arkadaşlar 97 model bir f650 buldum. aşağıdaki başlığa resimlerini de attım. sizce almalı mıyım bu motoru? yardımlarınızı esirgemeyin.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...gerekiyor.html
arkadaşlar 97 model bir f650 buldum. aşağıdaki başlığa resimlerini de attım. sizce almalı mıyım bu motoru? yardımlarınızı esirgemeyin.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...gerekiyor.html
burayada yazayım arkadaşlar bilgilensin Ankara borusan ila mailleştiğimde bana verdikleri cevap aşşağıdaki gibi arkadaşlar.
fiyat makul gibi göründü bana bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?Merhaba,
60.000 km bakımının standartında yağ- yağ filtresi ve hava filtre parçalrının değişimi ve genel kontrolleri içermektedir. (akü-zincir-motosikletin fonksiyonları-lastik havaları- diyagnoz test-motor çalışması-kaçak kontrolü) yapılmakta.
Yaklaşık olarak 120 € tutmakta.
Bakım sonucu yapılan kontrollerde tespit edilen tüm ekstralar için önce onay alınıp daha sonra işlem yapmaktayız,
ANGARAJ
abi sen niye para bayılıyorsun bu kadar
castrol power 1 15 -40 w yağ alıyorsun 3 lt lik , yağ filtresi ,hava filtresi ve tapa pulu alıyorsun bempardan siparişi veriyorsun haftasonu oluyor cumartesi ya da pazar bana alo diyorsun birlikte yapıyoruz ;)
gerekli takımları da yazayım mı istermisin
ayretten diagnoz falan yok senin motor eski model olduğu için gerek yok
zincir ayarı da basit biliyorsun subap ayarı da kolay kolay bozulmaz şimli subap sistemi olduğu için eğer gürültülü çalışıyorsa kontrol ettir servise ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
istiyorsan bujileri de değişelim buji kodun : ngk D 8 EA
tapa pulun 40 , bujiler 23 Nm hadi geçmiş olsun
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
bujileri bugün aldım zaten tanesi 5tl yibadan yağıda 58binde değişmiştim zaten subap değilde bi karburatör ayarı yapılması gerekiyor kanımca çok yakmaya başladı kerata hava filtresinide kontrol edeyim evvela tapa pulu lazım hakkat yağ değişimide ama yağ değişimine var daha önümüz kış detaylıbi elden geçiricem zaten benim küheylanı karburatörü falan da temizlicem belki gerek kalmaz ayara senide haberdar ederim no problem ;) naptın satıyodum bi ara motoru sen?
ANGARAJ
hava filtresin + bujidir o çok yakması
eğer rolantide bi dengesizlik yoksa karbüratörü hiç ellemiceksin ;) sen beni dinle şu olayın hepsini tek kalemde bitirelim öteki türlü parça parça yapıyorsun kötü oluyor. yeri gelmişken 2 yılda bir fren hidroliği de değişmelidir ;)
satmaktan vazgeçtim arkadaşımın kapalı garajında duruyor sanırım hazirana kadar binmem.
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Bayram dönüşü artık benim icraat rolantide sıkıntı yok takır takır saydırıyo 1500 devirde yinede temizleme vidalarını açıp bi boşaltıcam içini bide aşırı titreşim var motorda heleki artçı nın heryeri uyuşuyor onu anlayamıyorum sürücüde pek belli olmuyor o titreşim zincir dişli kitinden mi acaba? zincir veya dişlide birşey görünmüyor sağlam yani daha ama bi ara tekerlek rulmanlarını değiştireyim diyorum artık yavaş yavaş.
ANGARAJ
Merhaba. 2004 model için çatal körükleri ve iki adet çatal contası (fork seal) lazım. Nereden bulabilirim? (Borusan hariç)
Teşekkürler.
The Venturer
Merhaba, ben contaları ve daha birçok yedek parçayı aşağıda sahibinden.com linki de olan Tahir beyden almıştım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-fiyati/detay/
SEVGİ EYLEM GEREKTİRİR…
bu arkadaştan amotisor keçesi aldım fekat 2 aya kalmadan kaçırmaya başladı arkadaşıda itham durumunda bırakmak istemem ama hakikaten ,ilgili bir satıcı tekrardan dönüp nedenini de sormadım açıkcası bilginiz olsun.
ANGARAJ
Arkadaşlar Sizce f650 gs sıfır mı alınmalı yoksa 2. el mi ?
model ve nakit miktarından bahserderseniz kendimizce bişeyler söyleyebiliriz sanki?
ANGARAJ
İzmir'de debiryaj balatası olarak Lucas ve EBC markalarına ulaşma imkanım oldu. Lucas ve EBC için de 180 lira fiyat almıştım. Liste fiyatları 200 lira civarında. Ustamın tavsiyesi doğrultusunda EBC'yi tercih ettik. Orjinali kadar dayanmayacağı söylendi değişik ağızlardan. Bir de şunu farkettim ki 205 € + KDV olan orjinal balata "set" halinde. Yani saçları ve yayları da sete dahil. Benim aldığım sadece balataydı. Ama mevcut saç ve yaylarla balata takıldı. Yaklaşık 1000 km yaptım. Şu an için bir sorunum yok. Sürüş daha akışkan ve daha keyfili oldu.
Amortisör keçeleri Borusan da 14 €
Yan sanayi alıp sıkıntı çekmeye değmez arkadaşlar. Bende hep piyasadan alıp kullanıyordum. Üstelik daha pahalı bir fiyata.
Arkadaşlar motorun yağını 20/50 CASTROL GTX 3 lt fiyatı:28,00 tl hava filitresi orjnal 14 evro buji NGK:DPR7EA-9 kendimde var idi değiştirdim sadece bilgilendirmek amaçla dır.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)