Takıntılıyım o renge
__________________________________________________ _______________________
http://www.sahibinden.com/bmw_650_gs...XQQdisplayitem
Bundan bir tane almanı tavsiye ederim. Koy kenara, bir gün lazım olacak.
Olmazsa satarsın yine.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Ben bir ara bu işi baya kovalamamıştım. hatta golf 5 in filtresini de 1000 km kadar kullandım ama randıman alamadım. sıkıntılar artmıştı. bununla ilgili diğer bi sitede yazdıklarımız burada var, bu başlık da baya doludur. zaten ortak kişiler var sanırım o başlıktan burada...
http://www.motovirus.com/forum/bmw-f...-t10615p7.html
kısmetindir gezdiren yer yer seni...
savaş hocam çok güzel olmuş maşallah , kıskanıyoruz valla benim motruda sana ödünce veriyim sen kendini tutamaz onada güzl bir şey ler yaparsın :D
hocam motoru bu hızla modifiye etmeye devam edesen sonrasında yeni 1200 GS ile başa başa takasa gircek hale getireceksin
Born To be wild
ormanlar benden sorulur be benim kadar doğa tutkunu kaç kişi var?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------
motorda topcase olunca,kocaman botlarla binerken sürekli kirleniyor.Bir de yeni tasarımın daha uyumlu olduğunu düşünüyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 AM ----------
sırada bir kaç motor var,
GS 1200 beni aşar,ağır gelir yol dışı rotalarda
Hatta bulabilirsem XT 125 gibi bir motor alacağım offroad için
sele güzel olmuş gerçekten.bu motor benimde çok hoşuma gidiyor.askerden yeni geldim.ilerde Allah kısmet ederse bi f650 alma planım var.burdanda bilgi veren arkadaşlara teşekürler.bide merak ettiğim f 650 ile f 650 st arasında ne fark var?
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2006 model bir F650gs Dakar aldım. Motordan çok menunum. Sadece zincir yağlamak için orta sehpa gerekiyor ama bir türlü bulamadım. Bulabileceğim bir yer varsa söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.
hoşgeldin kcenan ,
bende 2006 dakar kullanıyorum, çok memnun kalacağını söyleyebilirim , iyi günlerde kullanmanı dilerim,
orta sehpa www.touratech.com dan söyleyebilirsin biraz tuzludur yannız,
zincir yağlamak için ilk başlarda bende ihtiyaç duyordum şimdi 2 metre ilerliyebilceğim bir yolda yapabiliyorum
öncelikle motoru kapalı boşta yan ayağa alın zincirin alt sarmanında rahat yağlanan kısmı, (lastiğe ve aksama yağ sıçramasına engel olmak için, zincirin arkasına kağıt yada mukavva koymak yaralı olur) yağlayın , daha sonra motoru 50şer cm ilerletmeler ile yağlanmışyerin görüntüden çıkması ile aynı işleri tekrarlayım , 3-4 tekrardan sonra rahatlıkla tüm zincir yağlanmış oluyor , orta ayak aramıyorsun ,
bu şekilde tek başınıza yağlayabilirsiniz , ben öyle yapıyorum sorun olmuyor,
Born To be wild
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)