BMW F650 GS / Dakar Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Aralık 2010, 23:09
Genel olarak sevilen ve başarılı bir motor olması, ABS'li oluşu, enduro özelliklerinin iyi olması gibi nedenlerle 2000-2001 model bir F650GS almayı düşünüyorum ama modelinin eski olması beni düşündürüyor.
Aynı şekilde beni de düşündürüyordu fakat yaklaşık 3 hafta önce bende çıktım bu yola 2000 model F50 GS aldım. Bilmiyorum ama bana açıkçası 10 yaşında gibi gelmedi tatminkar oldum inşallah beni yanıltmaz. Tabi henüz uzun yola da çıkmadım havalardan dolayı. Bana kalırsa yakınlarınız da bulunan satılık 650gs leri değerlendirmelisiniz.
savaskayan abimiz bu konularda bizden oldukça deneyimli olduğu için daha iyi bilir.
Reklamlar
-
27 Aralık 2010, 23:14
shadowfreaks adlı üyeden alıntı
Genel olarak sevilen ve başarılı bir motor olması, ABS'li oluşu, enduro özelliklerinin iyi olması gibi nedenlerle 2000-2001 model bir F650GS almayı düşünüyorum ama modelinin eski olması beni düşündürüyor.
Aynı şekilde beni de düşündürüyordu fakat yaklaşık 3 hafta önce bende çıktım bu yola 2000 model F50 GS aldım. Bilmiyorum ama bana açıkçası 10 yaşında gibi gelmedi tatminkar oldum inşallah beni yanıltmaz. Tabi henüz uzun yola da çıkmadım havalardan dolayı. Bana kalırsa yakınlarınız da bulunan satılık 650gs leri değerlendirmelisiniz.
savaskayan abimiz bu konularda bizden oldukça deneyimli olduğu için daha iyi bilir.
rica ederim
BMW ler ömürlük motorlardır 10 15 degil 50 yıllık motorlar bile kullanılıyor
-
27 Aralık 2010, 23:20
Yaklaşık 3 hafta önce birden motor krizi girdi birden oldu ben bile şaşırdım ve 3 günde kendimi 2. motorumu almış olarak buldum çok tereddüt ettim aldıktan sonra parça sorunu olabilir mi diye ve bazı yerlerinin oldukça kirli olması beni düşündürdü. ve işe egzozları parlatarak ve koltuk kılıfını güzel bir şekilde değiştirerek başladım (arka tarafını kediler fena yapmış) en azından içime su serpildi. temizlik konusunda artık rahatlamıştım. Forumda da neredeyse bütün mesajları vaktim olduğunca okumaya çalıştım buradaki yazılanları görünce de doğru bir karar verdiğimi anladım... Yardımda bulunan tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum...
-
27 Aralık 2010, 23:25
zeda3000 adlı üyeden alıntı
eger sadece vıdayı degistirecek isen tekerlek mili ile ne isin var tam anlamadim ama vida ozel bir vida degil onu sok hirdavatcidan krom olani al. Boylece bir daha paslanmaz.
8 nolu somunun 16 numaralı elemanla tekerlek milini içeri itip dışarı çekebildiğini düşünüyorum, tabi şimdilik tahmin... havalardan ve vakitsizlikten bakabilmiş değilim. Artı benim civatam yalama olduğu için dışarı gelmeyecektir, aradan teker milini alıp bütün mekanizmayı dışarı almayı planlıyorum. Krom civata mantıklı olacaktır tavsiye için teşekkürler..
(Bu arada aklınızda olsun tramvay yolunda raylara dikkat özellikle ıslakken... motoru kaydırıp atabiliyor sağa sola... )
kısmetindir gezdiren yer yer seni...
-
27 Aralık 2010, 23:33
Bu hale getirdik 2 günlük çalışmayla...
-
28 Aralık 2010, 00:01
8-10 yıl farketmez, BMW sağlamdır diyorsunuz yani
Bakalım o zaman...
2004 sonrası anlaşılan değişiklikler olmuş (Twinspark vs.) ancak 2004 model sonrasında fiyatlar 13 civarına çıkıyor...
İşimiz zor...
Bilgi için teşekkürler.
[COLOR="Red"][B]"HEDEF" YOLUN TA KENDİSİ !!![/B][/COLOR]
-
28 Aralık 2010, 00:07
AlperAy adlı üyeden alıntı
8-10 yıl farketmez, BMW sağlamdır diyorsunuz yani
Bakalım o zaman...
2004 sonrası anlaşılan değişiklikler olmuş (Twinspark vs.) ancak 2004 model sonrasında fiyatlar 13 civarına çıkıyor...
İşimiz zor...
Bilgi için teşekkürler.
Bende sağlamdır dedim gözümü kapattım aldım geçtim ve şu ana kadar memnunum küçük ufak tefek bakımlar yaptım zaten lastikleri zinciri ve dişlileri yeni değişmiş. Fiyatlara gelince 2005 modeler 2 misline çıkıyor ama imkanınız varsa yüksek model almanızı tavsiye ederim.
-
28 Aralık 2010, 00:13
Bu hale getirdik 2 günlük çalışmayla...
dostum güle güle kullan
-
28 Aralık 2010, 00:17
Teşekkür ederim.
Kazasız belasız sağlıklı sürüşler dilerim herkese...
-
28 Aralık 2010, 12:25
Teşekkür ederim.
hayırlı olsun güle güle kullanın, aynı renk benim motosiklet tek fark sele kırmızı olan.
-
28 Aralık 2010, 12:55
Bende sağlamdır dedim gözümü kapattım aldım geçtim ve şu ana kadar memnunum küçük ufak tefek bakımlar yaptım zaten lastikleri zinciri ve dişlileri yeni değişmiş. Fiyatlara gelince 2005 modeler 2 misline çıkıyor ama imkanınız varsa yüksek model almanızı tavsiye ederim.
Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız eğlenceli uzun sürüşler dilerim. Eminimki çok memnun kalacaksınız.
-
28 Aralık 2010, 13:16
Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
-
28 Aralık 2010, 13:20
shadowfreaks hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. Bu arada masallah motor 2004 gibi görünüyor
-
28 Aralık 2010, 20:24
ER6iNbay Fanatik peyami ELINT
Arkadaşlar hepinize güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
-
28 Aralık 2010, 20:55
shadowfreaks;
Arkadaşlar hepinize güzel sözleriniz için teşekkür ederim.[/QUOTE]
ön çamurluğa ihtiyacın var.
-
28 Aralık 2010, 21:10
savaskayan adlı üyeden alıntı
shadowfreaks;
Arkadaşlar hepinize güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
ön çamurluğa ihtiyacın var.[/QUOTE]
Haklısın öne çamurluk ve arkaya çanta ihtiyacım var. Aklımda ama acaba buna uygun ucuz bir çamurluk bulabilir miyim diye düşünüyorum ve en kısa zamanda araştıracağım.
-
28 Aralık 2010, 21:30
ön çamurluğa ihtiyacın var.
Haklısın öne çamurluk ve arkaya çanta ihtiyacım var. Aklımda ama acaba buna uygun ucuz bir çamurluk bulabilir miyim diye düşünüyorum ve en kısa zamanda araştıracağım. [/QUOTE]
bizim Melih Abi de Touratec ön çamurluk un in birebir aynısı var.
sahibnden.com da satıyordu
-
28 Aralık 2010, 22:07
Haklısın öne çamurluk ve arkaya çanta ihtiyacım var. Aklımda ama acaba buna uygun ucuz bir çamurluk bulabilir miyim diye düşünüyorum ve en kısa zamanda araştıracağım.
bizim Melih Abi de Touratec ön çamurluk un in birebir aynısı var.
sahibnden.com da satıyordu[/QUOTE]
Sizin dediğiniz kişinin olmayabilir ama sanırım bir tane buldum aradığım çamurluğu.
Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek...
-
28 Aralık 2010, 22:14
dostum güle güle kullan
Ellerinize sağlık, bu şimdi 2000 model mi?
Hakkaten tertemiz olmuş, keyifli sürüşler diliyorum.
[COLOR="Red"][B]"HEDEF" YOLUN TA KENDİSİ !!![/B][/COLOR]
-
28 Aralık 2010, 22:24
AlperAy adlı üyeden alıntı
Ellerinize sağlık, bu şimdi 2000 model mi?
Hakkaten tertemiz olmuş, keyifli sürüşler diliyorum.
Teşekkürler.
Baya uğraştırdı bizi aldıktan sonra bu hale getirmek özellikle egzozu parlatırken Krom parlatıcıyla ovmaktan 3 kişi perte çıktı. Ertesi gün matkapla yarım saatte bitti.
Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler