arkadaşlar selam 2005 model f 650 gs var zincir ve dişli setini değiştirmem gerek bana tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
bende bu tahliye borusunun ne olduğunu akü değişiminde çözdüm saolsun benden önceki sahipleri bu akü tahliye hortumunu takmadıkları için motorun bazı yerlerinde bozulmalar yapmış...
motosenkron a bakın zincir dişlide kampanya var.
Selam arkadaşlar bir bmw 650gs bulduk aklımızda böyle bir model yoktu ama motosiklet 2006 model 2,700 km'de neredeyse sıfır gibi 20.000TL istiyor.
Size sorum bu motosiklet alınabilir mi biraz daha indirim yapacak gibi duruyor. Motosiklet uzun süre kapalı garajda yatmış arada bir çalıştırdıklarını söylüyorlar ama aküsü bitmiş. Bence çok sık çalıştırdıklarını söyleyemem. Bu tarz bir motosiklet bize masraf açacaktır ama ne boyutlarda olur. Şimdiden teşekkürler...
Merhaba;
Eğer dediği kilometrede hiçbir sorunu yoksa akü, lastik ve sıvılarının değişimi ile sorunsuz kullanılmaya hazır olur.
2.5 yıl önce ben de 2006 sını aldım. 48500 km de idi. 2.5 yılda yaklaşık 9000 km kullandım ve sadece bir kez arka fren kilitlenmesi yüzünden yolda kaldım. 9-10 yaşında bir motorun ne yapacağı pek belli olmaz ama arkadaşın dediği gibi lastik ve sıvı değişimiyle sorunsuz kullanırsın gibi geliyor.
2013 Eylülünde 2006 modelini aldım, aldığımda 53.000 kilometredeydi.
Şu anda 82.000 kilometrede.
Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
9 yılda 2600 km, yılda ortalama 250 km gezmiş... Hiç sanmıyorum. Ne kadar yatarsa yatsın GS gibi bir motoru kimse karşısında çay içmek için almaz, illa ki gezilmiştir.
Eşim Today'i ile 1 yılda sadece evden markete gidip gelerek 2500 km yaptı.
Ben de zamanında Özgörkey'den kilometresi onaylı 36.000 diye inanıp almıştım ama gerçek kilometresi 136.000' in bile üzerinde çıkmıştı...
Değerli F650 GS Ailesi Merhaba,
Yaklaşım 3 aydır 2000 Model F650 GS kullanıyorum. 250cc'den geçiş yaptım. Motorum da halledemediğim bir problem var. Yakıt.
Motorumu aldığımda ilk gün yağ ve filtre bakımlarını yaptırdım. Yakıt fazla olduğunu anlayınca internetten okuduklarımı uyguladım. Şehir içi 1.500 km şehir dışı 600 km test ettim hep yüksek hep yüksek. Şuan 35 kuruş yakıyor şehir içi, şehir dışı 29 kuruş yakıyor. Şehir içi 6 litreden fazla. Şehir dışı 6 litre yakıyor.
YAPILANLAR : YAĞ BAKIMI, FİLTRELER, DEBRİYAJ TELİ (KAÇIRMIYOR), LASTİK HAVALARI ÖN 33 ARKA 34 PSI, BUJİ, HAVA FILTRESI, ROLANTİ KONTROL EDİLDİ (1.500 DEVİR)
Son olarak karbiratör ayarı vs. yaptırayım diyorum ne dersiniz yakıt 4 lt ortalamaya düşer mi ?
Daha neleri kontrol edeyim ? Yoksa bu yakıt değerleri normal mi ?
Bir sürü farklı yerden alıyorum sorun benzinci değil bence. Karburatör ayarsız bile olsa bu kadar yakmaz diyenler var.
Saatlerce internetten araştırdım lampda oksijen sensörü denilen şeyden olabilirmiş. Bu konuda gerçekten acil yardıma ihtiyacım var akaryakıt yetiştiremiyorum.
Bismillahirrahmanirrahim
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
motosikletin sahibinin durumu biraz iyi çay değil karşısında su içimek için 1200GS bile alabilir bence
Motosiklet zaten gözümün önünde 3 senedir yatıyor. Hatta şuan benim kasklarım ve ekipmanlarım için hiç sıkılmadan sehpalık yapıyor
Şuan için biz motosikletten vazgeçtik. Fiyatıda 18.000 TL ye düşürdük belki biraz daha kassak düşebilir.
Eğer düşünen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim. Motosiklet gerçekten çok temiz lastiklerinden bile belli oluyor. (sadece yardımcı olmak için böyle bir şey yazdım kefil filan değilim kesinlikle)
f650gs enjeksiyonludur. Oksijen sensörünü değiştirip deneyin diyeceğim ama fiyatıda tuzlu
Son deneyeceklerim karbiratör ayarı, oksijen sensörü.Oksijen sensörü temizliği nasıl olur bilen var mı aramızda ?
Merhaba ,
F 650 CS ile ilgili topic olmadığı için burdan soruyorum afınıza sığınırım,.
1)Temiz bir F650 CS buldum ama piyasası olmadıgı için fiyat konusunda ne vermeliyim bilemedim. 2004 model. 14.000TL çok mu? eder mi? Birde satmak istersem elden çıkarmam her halde zor olur gibi duruyor ne dersiniz
ben o motosikletin tipini hic sevemedim fakat siz sevdiyseniz tabiiki alabilirsiniz. her malin bir degeri vardir elbette fakat sizin de dediginiz gibi cok tercih edilen bir model olmamasindan dolayi satisi da kolay olmayacaktir. siz satarken fiyatini dusuk tutup satabileceginizi dusunerek fiyat verin derim ve eger uzun sureli kullanim dusunyorsaniz hatta uzun sure satamamayi goze aliyorsaniz alin derim.
14.000 TL'ye 2006 model 49.000 km'de buldum bir tane. Alsak pişman eder mi?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)