İlan pasif yapılmış, umarım satılmışsada forumdan birine gider. Motorumu satmış olsaydım kesinlikle düşünmeden satın alırdım.
İlan pasif yapılmış, umarım satılmışsada forumdan birine gider. Motorumu satmış olsaydım kesinlikle düşünmeden satın alırdım.
Çift bujili f650lerde motor ömrü ne durumda acaba ? rektefeye ne zaman geliyor, parçalarını borusan dışında bulabiliyormuyuz ?
bmw'nin mekanik değil sadece motor kısmının yedek parçası bulunur nu ve uygun mudur. .ünkü şimdiye kadar bu motor kadar yakıt/performans konusunda iyisini görmedim veya ben yanlış biliyorum :D
f650'nin bulunamayacak parçası olduğunu sanmıyorum. Türkiye'de yoksa yurtdışı imkanları var. Fiyatları da aynı cc'deki rakiplerinden fazla değildir.
herkese merhabalar,
2005 model bir f650gs almaya niyetliyim, yalnız lastikler sekiz yıllık, değişmesi gerekecek.
Metzeler Tourance'lar ön arka yaklaşık 500 tl civarında, bunlardan daha hesaplı bir tavsiyeniz var mı acaba?
Mitas lastik bende duydum ve arastirdim. Iyi yorumlar almis, ama kullanan biri yorumunu paylasirsa sanirim daha cok inandirici olacak.
Ben sava kullandım,
İnanabilirsin şimdi?
Mitas iyi gözüküyor, teşekkürler
Arkadaslar meraba 70 80 km hizla giderken gidonda hafif sallanma oluyor ne yaptiysam hangi ustaya gittiysem cozulmedi. Akord ayari dediler gittim jantta vuruk var dedi ondan yapar dedi peki vuruk varsa nasil duzelecek bu sorun ?
Arkadaşlar herkese merhaba Türkçe tamir klavuzu (Repair Manual ) aradım fakat bir türlü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler....
Türkçesinin olduğunu sanmıyorum. Merak ettiğiniz yerde çeviriye özel mesaj atarsanız yardımcı olabilirim elimden geldiğince.
Topcase takılı iken hava sirkülasyonu yapar, birde topcase olmadan dene. Uzun mesafe yol gidecekler bu yüzden genelde topcase takmayıp yan çantaları kullanırlar.
---------- Post added at 01:30 ---------- Previous post was at 01:27 ----------
Ben genelde google çeviriyi kullanıyorum, kopyala yapıştır.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Gidon dişlilerini kontrol ettin mi acaba? Tek teker filan yapıldıysa veya ömrü dolduysa bu tip sallama yapabilir. Topcase den kaynaklı sallanma pek duymadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
Arkadaşlar bugün motorun sağ dikiz aynasını taktırdım ve bağlantı yerinden üst civata dağıldı. Ayna sağlam bağlantı civatası lazım. Böyle çıkmacı tarzı kolay tedarik edebileceğim bir yer bilen var mı acaba? Ben İst-Avrupa yakasındayım. Yakınlarda olursa daha makbul olur. Teşekkürler.
arkadaşlar moorumu satım ama bu f650leri alırken nelere dikkat emeli yein ederim sonunda emniyetten satılan gs lerin şasi numaralarını gidip istiyeceğim bi yardım lütfen
Borusan'dan aldım hallettim. 14€ tuttu. Korktuğum kadar.Olmadı birde şu işçilik ücretlerini halletseler hakikaten tamirci aramazdık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Arkadaşım km'ye takılma. Konu BMW ise o seni aldatmasın. Daha iki gün önce 130.000km'de F650 GS sahibi ile tanıştım. Ayrıca G650'ler yani bizim F650GS'lerin devamı hala aynı motor ile üretiliyor. Sana iki seri tavsiye
1. F650 GS yataklıolduğu için yandaki büyük vidayı sök ve büyük bir tornavida ile krankın oynayıp oynamadığını kontrol et. Yağ damlatması var mı ona bak. Motorun açılıp açılmadığına takılma bazı bakımlar motor açılmadan yapılamıyor. Gidonu ileri geri kaldırır gibi oynat oynuyor ise fiyatı kırdır. Marşa sen bas, civ cuv edip geç alma varmı bak varsa ruble gidiyor demektir fiyatı gene kırdır. Dikkat alma demiyorum, çünkü yapılamayacak tamir yok yeterki ustasını bul.
2. Senin oraya yakın İbrahim Usta var Güngören'de oralarda dolaş genelde tamircilerin orada güzel toplanmış bakımı yapılmış makineler bulabilirsin. Bence Kızıltoprak tarafından motor alırsan iyi güvenilir yerden al, çünkü orada makineleri yürür hale getirip hemen elden çıkartan adamlar. Son olarak eğer bir adam motoru alıp 1 ay içinde satıyorsa bence çok güvenmediysen ondan alma.
Umarım gönlüne göre bulabilirsin. 9500TL civarı bir kaç motor gördüm.
Bir yere gitmek için ARABAya binilir, MOTORA BİNMEK İÇİN her yere GİDİLİR!
Öncelik le slm arkadaslar sizden bi konu hakkinda fikir almak isterim mobilet kullanmis biri olarak sorun şu benim vitesli tecrubem cok az fakat f650 gs düşünüyorum boy 1.83 kilo 57 ;) biraz komik bi orantı. Merak ettigim konturol ve agirlik olarak zapdetme gibi sorunlarile karşılama gibi bi durum soz konusu olabilirmi saygilar. .
Hareket ederken ceylan kadar çeviktir. Sorun durduğu zaman. Ben CBF 150'den geçiş yaptım. Kullanım olarak CBF 150den daha kolay ve dengeli ancak tutamayıp çevreden yardım istediğim zamanlarda olmadı değil.
Bir yere gitmek için ARABAya binilir, MOTORA BİNMEK İÇİN her yere GİDİLİR!
GaCCcaLL tsklr .. tek tereddudum f650 gs nin agirligi sanirim biraz alisma surecindrn sonra onuda halledicez ;) hayirlisiyla temiz ikinci el buldukmu bu is tamamdır ;)
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)