saygıdeğer forum arkadaşlarım canlar bu lastik patlagi isini çok araştırdım şimdi uzun yol için lastik patlağı nasıl olacak iki levye soğuk tamir kiti aldım birde lastik tamir spreyi aldim bir arkadaş lastik tamir sipreyide 50 ile 100 km rahat gidiyor dedi şamriyelli lastikete dedi forumlari okudum kimi olur demis kimi olmaz demiş hic başina gelen yokmu yolda kalsam ilk once hangisini kullanmaliyim yada uzun yolda lastik patlagi için ne aliyorsunuz yaniniza .
Benim bir kere yolda lastiğim patladı. anında janta inmişti.
içine yeşil jel koydurdum. lastik yarılmadığı sürece, civi vb ufak deliklerde sıkıntı olmuyor.
tavsiyem extra içine jel attır. bu arada bende 5100 10/40 motul yağ kullanıyorum. memnunum.
şuan gs de radyatör sorunum var. verdiğim tamirci ince çatlak ile geri vermişti. benim acelem ile catlak büyüdü.
onu da bu ay çözecem inşallah, ondan sonra yola çıkıcaz. 6000 TL değerinde ağır bakım yaptım.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
mesajini alir almaz Adana daki motorculara sordum o neki abi diyorlar :( bunun bir adi sani varmı acaba bu yeşil jelin internette ben alsam uygulasam .
Şimdi arkadaşlar benim sol selektör çalışmıyordu sinyalde arıza yapınca yeni sol anahtar grubu satın aldım
Bu kablolu ve soketli bu soket motorun neresinde acaba motora uzağım bakmadım daha ama kargo geldi gelecek sol anahtar grubu soketi nerede
Motor uzakta o yüzden sordum ya dostum
Bakalım haftasonu gidince bi sökeceğim sol kapak umarım kolay ulaşılır zaten soket i çıkarıp yeni takılacak
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03944665/detay
Maalesef ayrılma vakti geldi 😭
Arap atı, eşekten her zaman iyidir.
Ancak kredi, kredi kartı derken patladık.
Ya 1 sene hic binmeyecez. Simit, zeytin, cay yapip borçları ödeyeceğiz. Yada hem gs hem cup satıp borc kapatip, kucuk cc ile mangala gidicez. Suan bana mangal daha cazip geliyor. Sen olsan ne yapardin
Haklısın ne diyelim hayırlısı olsun inşallah.
Merhabalar,
2006 model, yaklaşık 120.000 kilometredeki BMW F650 motosikletim satılıktır.
Detay isteyen olursa paylaşabilirim.
Dun itibari ile 2005 f 650 gs ile bende aramiza katilmis bulunmaktayim, iyi forumlar
Aramıza hoş geldin, tekerine taş değmesin
Teşekkür ederim İlker bey, geçrttiğimiz günlerde telefondada görüşmüştük sizin motor için ancak kısmet böyleymiş :( Hepimiz için hayırlısı olsun
Arkadaşlar, uzun süredir kullandığım 250cc motorlardan sonra bende BMW ailesine katılmak niyetindeyim. Yeni alınacak bir F 650 GS için verebileceğiniz her türlü kullanım ve bakım önerilerine açığım. Herşey için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba. Elimde eski motorumdan kalan Mahle hava filtresi ile 2 adet Champion yağ filtresi mevcut. Bana özelden ulaşırsınız eğer ihtiyacınız varsa. Keyifli sürüşler.
Merhabalar , yaşadığım şehirde , 1998 model f650 ST var , motor daha 6500 km de , evet 6500 , inanılmaz temiz ve hatta hiç kullanılmamış gibi , fiyat 16 bin , almayı düşünüyorum , tavsiye eder misiniz . İlk sahibinden ve uzun süre garajda yatmış ve bakımları yapılmış...
hocam boyunu yazmamışsın motor tecrübeni yazmamışsın nasıl tavsiye verelim?
km olarak çok çok iyi,
fiyat olarak da çok iyi bence bu temizlikte bir motor için çok güzel hele bakımlı ise.
yakıt az, parça bulabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)