BMW F650 GS / Dakar Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Nisan 2010, 17:52
mgu adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar 2002 f 650 gs kullanıyorum mayıs ayında vizesi doluyor.
Şase no motor no kontol edicem şase noyu buldum ama motor noyu bulamadım bilgisi olan varmı
Ben de merak ettim şimdi,
silindirin arkasında blok üzerinde bir yerde diye hatırlıyorum
gidip bakacağım ben de.
Ama Tuvturk'te o numaranın nerede olduğunu bulurlar sen merak etme.
Reklamlar
-
16 Nisan 2010, 16:13
savaskayan adlı üyeden alıntı
Ben de merak ettim şimdi,
silindirin arkasında blok üzerinde bir yerde diye hatırlıyorum
gidip bakacağım ben de.
Ama Tuvturk'te o numaranın nerede olduğunu bulurlar sen merak etme.
Valla baktığım kadarı ile sağ ve sol tarafta motor altında bir numaralar var ama ruhsattaki motor numarası turtmuyor acaba mı dedim bilen kimse yokmuş,
Şayet motor numarası yanlış ise ne gibi bir işlem yapılıyor acaba bunu bilen varmı ????
-
21 Nisan 2010, 23:00
mgu adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar 2002 f 650 gs kullanıyorum mayıs ayında vizesi doluyor.
Şase no motor no kontol edicem şase noyu buldum ama motor noyu bulamadım bilgisi olan varmı
anasının örekesinde
görsen haklısın dersin
sol altta
rotax yazıyor yanında
egilip bakman lazım
-
23 Nisan 2010, 11:00
anasının örekesinde
görsen haklısın dersin
sol altta
rotax yazıyor yanında
egilip bakman lazım
Odur her halde başka bir şey göremedim o yazansa şayet benim ruhsatlar değişecek galiba bilgisi olan varmı
-
25 Nisan 2010, 10:22
mgu adlı üyeden alıntı
Odur her halde başka bir şey göremedim o yazansa şayet benim ruhsatlar değişecek galiba bilgisi olan varmı
motorunla iligili başka bir bilgi yok mu elinde Motorun İstinye cıkışlı ise orada Bahar hanıma ruhsatınla beraber uğrayıp onlardaki kayıtlardan teyit ettirebilirsin şayet motoruna başka bir blok konulmuş ise faturası gerekir,tespit gerekir bildiğim kadarıyla
-
27 Nisan 2010, 18:10
motorunla iligili başka bir bilgi yok mu elinde Motorun İstinye cıkışlı ise orada Bahar hanıma ruhsatınla beraber uğrayıp onlardaki kayıtlardan teyit ettirebilirsin şayet motoruna başka bir blok konulmuş ise faturası gerekir,tespit gerekir bildiğim kadarıyla
Biraz araştırdım ek forum dolduruluyormuş galiba onunla hal oluyormuş ama ruhsat değşiyormuş.
Hayırlısı bakalım ne olacak
-
27 Nisan 2010, 20:34
mgu adlı üyeden alıntı
Biraz araştırdım ek forum dolduruluyormuş galiba onunla hal oluyormuş ama ruhsat değşiyormuş.
Hayırlısı bakalım ne olacak
ruhsat degişirken "2 kişi" yazılmasına dikkat et
"1 kişi" yazıyorlar
-
28 Nisan 2010, 18:29
ruhsat degişirken "2 kişi" yazılmasına dikkat et
"1 kişi" yazıyorlar
Hatırlatma için teşekkürler bakalım ne olacak mayıs ayı ilk haftası
-
02 Mayıs 2010, 14:47
Yazıları okudukça bu motora hevesleniyorum. Tam benim sevdiğim sakin, düşük devirli, torklu sürüşe sahip görünüyor. Daha yeni araba aldık, kredisi bitene kadar bize büyük motor haram. Sahibinden'de 13 - 14 bin TL'ye 2000 - 3000 km'de cillop gibi motorlar var, alsak eskitemeyiz herhalde.
İnşallah alabilirim birgün.
-
03 Mayıs 2010, 18:39
F650
Merhaba, öncelikle foruma emeği geçen bildiklerini paylaşan tüm motosikletçilere teşekkürler. 30 Nisan 2010 itibari ile 2005 model 16.500km. de bir F650 sahibi oldum. Şu anda serviste gidon rulmanı değişiyor ve ben sürmek için sabırsızlanıyorum.Ayrıca bu motosikletle ilgili telefondaki sorularıma içtenlikle ve büyük bir sabırla yanıt veren ve beni birçok konuda bilinçlendiren sevgili Savaş Kayan beye de tekrar tekrar teşekkürler. Keyifli kazasız sürüşler...
-
03 Mayıs 2010, 21:26
Fanatik adlı üyeden alıntı
Merhaba, öncelikle foruma emeği geçen bildiklerini paylaşan tüm motosikletçilere teşekkürler. 30 Nisan 2010 itibari ile 2005 model 16.500km. de bir F650 sahibi oldum. Şu anda serviste gidon rulmanı değişiyor ve ben sürmek için sabırsızlanıyorum.Ayrıca bu motosikletle ilgili telefondaki sorularıma içtenlikle ve büyük bir sabırla yanıt veren ve beni birçok konuda bilinçlendiren sevgili Savaş Kayan beye de tekrar tekrar teşekkürler. Keyifli kazasız sürüşler...
İlk" hayırlısı olsun" da benden olsun,
motorun fotograflarını bekliyoruz artık
-
03 Mayıs 2010, 21:30
Hayırlı uğurlu olsun.
F 650 ve roadstar denildiği zaman nedense aklıma hep savaş abi geliyor.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
03 Mayıs 2010, 21:42
İkinci "hayırlısı olsun" da benden olsun bari
-
03 Mayıs 2010, 22:51
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun.
F 650 ve roadstar denildiği zaman nedense aklıma hep savaş abi geliyor.
Teşekkürler Sinan
-
03 Mayıs 2010, 22:53
Teşekkürler Sinan
Rica ederim savaş abi.
Kötü bişey demedim inşallah?
-
03 Mayıs 2010, 23:37
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Rica ederim savaş abi.
Kötü bişey demedim inşallah?
Hayır,kesinlikle hayır
dosttan kötü söz çıkmaz.
-
04 Mayıs 2010, 00:07
Hayır,kesinlikle hayır
dosttan kötü söz çıkmaz.
Eyvallah abi
-
04 Mayıs 2010, 12:02
F650
İlk" hayırlısı olsun" da benden olsun,
motorun fotograflarını bekliyoruz artık
İyi temennileri için herkeze teşekkürler birazdan resim yükleye çalışıcam. Motsiklete şu anda sis farı, uzun cam ve yeni stikırları takılıyo o işlemlerde bittikten sonra son resimleride eklemeya çalışırım. Bu arada kendimi kısaca tanıtacak olursam adım Sinan Akın,41 yaşındayım aslen Denizliliyim ancak doğma büyüme İstanbuldayım, muhasebeciyim, ilk motorum keeway ss 250 idi onunla bir çok sürüşe ve eğitimlere katıldım çok keyifli sürüşler yaptım umarım F650 yi de uzun yıllar keyifle sürerim. Hayatımdaki 3 büyük tutkum ailem, Fenerbahçem ve motosikletim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:58 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:00 ----------
-
04 Mayıs 2010, 13:55
İyi temennileri için herkeze teşekkürler birazdan resim yükleye çalışıcam. Motsiklete şu anda sis farı, uzun cam ve yeni stikırları takılıyo o işlemlerde bittikten sonra son resimleride eklemeya çalışırım. Bu arada kendimi kısaca tanıtacak olursam adım Sinan Akın,41 yaşındayım aslen Denizliliyim ancak doğma büyüme İstanbuldayım, muhasebeciyim, ilk motorum keeway ss 250 idi onunla bir çok sürüşe ve eğitimlere katıldım çok keyifli sürüşler yaptım umarım F650 yi de uzun yıllar keyifle sürerim. Hayatımdaki 3 büyük tutkum ailem, Fenerbahçem ve motosikletim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:58 ----------
[COLOR="Silver"]
sis farı olarak hangi markayı takıyorsun?
etiketleri fotograflar mısın?
o koruma demiri yerine TOURATECH takmalısın
Ayrıca yan çanta kullanmayacak olsan bile yan canta baglantı demiri takılırsa iyi olur
İkisi ciddi koruma saglar
-
04 Mayıs 2010, 15:43
Yardımınıza ihtiyacım var...
Dün motorumda (Allahtan Park edecekken yaşandı) garip bir sorun yaşadım, didonu sola çevirince (belli bir açıdan sonra) motorun elektrik bağlantısı kesiliyor ve sonrasında motor stop ediyor. Kablolarla ilgili bir sorun olabilirmi bilmiyorum. Didonu sağa çevirince böyele bi sorun olmuyor. 2001 model olunca kablolar eskimiştir , sola çevirinve bir yerlere değip kısa devre felan yapıyor olabilir mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler