BMW F650 GS / Dakar Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Aralık 2010, 10:10
selamlar, aracıma kasko yaptırmak istiyorum, aranızda kasko yaptıran varmı acaba.
bir fiyat aldım 860 tl herşey içinde, uygunmudur değilmidir bilemiyorum, o yüzden sorayım dedim.
Reklamlar
-
29 Aralık 2010, 10:37
ER6iNbay adlı üyeden alıntı
selamlar, aracıma kasko yaptırmak istiyorum, aranızda kasko yaptıran varmı acaba.
bir fiyat aldım 860 tl herşey içinde, uygunmudur değilmidir bilemiyorum, o yüzden sorayım dedim.
bir de şair sigortaya sorar mısın sahibi Şahin Şair motorcudur.
-
29 Aralık 2010, 15:54
selam ahali cbf150 mi satmış ve f650gs veya dakar aranmaya başlamış bulunmaktayım bilginize satan duyan gören olursa
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
29 Aralık 2010, 16:20
metanecho adlı üyeden alıntı
selam ahali cbf150 mi satmış ve f650gs veya dakar aranmaya başlamış bulunmaktayım
bilginize satan duyan gören olursa
Dün bir tane 2004 GS satıldı Çorlu'da.
-
29 Aralık 2010, 18:46
ER6iNbay adlı üyeden alıntı
Bugün bende bir fiyat aldım oldukça yüksekti 1.370 TL Senin fiyat daha iyiymiş.
Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek...
-
29 Aralık 2010, 19:04
Ben motoru Şair sigortada kaskolatmıştım. Fiyatı diğer acentalara göre biraz daha uygun tutmuşlardı.
Not: Önceden X Sigorta firmasına ait kasko için bir acentadan fiyat alırsanız, bu sistemde kayıt ediliyormuş. Daha sonra yine aynı X sigorta firmasından başka acenta aracılığı ile kaskolatmak isterseniz fiyatı diğerinden aşşağı veremiyormuş.
Yanlış bilmiyorsam böyleydi.
Bilgilerinize...
-
29 Aralık 2010, 19:07
savaskayan adlı üyeden alıntı
Dün bir tane 2004 GS satıldı Çorlu'da.
Savaş bey sizin motormu yoksa satılan ?
-
29 Aralık 2010, 19:43
Fanatik adlı üyeden alıntı
hayır benimki degildi.
Ben motorumu günde iki kez görmezsem rahat edemem
-
29 Aralık 2010, 20:09
Üstad F650 GS yazısını F650 FB'ye çeviren fanatik sizmisiniz yoksa?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
30 Aralık 2010, 11:28
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Üstad
F650 GS yazısını
F650 FB'ye çeviren fanatik sizmisiniz yoksa?
Evet benim; eski haliyle binemezdim. Sadece söksemde olurdu ancak böyle daha şık oldu sanki tabi bence.
Uploaded with ImageShack.us
-
30 Aralık 2010, 12:33
Evet benim; eski haliyle binemezdim. Sadece söksemde olurdu ancak böyle daha şık oldu sanki
tabi bence.
Uploaded with
ImageShack.us
Kesinlikle bencede daha şık oldu.
Bir fenerbahçeli olarak hoşuma gitti
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
30 Aralık 2010, 20:55
hayırlı olsun shadowfreaks .darısı başıma diyeyim.
bu arada tüm f650 dostlarına mutlu ve kazasız yıllar dilerim.
başladığı yerde biter tüm yolculuklar ,aslolan yolda olmaktır
-
30 Aralık 2010, 21:52
[QUOTE=petra ve;2230751]hayırlı olsun shadowfreaks .darısı başıma diyeyim.
bu arada tüm f650 dostlarına mutlu ve kazasız yıllar dilerim.[/QU OTE]
Teşekkürler darısı en kısa zamanda seninde başına diyelim o zaman.
Yeni yıl mutluluk ve bol km getirsin motor dostlarına....
Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek...
-
30 Aralık 2010, 22:44
metanecho adlı üyeden alıntı
selam ahali cbf150 mi satmış ve f650gs veya dakar aranmaya başlamış bulunmaktayım
bilginize satan duyan gören olursa
Benim motor satilik 2006 model , bu sayfadan geriye gider isen ilan detaylarina ulasirsin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
31 Aralık 2010, 00:12
savaskayan adlı üyeden alıntı
bir de şair sigortaya sorar mısın sahibi Şahin Şair motorcudur.
sordum fiyatı, çok uçuk bir fiyat çıktı, 1805 tl istediler. biraz fazla sanki. ben en iyisi eğer satmıyacaksam ilk fiyata yaptıracağım...
-
31 Aralık 2010, 11:15
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Benim motor satilik 2006 model , bu sayfadan geriye gider isen ilan detaylarina ulasirsin.
teşekkürler, motorumu alacak kişi vazgeçince bende şimdilik erteledim f650 yi ;)
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle herkese iyi yıllar diliyorum.
F650GS alma kararı vermiş bulunmaktayım, hadi bakalım hayırlısı.
İlanlara şöyle bir baktım, 2004 üstü motorların fiyatları da yükseliyor, anlaşılan 2004 yapılan değişiklikler gerçekten önemli.
Daha önceki tecrübelerimden siteden bilinen bir motoru almanın daha güvenli olduğunu söyleyebilirim, o nedenle sizlere sormak isterim.
Varmı motorunu satmak isteyen?
2004 üstü 30000km altında düşünüyorum ama 2004 değişikliklerini çok da önemli görmüyorsanız, uygun fiyatlı 2002-2003 de olabilir.
Ne dersiniz?
Selamlar,Alper
[COLOR="Red"][B]"HEDEF" YOLUN TA KENDİSİ !!![/B][/COLOR]
-
AlperAy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle herkese iyi yıllar diliyorum.
F650GS alma kararı vermiş bulunmaktayım, hadi bakalım hayırlısı.
İlanlara şöyle bir baktım, 2004 üstü motorların fiyatları da yükseliyor, anlaşılan 2004 yapılan değişiklikler gerçekten önemli.
Daha önceki tecrübelerimden siteden bilinen bir motoru almanın daha güvenli olduğunu söyleyebilirim, o nedenle sizlere sormak isterim.
Varmı motorunu satmak isteyen?
2004 üstü 30000km altında düşünüyorum ama 2004 değişikliklerini çok da önemli görmüyorsanız, uygun fiyatlı 2002-2003 de olabilir.
Ne dersiniz?
Selamlar,Alper
Iyi gunler 2006 model motorumu satiyorum , genel piyasa fiyatinda veriyorum site uyesi oldugunuzdan kucuk bir ikram da yapmaya calisirim. Motorun ustundeki 1000 Euro degerindeki tum aksesuarlarida fiyata dahil verecegim, bunu hangi BMW alir iseniz alin dikkate alin, o aksesuarlar olmadan yola cikamazsiniz ve o ucretlerden kacisiniz malesef yok.
Kmsi 39,000 de . Yanliz 2004 ustu istemeniz cok dogru ama km konusunda takili kalmayin, dusuk km olmasi sizi kandirmasin, periyodik hareket etmeyen motor sandiginizdan daha fazla sorun cikarir.Tecrube ile sabitlenmistir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35488153/detay
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Üstad merhaba; ben 56 yaşında motosiklet tutkunu emekli memurum, gençliğimde 250-350 jawa kullandım, bilahere bayağı bir ara verdim. Daha sonra emekli olunca tekrar motora geçtim ve Honda CBR-125 sonrasında Yamaha YBR 125 ile halen devam ediyorum. Aslında YBR'emden son derece memnunum ancak aklım hep 650 lerde geziyor, boyum yetrli olsa (1,66) idealim DL-650, fakat srevisinde üzerine binince ayağımın ucu yere zor yetişti, dolayısiyle biraz ürktüm. Takip ettiğim kadarıyla ağarlık merkezinin yüksek olması nedeniyl ş.içi ve artçılı kullanımda bana uymayacak. Uzatıyorum ama sadede geliyorum; bu durumda 650 GS yi kullanım rahatlığı ve güç-tork olarak ciddi düşünür oldum ve Kocaelinde buldum. Ancak sahibi motorcu olmayıp alacak karşılığı başka birinden almış mototru, uzun süre devir işlemini bekledik, ondan sonrada motora hararet yaptırdıklarını ve krank ve yataklarının değişmesi gerektiğini belirtti ve ben de doğal olarak motordan biraz uzak durdum. İlandan görebildiğim kadarıyla ve de fiyat olarak bana cazip geliyor, ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35364084/detay bu motoru Kocaelide gösterebileceğim ehil bir servis-tamirci bildiğiniz varmıdır acaba. Çok uzattım bağışlayın, esen kalın....
-
04 Ocak 2011, 17:04
sayman55 adlı üyeden alıntı
Üstad merhaba; ben 56 yaşında motosiklet tutkunu emekli memurum, gençliğimde 250-350 jawa kullandım, bilahere bayağı bir ara verdim. Daha sonra emekli olunca tekrar motora geçtim ve Honda CBR-125 sonrasında Yamaha YBR 125 ile halen devam ediyorum. Aslında YBR'emden son derece memnunum ancak aklım hep 650 lerde geziyor, boyum yetrli olsa (1,66) idealim DL-650, fakat srevisinde üzerine binince ayağımın ucu yere zor yetişti, dolayısiyle biraz ürktüm. Takip ettiğim kadarıyla ağarlık merkezinin yüksek olması nedeniyl ş.içi ve artçılı kullanımda bana uymayacak. Uzatıyorum ama sadede geliyorum; bu durumda 650 GS yi kullanım rahatlığı ve güç-tork olarak ciddi düşünür oldum ve Kocaelinde buldum. Ancak sahibi motorcu olmayıp alacak karşılığı başka birinden almış mototru, uzun süre devir işlemini bekledik, ondan sonrada motora hararet yaptırdıklarını ve krank ve yataklarının değişmesi gerektiğini belirtti ve ben de doğal olarak motordan biraz uzak durdum. İlandan görebildiğim kadarıyla ve de fiyat olarak bana cazip geliyor, ilan:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35364084/detay bu motoru Kocaelide gösterebileceğim ehil bir servis-tamirci bildiğiniz varmıdır acaba. Çok uzattım bağışlayın, esen kalın....
özel mesajlarınıza bakarsanız cevabı bulursunuz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------
motor satarken plakasını gizleyenlere de açıkça gıcık oluyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler