BMW F650 GS / Dakar Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Nisan 2012, 17:09
[QUOTE=reiz;2661953]
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Borusandan fiyat aldınız mı?Ankara ki servisinden??[/QUOTE
fiyat aldım tanesi 200 dolaraşağı yukarı
miilerin
http://www.motorworks.co.uk
ve
www.motobins.co.uk den bi araştır derim illaki fiyat farkı vardır sanki??
ANGARAJ
Reklamlar
-
27 Nisan 2012, 22:19
excavatus adlı üyeden alıntı
Eveeett.. çocuk borusan'dan çıktı. Nasıl tatlı olmuş nasıl güzel gidiyor anlatamam... KDV dahil 1790,40 TL yidi. değişenler..
* marş rublesi,
* marş kavrama dişlisi,
* devirdaim şaftı
* devirdaim hortumları,
* ısı müşürü
* fan müşürü
* start okuyucu
* debriyaj balatası
* debriyaj teli
* arka amortisör,
* sigrotalar
* karbüratör boğaz lastiği
kontroller ve bakımlar
* yağ + yağ filtresi
* radyatör terleme yapıyordu bir noktadan oraya sıvı kaynak atıldı
* karbüratör contası yerine sıvı conta uygulandı
* radyatör temizlendi iç dış
* fren sistemleri söküldü temizlendi hidrolik değişti..
tüm bunlara ek olarak, yanlışlıkla sipariş verildiği ve tanıdık olduğum için bana bir adet kdv dahil 484TL olan orjinal f650 marş rublesi hediye edildi..
daha ne olsun...
120 ortalama ile 240km geldim..
5,5 lt yaktı...
mutluyum mesudum... bekleyin dağlar ben geliyorum...
ya ben şimdi farkına vardım,Ben şehiriçinde 100kmde 6.3 yakmışım sen 240kmyi 5.5lt benzin ile nasıl geldin?? Bunların fabrika verisi kaç ki? yeni enjeksiyonlu gslerde bile bu rakam yok saygın bi yanlışın var sanki?
ANGARAJ
-
28 Nisan 2012, 01:16
ya ben şimdi farkına vardım,Ben şehiriçinde 100kmde 6.3 yakmışım sen 240kmyi 5.5lt benzin ile nasıl geldin?? Bunların fabrika verisi kaç ki? yeni enjeksiyonlu gslerde bile bu rakam yok saygın bi yanlışın var sanki?
Sanırım yüz km'de 5.5 lt gidilmiş. Toplamda bir depoya da 240 km gidilmiş. Ben öyle anladım. Eğer öyleyse gayet normal bence.
-
28 Nisan 2012, 11:47
bende kendi verimi yazayımda bi rakam oluşssun diğer arkadaşlarda yazarsa iyi olur aslında ben 18lt benzin ile 285km yol yaptım full şehiriçi..
ANGARAJ
-
28 Nisan 2012, 12:02
Grhn adlı üyeden alıntı
Bıktım. Motosiklet sürmektende bıkacağım bu gidişle. Motosikletimi alalı 10 ay oldu. Bu on ay süresince gittiğim herhangi bir yerde, tanıdığım tanımadığımı kişilerin MOTOR KAÇ PARA EDİYOR, KAÇA ALDIN benzeri sorularından bıktım. Her sorandan 100 lira alsam motorun yarı parası çıkmış olurdu. Sadece keyifle sürdürmeye çalıştığım bir zevkin ilgili ilgisiz kişilerce katledilmesine tanık oluyorum neredeyse bir senedir. Acaba bu sadece banamı oluyor, bu katliamı herkes yaşıyor mu?
waay bu kaç basıyo abi,kaça aldın,polismisin,ankaraya 3 saatte gider değilmi,kros dimi bu motor.bende düşünüyorum almayı nasıl makina.ön kaldırıyomu :D:d:D:D:D
UĞUR
4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
-
30 Nisan 2012, 09:38
uğuR1000 adlı üyeden alıntı
waay bu kaç basıyo abi,kaça aldın,polismisin,ankaraya 3 saatte gider değilmi,kros dimi bu motor.bende düşünüyorum almayı nasıl makina.ön kaldırıyomu :D:d:D:D:D
Bu dile getirdiğiniz her soruyu duyuyuorumda beni en gıcık edeni mali konular. Zaten fosforlu yelek giydiğimde polis bile beni polis zannedecek. Tabi bir kaç garip soru daha. Şehir içindesin kask takmaya gerek varmı, neden dizlik takıyorsun, bel korumasını takma gerek yok, vs. Bir polis arkadaşta beni durdurup "senin her şey tamamdır, eksiğin yoktur evraklarını verde denetleme yapalım" demişti. Otomobil ile 15 yılda 5 kez durduruldum. Motosiklet ile 10 ayda 3 kez...
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
-
05 Mayıs 2012, 01:43
Arkadaşlar,
Şuan gv250 bir cruiserım var. Ama bir iki aya ya dl650 yada f650gs almayı planlıyorum ama karar veremedim aklım bir ona bir buna kayıyor. Objektif olarak düşüncelerinizi alabilirmiyim.
-
06 Mayıs 2012, 20:09
bende kendi verimi yazayımda bi rakam oluşssun diğer arkadaşlarda yazarsa iyi olur aslında ben 18lt benzin ile 285km yol yaptım full şehiriçi..
Arkadaşlar sabahleyin motor yedekde idi 12 lt benzin aldım 250 km yaptım motor daha yededge geçmedi.bilgibize.
-
07 Mayıs 2012, 00:13
Benimki full doluyken 300 km civarinda yedege geciyor.
-
08 Mayıs 2012, 15:23
Aynen. Bir kaç güne en güncel rakamı yazarım...
Bu arada foruma yeni katıldım, sırf bu başlık yüzünden Çok yararlandığımı belirteyim, emeği geçenlerin ellerine sağlık.
-
08 Mayıs 2012, 16:22
herkezin bir yogurt yigisi var.motor bir zevk meselesi bence bmw en iyisi alman yanlis yapmaz yollarda bitane eski marka gosterin ben bidaha motora binmicem ama bmw yillardir dünya yollarinda bence bmw ayricaliktir almak isteyipte alamayanlar camur atar. diger markalari bedava verseniz binmem binenlere saygi duyarim hic birini kötülemem am bmw ye de laf soyletmem.
-
08 Mayıs 2012, 17:38
ertegece adlı üyeden alıntı
Aynen. Bir kaç güne en güncel rakamı yazarım...
Bu arada foruma yeni katıldım, sırf bu başlık yüzünden
Çok yararlandığımı belirteyim, emeği geçenlerin ellerine sağlık.
hoş geldiniz ankara topiğinde yazışırız biz genelde toplantılara buluşmalara senide aramızda görmekten mutluluk duyarım.Birde motorunuzun rengi ne acaba?
besikcioglu adlı üyeden alıntı
herkezin bir yogurt yigisi var.motor bir zevk meselesi bence bmw en iyisi alman yanlis yapmaz yollarda bitane eski marka gosterin ben bidaha motora binmicem ama bmw yillardir dünya yollarinda bence bmw ayricaliktir almak isteyipte alamayanlar camur atar. diger markalari bedava verseniz binmem binenlere saygi duyarim hic birini kötülemem am bmw ye de laf soyletmem.
neye sinirlendiniz kızdınız bilmiyorum ama sakin olmanızı temenni ederim hani ortada bir durumda yok yahut ben fark etmedim?
ANGARAJ
-
08 Mayıs 2012, 18:18
Çok teşekkür ederim, hoşbulduk. Elbet tanışmayı görüşmeyi isterim. Motorumun rengi gri (buzul-metalik) diye yazıyor ruhsatında. En çok bulunan renkten.
-
09 Mayıs 2012, 00:32
35 tl lik ww golf filtresinin 4 bar basınçlı olmasından dolayı %10-%20 fazla yakmasına çözüm buldum.aslında başkası benden önce bulmuş ama öğrenince aklıma gelen şeyi söyledim.evet benim de yaptığım olayı yapmışlar.
ama işin özü işe yaraması 4.6 litre yakan motorum 4.1 e düştü saha düşük devirde kullanrsam sanırm düşebilir biraz daha.orjinal filtreye 280 tl vermekten herkes kultulur.artık.
4.6 lt x 4.56 tl : 21o krş km de
4.1 lt x 4.56 tl : 187 krş km de
UĞUR
4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
-
11 Mayıs 2012, 17:11
Arkadaşlar,ters bir pozisyonda motoru yatırmak zorunda kaldım.Sol alt grenajın aşağı kısmında hafif çatlak ve yine aynı yerde ufak tefek boya hasarı oluştu.Bu küçük bir bölge.Zaten bakım için servise gidecektim.Bu durmda parça komplemi boyanacak yoksa lokal boya yani sadece o kısım boyanarak durum kurtarılabilirmi?
-
12 Mayıs 2012, 20:27
F650 'leri inceliyorum. Fakat yakıt hakkında yazdıklarınız kafamı karıstırıyor biraz. Rize'de bir kaç kullanıcısından 3.5 ile 4.5 litre aralıgında yaktığını duyuyorum sürekli?
Motorları 2006 Model...
100 KM'de , 6 litrelerden bahsediliyor. Ben R1 ile 100 km'de 6.1 kadar düşüyorum
Detaylı bir acıklama yapar mısınız acaba?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
12 Mayıs 2012, 23:46
cakalaz adlı üyeden alıntı
F650 'leri inceliyorum. Fakat yakıt hakkında yazdıklarınız kafamı karıstırıyor biraz. Rize'de bir kaç kullanıcısından 3.5 ile 4.5 litre aralıgında yaktığını duyuyorum sürekli?
Motorları 2006 Model...
100 KM'de , 6 litrelerden bahsediliyor. Ben R1 ile 100 km'de 6.1 kadar düşüyorum
Detaylı bir acıklama yapar mısınız acaba?
Okuduğunuz bazı mesajlar eski modellere ait olabilir.
2004-2008 arası tek silindirli çift bujili modeller genelde sizinde yazdığınız gibi 4-4.5lt/100km gibi bir ortalama tüketimi var.
ancak 2004 öncesi ve 2000 öncesi diye farklı modellerde var arada o modellerle ilgili mesajlar aklınızı karıştırmış olabilir.
2008 sonrası çift silindirli aslında f800 le aynı ama daha güçsüz motoru olan modellerin tüketimi nedir onu bilemiyorum.
-
13 Mayıs 2012, 16:44
canekin adlı üyeden alıntı
Okuduğunuz bazı mesajlar eski modellere ait olabilir.
2004-2008 arası tek silindirli çift bujili modeller genelde sizinde yazdığınız gibi 4-4.5lt/100km gibi bir ortalama tüketimi var.
ancak 2004 öncesi ve 2000 öncesi diye farklı modellerde var arada o modellerle ilgili mesajlar aklınızı karıştırmış olabilir.
2008 sonrası çift silindirli aslında f800 le aynı ama daha güçsüz motoru olan modellerin tüketimi nedir onu bilemiyorum.
2000 model tek bujiliye sahibim. Bir depoya rahat 300 km gidiyor. 250-270 km de rezerv ışığı yanıyor. 4 litre görmedim ama normal kullanımda (Ortalama 100 km/h hız ile)4.5 lt civarı yakıyor. 130-150 km/h kullanımdaysa 5-5.5 lt civarı yakıyor 6 yaktığını görmedim.
En eski modellerinde bile standart ABS si ve elcik ısıtmasıyla GS tam bir keyif makinası, o yüzden 4-5 litre benzin helal olsun varsın yaksın, hakkını veriyor. Transalp gibi 8 litre yakmıyor en azından
-
13 Mayıs 2012, 20:53
2000 ile 2004 model arası fiyatı abartılmamış satılık motorlarınızla ilgilenirim.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
13 Mayıs 2012, 22:18
Ben de en az 2006 Model bir GS bakınacağım R1 satarsam eğer
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler