsin.Tepe tepe kullan yakışıklı motorunu
    Eyvallah biraderim.Yakında gezilerde karşılaşırız artık O zaman daha detaylı konuşuruz.
    Oğuz

slm bütün arkadaşlar

yaww be nkanuni storm150 almayı düşünyorumm kullanan varsa yada ürün hakkında bilgi dinlemek isterimm ne dersiniz

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)