Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

BMW F650 GS / Dakar Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    dostlar,
    lüzumu üzerine F650gs repair manuel'i paylaşıyorum

http://rapidshare.com/files/456461054/F650eng.pdf

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F700GS-2014
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu net ve kesin bilgidir teyit isterseniz borusanı arayıp sorabilirsiniz. yağ olarak castrol 10-40 kullanılır enduro model için sonra 3000 de 5000 de yağ değiştirmek zorunda kalırsınız debriyaj kaçırır subap sesi gelir vs.vs.
    Teşekkür ediyorum.

Fanatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 1050
    Son bakımda motul 15 50 yarı sentetik yağ koydular benim motora. Yaz için daha iyi olduğunu söyleyerek. Zaten manualde de yağın viskozitesi ile ilgili bilgi yok. Sanırım hava koşullarna göre değişebiliyor vizkozite birde API değerine dikkat etmek gerekir diye biliyorum. Önceki sayfalarda bu konuya ilişkin paylaşımlar vardı. Ancak kızmazsa Savaş beyin bir bilgilendirmesi gerekiyor yine.
    SEVGİ EYLEM GEREKTİRİR…

Motosikleti
    BMW F700GS-2014
    Alıntı Fanatik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son bakımda motul 15 50 yarı sentetik yağ koydular benim motora. Yaz için daha iyi olduğunu söyleyerek. Zaten manualde de yağın viskozitesi ile ilgili bilgi yok. Sanırım hava koşullarna göre değişebiliyor vizkozite birde API değerine dikkat etmek gerekir diye biliyorum. Önceki sayfalarda bu konuya ilişkin paylaşımlar vardı. Ancak kızmazsa Savaş beyin bir bilgilendirmesi gerekiyor yine.
    Uzantıyı bile FB yaptıysan gerçekten fanatiksin.Motoru yeni aldım.2008 model.Kilometresi 2500'de.Çok temiz.Fakat rengi kırmızı.Birde yanda GS yazısı.Bayağı zorlandım.Bende fenerliyim.Kombinem var.Ben Kadıköye bu motorla nasıl giderim diye düşündüm.Ama aldığım kişide fenerliymiş ve onunda kombinesi var.Merak etme ben kadıköye çok gittim bununla dedi.Maratonun karşısındaki motorcuların önüne bırakıyormuş.Bu zamana kadar ne arabam ne motorum hiç kırmızı olmadı.kısmet bugüneymiş.

Motosikleti
    Triumph Tiger 1050
    Alıntı eyup39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzantıyı bile FB yaptıysan gerçekten fanatiksin.Motoru yeni aldım.2008 model.Kilometresi 2500'de.Çok temiz.Fakat rengi kırmızı.Birde yanda GS yazısı.Bayağı zorlandım.Bende fenerliyim.Kombinem var.Ben Kadıköye bu motorla nasıl giderim diye düşündüm.Ama aldığım kişide fenerliymiş ve onunda kombinesi var.Merak etme ben kadıköye çok gittim bununla dedi.Maratonun karşısındaki motorcuların önüne bırakıyormuş.Bu zamana kadar ne arabam ne motorum hiç kırmızı olmadı.kısmet bugüneymiş.
    Öncelikle hayırlı olsun.Umarım keyifli sürüşler yaparsın. Sadece uzantısı değil modeli de FB gerçekten
    SEVGİ EYLEM GEREKTİRİR…

Motosikleti
    BMW F700GS-2014
    Alıntı Fanatik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun.Umarım keyifli sürüşler yaparsın. Sadece uzantısı değil modeli de FB gerçekten
    Alt kısımda resimmi vardı?Bende açmıyorda.

saffet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    01,02,03-07,2011 Tarihleri arasında manavgat vestivalindeyiz.gelen arkadaşlar olursa:gsm:0532 4114166

Von_Pasther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Süper Ténéré 750
    Arkadaşlar daha öncede yazmıştım burada BMW ye ihanet ettim ve 1 hafta önce çoook çok istediğim bir motor olan Yamaha Süper Ténéré 750 aldım Herkese kazasız hayırlı sürüşler

naregatsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS

Lasik seçimi

Merhaba,
    Aranıza yeni katıldım ve yeni bir kullanıcıyım.Lastiklerimi değişirmek istiyorum.Bu konuda marka ve alışveriş yapabileceğim uygun yer önerileriniz bana yardımcı olacaktır.Kullanım şeklim,asfalt ve toprak karışık.Bu hafta mudurnu/dokurcun/sülüklü göle çıktım inişte çok zorlandım ve kontrollü indim.Alet durmuyor dehşet kayıyordu.Tşk.

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı naregatsi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    Aranıza yeni katıldım ve yeni bir kullanıcıyım.Lastiklerimi değişirmek istiyorum.Bu konuda marka ve alışveriş yapabileceğim uygun yer önerileriniz bana yardımcı olacaktır.Kullanım şeklim,asfalt ve toprak karışık.Bu hafta mudurnu/dokurcun/sülüklü göle çıktım inişte çok zorlandım ve kontrollü indim.Alet durmuyor dehşet kayıyordu.Tşk.
    selam Savaş abi ,

çok mütevazisin yeni katıldım filan festivallerde boy gösteriyorsun halâ yeniyim diyorsun

aşağıdaki linke lastik ebatlarını yazarsan Anes Motor'dan Hakan Bey bilgi dönüşü yapacaktır. MT üyelerine %10 indirimde yapıyorlar...

BMW kullanıcılarının bir bildiği var ki genelde Metzeller tercih ediyorlar...

http://www.motosiklet.net/forum/anes...ndirim-59.html

bu arada diğer sorunları çözebildiniz mi ?

saygılar...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Merhabalarrr..Evime 5 km uzaktı festival alanı bunada katılayım dedimNasılsınız iyimisiniz?Mesajınızı aldım yanıtladım bilmiyorum eline ulaşımı?Lastik konusunda bende biraz baktım gözüme çarpan pirelli ve metzeler üstündeki lastik ölçülerini veriyorum:
    ön:100*90*19
    Arka:130*80*17
    Diğer sorunlar devam ediyor.Pek fırsat bulamadım .Lakin forumdaki arkadaşların önereceği GS ustası olursa önümüzdeki günlerde servise götürmek istiyorum.Sakaryada olduğum için İstanbul en yakın yer diye düşünüyorum.Görüşmek üzere.selamlar.

Motosikleti
    tabanway
    arkadaşlar yeni twin 650 gs kullanan varmıdır aranızda,,

sattım motoru almayı düşünüyorum
    AT, AVRAT, MOTOR...

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı naregatsi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalarrr..Evime 5 km uzaktı festival alanı bunada katılayım dedimNasılsınız iyimisiniz?Mesajınızı aldım yanıtladım bilmiyorum eline ulaşımı?Lastik konusunda bende biraz baktım gözüme çarpan pirelli ve metzeler üstündeki lastik ölçülerini veriyorum:
    ön:100*90*19
    Arka:130*80*17
    Diğer sorunlar devam ediyor.Pek fırsat bulamadım .Lakin forumdaki arkadaşların önereceği GS ustası olursa önümüzdeki günlerde servise götürmek istiyorum.Sakaryada olduğum için İstanbul en yakın yer diye düşünüyorum.Görüşmek üzere.selamlar.
    sahrayıcedid optimum tarafında tura motor var sadece bmw servisi veriyorlar

http://www.facebook.com/touratech.turkey

http://tr.touratech.com/en/touratech...kt-turkey.html
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sahrayıcedid optimum tarafında tura motor var sadece bmw servisi veriyorlar

http://www.facebook.com/touratech.turkey

http://tr.touratech.com/en/touratech...kt-turkey.html
    Teşekkürler.Servisi burada mı alıyorusunuz?Teşhis ve fiyatlarına güvenebilirmiyim?Başka servis önerisi olan arkadaşlar var mı?

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    maalesef f 650 m yok :( malum öğrencilik ama mezun olduktan sonra çift silindir fena olmaz hani servise gelince firma sahiplerinin geçmişleri sitede mevcut fiyat ve işçilik için telefon açıp sorabilir ve bilgi alabilirsini neler yapılması gerektiğini işçilik ve malzeme dahil size teker teker bilgi verirler ayrıca motorunuza aksesuar bakabilirsiniz ;)
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    Alıntı saffet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    01,02,03-07,2011 Tarihleri arasında manavgat vestivalindeyiz.gelen arkadaşlar olursa:gsm:0532 4114166
    Saffet kardeşim iyi hazırlanmıştık ama maaalesef düğünümüz çıktı, bu sene böyle imiş nasib. Benim yerime de yavaş sürme yarışına gir.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    20 gün önce arka diskin saplamalarını söküp yenileri ile değiştirdim

Yeni aldığım ve daha önce taktığım Puig Tur camını söküp yeniden daha sağlam şekilde taktım

küflenmeye başlayan yan çanta bağlantı demirlerini boyadım.

3 lü çanta setimi sonunda tamamladım.

Motosikleti
    Triumph Tiger 1050
    [QUOTE=savaskayan;2396043]20 gün önce arka diskin saplamalarını söküp yenileri ile değiştirdim

Yeni aldığım ve daha önce taktığım Puig Tur camını söküp yeniden daha sağlam şekilde taktım

küflenmeye başlayan yan çanta bağlantı demirlerini boyadım.

3 lü çanta setimi sonunda tamamladım.

Savaş bey maaşallah gerçekten çok şık olmuş. Allah nazardan saklasın. Yeni çanta setinizle keyifli uzun yolculuklar diliyorum. Bu arada puig camı Türkkiyede mi buldunuz yoksa dışarıdanmı getirttiniz.
    SEVGİ EYLEM GEREKTİRİR…

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Teşekkürler dostum,rabbim cümlemizi nazardan saklasın.
    Puig camı bir arkadaşım tesadüfen bulmuş,ama Türkiye'de mototal ya da mototaş satıyor olabilir,

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Selam arkadaşlar, Benim çocuk ST.. ama bizim forumda pek hareket yok. Buralarda takılsam çirkin ördek yavrusu olarak.. arada soru sormak icap ediyor çünkü.. sorun olmaz inşallah..
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler