Kar-zararı bilmem ama hiç kimsenin aklına gelmez mi acaba;
0.30 TL/cc deselerde kimseye haksızlık olmasa
Kar-zararı bilmem ama hiç kimsenin aklına gelmez mi acaba;
0.30 TL/cc deselerde kimseye haksızlık olmasa
Arakadaşlar cevaplar için teşekkürler bu başlık benim için çok yararlı oluyor,
Bu durumda benim yakıt sarfiyatım oldukca fazla gözüküyor , yakında 10bin bakımına sokuyorum motoru (borusana götürmüyorum) güvendiğim bir ustam var , 10k da nelerin değişmesi lazım normalde ,daha önce yağ filtresini ve arka balatayı değiştirdim , yakıt ile ilgili olarak ne yapabilirim birde 10 k daki motor için subap ayarları ile oynamayı tavsiye edermisiniz ?
yardımlarınız için teşekkürler
Born To be wild
http://tr.diplodocs.com/kullamin-kil...%20650%20GS-_E
Tamir kitabını indir, 4. sayfada 10,000km de neler yapılması gerekiyor söylüyor.
Subap ayarını kontrol et diyor.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
savaşım motosikletinden memnunsun gördüğüm kadar. Sağlıcalkla..
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Gezinirken güzel bir F650 parçaları satan yer buldum;
http://www.motobins.co.uk/displayfin...992&title=F650
En azından fiyat bilgisi var
fiyatlara bakınca borusanın ne kadar şerefli ahlaklı ve etik bir ticaret anlayışı olduğu anlaşılıyor...
http://www.realoem.com/bmw/select.do...one=ECE&arch=0
Parça Listesi
Modeli girip (seri numarasının son 7 hanesi ile de çalışıyormuş, ama denemedim) en alttaki Browse Parts tuşuna basın.
Daha önce indirdiğimiz Repair Manual ile bölüm numaraları aynı olan fihristten motosikletin bölümünü seçin ve parçalara fiyatları ile beraber bakın. Alacağımızdan değil...
Motosiklet seri numarasının son 7 hanesini girersenizde doğrudan ulaşabiliyorsunuz; denedim çalıştı.
Hatta motosikletin üretim ayınıda söylüyor
bende şimdi nette araştırırken gördümlinki nasıl acaba bende buldum bitane 31000 km de 94 model temiz makına ama komple boyalı sanırım neyse boya olayı pek dert değil neticede 15 yaşında makına benim için önemli olan ciğeri bu makına hakkındaki yorumları okudum fakat yedek parça olayına fazla kişi değinmemiş yedek parça sıkıntısı çekermiyim acaba bu motoru alsam pek bi araştırmada yapmadım ama kullanıcılar bi bilgilendirme yaparsa çok sevineceğim ...: Saygılar
20000 km de f650 gs im var satmayi dusunuyorum lastikleri yeni siparis ettim daha taktirmadim bakimi da yeni haziran ayinda borusanda yaptirdim istersen irtibata gecebilirsin bnmle model belirtmemisim 2007 94 ten cok daha isine yariyacaktir 1200 gs almayi dusundugm icin satiorum..
meraklısına Bir f650Gs gezisi
http://www.motosiklet.net/forum/etki...to-safari.html
savaşkayan
güzel bi gei olmuş keşke kamerayı bi yere sabitleyip dere gecişini cekseydin.
Sevgili dostlar motorumu sattığımdan yeni bir motor arayışındayım.Almayı tasarladığım makinanın(markası her ne olursa olsun)öncelikle yakıt yönünden cimri olması gerekir.F 650'nin bu hususta çok iyi olduğunu, hatta sakin kullanımda 100 km'de 3.5 lt gibi bence müthiş bir değere imza attığını iddia edenler var.Bu gerçekten doğru mu?Diğer bir husus ise yedek parça ve işçilik fiyatı nedeniyle pek çok kişi aman bu motoro yaklaşma diyor.Görüş ve önerilerinize bekliyorum.Saygılarımla.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
Yakıt yönünden yaşadığın endişeleri ben de yaşadım.Otomobilimden daha fazla yakıt maliyeti olan bir motora binmek içimden gelmedi hiç.
F650GS bu konuda gerçekten cimri;kullanım ve yol durumuna bağlı olarak .3,2-3,8 Lt tüketir.
Alacağın motor sorunsuz ise 10.000 Km de bir bakıma girersin ve başka bir ihtiyacın olmaz.
Adı BMW olunca parçası da biraz pahalıdır.Örneğin arka grenajdaki 650Gs sticker'i 29 Eurodur.Piyasada 10 Tl ya da bulabilirsin
Eksoz üzerindeki baklava şeklindeki metal parça da aynı civarda.
Hemen hemen tüm parçaları Borusan dışından da temin etmek mümkün.
Borusan stoklarında ise en ufak somun bile var,Biraz fazla ödersin ama aylarca parça beklemezsin,ertesi gün elinde olur.
Bazı sarf malzemeleri Türkiye'de de yapılıyor örneğin fren balatası,hava filtresi gibi
Tek silindirli olmasının bakım kolaylığı için kesinlikle büyük avantajları var.
Bir çok F650 kullanıcısı bakımlarını kendisi yapıyor.Bu konuda bir çok kaynak mevcut.
Hatta en ciddi kaynaklar diyebilirim.
Hakkını vererek enduro kullanmak için teknik bilgi ve beceri kesinlikle şart.
Enduro yoldan daha çok yol dışında keyifli.
Bu keyfi yaşamak istiyorsan ama kendi lastiğini tamir edebilmeyi,ufak tefek sorunları giderebilmeyi göze almıyorsan enduroya yaklaşma,
Sana "yedek parça ve işçilik fiyatları nedeniyle "diyenlerin çoğu da F650Gs i ancak sen alınca görmüş olacaklardır
meraklısına bir F650Gs gezisi:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...da-424-km.html
Aynen doğrudur.sakin kullanımda 100 km'de 3.5 lt gibi bence müthiş bir değere imza attığını iddia edenler var.Bu gerçekten doğru mu?
önceki sayfalarda yakıt tüketim çetelemi yayınlamıştım.
Parça sıkıntısı yok.
"Pahalı" diyenlerin 600 cc ve üstü motorlarının parçaları kaç liraymış sormak lazım.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)