BMW F650 GS / Dakar Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Temmuz 2011, 16:34
Merhaba Savaş Hocam; Samsundan S.O.S.!!!! en ekonomik şakilde krank&kol, yataklar ce conta setini nereden temin edebilirim? Borusan (samsun şubesi Kosifler) 1.050 euro fiyat çıkardı ve 15 gün gibi bir temin süreci verdiler, buna alternatif arayışı içindeyim, yardımcı olursanız memnun olurum....
Reklamlar
-
14 Temmuz 2011, 18:23
sayman55 adlı üyeden alıntı
Merhaba Savaş Hocam; Samsundan S.O.S.!!!! en ekonomik şakilde krank&kol, yataklar ce conta setini nereden temin edebilirim? Borusan (samsun şubesi Kosifler) 1.050 euro fiyat çıkardı ve 15 gün gibi bir temin süreci verdiler, buna alternatif arayışı içindeyim, yardımcı olursanız memnun olurum....
Merhaba, aşağıdaki linke bir bakın. Umarım işinize yarar.
http://www.motorworks.co.uk/vlive/Sh...=15&M=65&Ct=BA
-
14 Temmuz 2011, 19:46
Sayman55 Bempar.com.tr dan da bir fiyat alırsan iyi olur,
-
14 Temmuz 2011, 19:59
sevgili BMW kullanıcıları madem bende bir soru sorayım şu aşşağıda verdiğim linkteki 3. ürün bizim yani 2000 öncesi f650lerdeki arka tekerin üzrinde olan çamurluk parçasımıdır? resmini koymamışlar malum
yani bu parça mı? o ise hemen siparişi geçeceğim
http://www.motorworks.co.uk/vlive/Sh...BA_15_60_MA_70
ANGARAJ
-
14 Temmuz 2011, 20:54
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
sevgili BMW kullanıcıları madem bende bir soru sorayım şu aşşağıda verdiğim linkteki 3. ürün bizim yani 2000 öncesi f650lerdeki arka tekerin üzrinde olan çamurluk parçasımıdır? resmini koymamışlar malum
yani bu parça mı?
o ise hemen siparişi geçeceğim
http://www.motorworks.co.uk/vlive/Sh...BA_15_60_MA_70
"3 parçalı arka çamurluğun sol parçası" diyor,
-
14 Temmuz 2011, 22:48
savaş abi o zaman ordaki en alttaki 3 parçanında siparişini geçince tamamlanmış olacak anladığım kadarıyla doğrumuyum?
peki burdan sipariş geçen oldu mu kaç günde geliyor?
ANGARAJ
-
16 Temmuz 2011, 00:31
metzeller tourence ön arka iç lastikler dahil 640 tl fiyat aldım.Aynı yada benzer kalitede ürünü daha uygun fiyata bulabilrmiyim.
ön:100*90*19
Arka130*80*17
-
16 Temmuz 2011, 10:42
naregatsi adlı üyeden alıntı
metzeller tourence ön arka iç lastikler dahil 640 tl fiyat aldım.Aynı yada benzer kalitede ürünü daha uygun fiyata bulabilrmiyim.
ön:100*90*19
Arka130*80*17
Arka130*80*17[/QUOTE]
bir hafta önce lastikleri değiştim. aslında lastiklerim görünüş olarak iyi durumdaydı; lastik diş derinlikleri vs. iyi görünüyordu, fakat beş yaşına gelmişlerdi.
michelin anakee lastik taktırmayı düşünüyordum, ama baktım ki; iş, güç derken pek mümkün olmuyor yoldan çıkmak, ben de michelinin 150/70 rr 17 ve 110/80 r 19 lastiklerini taktırdım. asfalt performansı, viraj kabiliyeti çok iyi oldu ve titreşim azaldı. evet, evet titreşim biraz azaldı; tuhaf
"metzeller tourence ön arka iç lastikler dahil 640 tl fiyat" ben de aynı fiyatı almıştım. michelinin görünüşleri daha çok hoşuma gittiği için tercihim michelinden yanaydı. şu anda üzerinde bulunan lastiklerin çok yakıştığını düşünüyorum. (arka lastik ebatı daha geniş) yaklaşık aynı fiyata taktırdım.
motosikletinizi ağırlıklı olarak asfalt zeminde kullanıyorsanız size de tavsiye ederim.
selamlar..
temel taşları şu ulu sıra dağlar olan tapınaklarda en sofu müminlerin, en bilgin mollaların bilmediği ve onların hakikat, erdem ve onur üzerine verdikleri tüm vaazları aşan dualar öğrenelim.
-
16 Temmuz 2011, 13:28
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
savaş abi o zaman ordaki en alttaki 3 parçanında siparişini geçince tamamlanmış olacak anladığım kadarıyla doğrumuyum?
peki burdan sipariş geçen oldu mu kaç günde geliyor?
emin değilim ama onlardan birisi zincir koruyucu ,diğeri orta parça sanki takım olmaz bu durumda emin olmak için motorworks a bir mail atabilirsin.
niye ikinci elden aramıyorsun bunları,özellikle polis çıkması motorlardan artan bir sürü parça var,bulabilirsin.
-
16 Temmuz 2011, 18:27
Ben de 2 ay önce aranıza katıldım, çoktur okuyorum fakat yazmamıştım. Bu sefer yazayım dedim.
Hepinize iyi sürüşler diliyorum.
-
18 Temmuz 2011, 10:38
Savaş Bey Konu başlıklarıni baktım fakat bulamadım. Ön arka lastik basınçları ne olmalıdır? Oneriniz icin teşekkurler.
-
18 Temmuz 2011, 11:40
savaskayan adlı üyeden alıntı
emin değilim ama onlardan birisi zincir koruyucu ,diğeri orta parça sanki takım olmaz bu durumda emin olmak için motorworks a bir mail atabilirsin.
niye ikinci elden aramıyorsun bunları,özellikle polis çıkması motorlardan artan bir sürü parça var,bulabilirsin.
abi ikinci el sahibinden de 1 kişide buldum oda 200 lira fiyat istedi sağolsun bildiğin gördüğün duyduğun bir yer varsa ordan isteyelim hemen
ANGARAJ
-
21 Temmuz 2011, 10:50
@Priapi
Benim Yazandan gordugum kadarı ile ; tek kisi on 27 arka 30, cift kisi on 30 arka 33 psi.
Savas bey ; ContacSpreyle cozulmeyince, Abs buttonunun bulundugu plastik parcayı cıkardım, iki adet kablo baglı biri lehim yerinden cıkmıs, lehim le tutturdum sorun duzeldi, yalnız 3 degilde 4-5 saniye basınca kapatıyor gibi. Bilgi icin tesekkur ederim.
Lastik degistirme arifesindeyim lastiklerim 2007. piyasada stoklar dukenmis, metzeller exp tourance, bridgestone, trailwing veya batte wing gib modeller tukenmis, onerileriniz olabilir mi?
-
26 Temmuz 2011, 15:46
arkadaşlar merhabalar, benim size küçük bir sorum olacak. 2. el motosiklet alınacağı zaman yetkili servisler, arabaların yetkili servisleri gibi eksper raporu veriyor mu acaba? çünkü kendim anlamıyorum o kadar fazla, hiçbir ustaya da güvenmiyorum. bmw yetkili servisleri bakar mı acaba?
Ömrüm, hayatım... Başak'ımmm...
-
26 Temmuz 2011, 15:51
usas adlı üyeden alıntı
@Priapi
Benim Yazandan gordugum kadarı ile ; tek kisi on 27 arka 30, cift kisi on 30 arka 33 psi.
Savas bey ; ContacSpreyle cozulmeyince, Abs buttonunun bulundugu plastik parcayı cıkardım, iki adet kablo baglı biri lehim yerinden cıkmıs, lehim le tutturdum sorun duzeldi, yalnız 3 degilde 4-5 saniye basınca kapatıyor gibi. Bilgi icin tesekkur ederim.
Lastik degistirme arifesindeyim lastiklerim 2007. piyasada stoklar dukenmis, metzeller exp tourance, bridgestone, trailwing veya batte wing gib modeller tukenmis, onerileriniz olabilir mi?
Hocam F650 ST kullanıyorum
daha bugün lastik araştırmaya başladım. Benim lastikler de 2007. Önümüzdeki bahara kadar vakitleri var ama değiştirsem olur falan diye düşünüyorum.
Buz motor ile iletişime geçtim.
Benim lastikler
Ön: 100/90 - 18
Arka: 150/70 - 17 (orjinali : 130/80 - 17)
Bana gelen cevap mail'i
saygın hocam yine bildiginiz lastik size michelin pilot activi tavsiye edecegim yalnız ön 100*90*18 degilde 110-90-18 olarak var elimizde yanak yaklaşık 1 cm genişleyecek yol tutuş viraj konularında sıkıntı yaratmaz son süreçte fabrikasyon degerlerde 110 a döndü zaten arka lastik olarak 130 -140 -150 üç seçenekte mevcut 150 belki biraz agır gelebilir o nedenle tercih sizin olmak üzere 140 ebadı tavsiye ederim ön lastik fiatı 320 tl arka 130 olursa 270 140 ebat olursa 280 150 ebat olursa 300 bunlar liste fiatı peşinde %10 iskontosu var liste fiatını world finans ve bonusa 6 taksit yapabiliriz orya kargo olursa kargo bize ait burda taktırısanız sökme takma balans hizmetimiz var 30 tl ücreti var selamlar kazasız belasız
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
-
26 Temmuz 2011, 21:48
Saygın bey bilgiler icin tesekkurler, ben biraz daha disli bir lastik dusunuyorum, toprak yollarıda sevmem nedeni ile...
-
27 Temmuz 2011, 09:26
necdetbuz@hotmail.com
adresinden necdet beye ulaşığ isteklerinizi anlatırsanız yardımcı olacaktır diye tahmin ediyorum.
-
27 Temmuz 2011, 15:33
priapi adlı üyeden alıntı
Savaş Bey Konu başlıklarıni baktım fakat bulamadım. Ön arka lastik basınçları ne olmalıdır? Oneriniz icin teşekkurler.
Kitabında ön:31 arka :34 yazıyor.ben öyle kullanıyorum.
Bende bir sorunumu yazayım.Benzin istasyonlarındaki hava istasyonlarında lastiklere bir türlü hava basamıyorum.Hortum ucundaki metal kısımlar uzun olduğu için bir türlü sibopun ucuna denk gelmiyor.Siz bu işi nasıl hallediyorsunuz?
-
27 Temmuz 2011, 16:09
eyup39 adlı üyeden alıntı
Kitabında ön:31 arka :34 yazıyor.ben öyle kullanıyorum.
Bende bir sorunumu yazayım.Benzin istasyonlarındaki hava istasyonlarında lastiklere bir türlü hava basamıyorum.Hortum ucundaki metal kısımlar uzun olduğu için bir türlü sibopun ucuna denk gelmiyor.Siz bu işi nasıl hallediyorsunuz?
Lastik hava basınçları arka maşa veya o civarda bi yerde yazması lazım.. Motorun üzerinde bütün ince ayarlar yazıyor bildiğim kadarıyla. En azından ST'de öyle..
Bu arada, lastik şişirme konusunda, o benzincilerdeki zamazingolar ön tekerlekte uygun yeri denk getirince oluyo, arka tekerlek için olmuyor, onu da zamazingoyu direk tersinden (hortumlu tarafından) cant telleri arasına geri geri park ettirmek sureti ile şişirilebiliyor.
Saygılar.
-
27 Temmuz 2011, 16:32
excavatus adlı üyeden alıntı
Lastik hava basınçları arka maşa veya o civarda bi yerde yazması lazım.. Motorun üzerinde bütün ince ayarlar yazıyor bildiğim kadarıyla. En azından ST'de öyle..
Bu arada, lastik şişirme konusunda, o benzincilerdeki zamazingolar ön tekerlekte uygun yeri denk getirince oluyo, arka tekerlek için olmuyor, onu da zamazingoyu direk tersinden (hortumlu tarafından) cant telleri arasına geri geri park ettirmek sureti ile şişirilebiliyor.
Saygılar.
teşekkür ederim.Ön tekerleği anladım ama arka tekerleği nasıl şişireceğimi tam olarak anlayamadım.Biraz açarmısın?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler