çeşmede kahvaltı ettik tam çıkıyoruz bi baktım Club Babanın önünde motorlar...ve gördüğüm gibi fotolarını çektiğim motor işte budur...yorum sizin
çeşmede kahvaltı ettik tam çıkıyoruz bi baktım Club Babanın önünde motorlar...ve gördüğüm gibi fotolarını çektiğim motor işte budur...yorum sizin
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
sağol dostum resimleri ekledim hemen arşivime
murat_by
Şu son resimde adam plakayı lastiğin yanına sağ tarafa mı takmış?Eğer değilse plaka nerede ve o benim gördüğüm alet de nesi?
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
evet lastiğin sağında plaka alet süper en 500 değilmiş galiba motor.
35 BTU 55
EN değil ama VS, fakat kaçlık olduğunu anlayamadım...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ya motora aşık oldum resmen
35 BTU 55
Arkadaşlar merhaba , Kawasaki EN500 alma niyetindeyim ama bildiğim kadarıyla bu model artık Türkiye ye gelmiyor ve sadece ABD ye gönderiliyor. Dolayısıyla yedek parça sorunu yaşarım korkusu var. Fuarda duymuştum belki tekrardan gelebilir diye bilgisi olan var mı?
motoru alalı bu ikinci haftam. epeyce alıştımda hiç korktuğum gibi olmadı.. umarım bir problem çıkmaz da yaz ve ömür zehir olmaz..
Arkadaşım seni kawasaki tutkunları konusuna alalım orda daha iyi paylaşırız sorunları
[B] KapTaN 44[/B]
Selam. Moto sohbet başlığında kawasaki en500 alıcam demiştim. Bugun aldım sahibiyle edirneye geldik motorla. Motoru ben aldım helalleştik sonra adam burda bi yakınına gitti. bende motorla gezeyim dedim. Motor spot etti çalışmadı. Adamı aradım aküsü ölmüştü dedi. Gittik akü aldık. Sonra gene ayrıldık gene gezemeye başladım aynı sorunu gene yaptı. Bu sefer adam kömürlerinde sorun vardır dedi. Motorda bir yere yerden aldığı bir mermerle vurmaya başladı. Sonra çalışmadı ben ittim adamı öyle çalıştırdık motoru. Motor vitesteyken stop edersen böyle yapar dedi. Kömürleride eskimiş olabilir onlarıda yarın değiştir dedi. Bide kilometre teli taktırıcam. Hız göstergesi çalışmıyor hep 0 da duruyor. Motorun başka bir problemi yok. Ama bu çalışmaması canımı sıktı. Yarın ustaya göstericem. Aynı olay başına gelmiş birileri varmı yada yorum yapabilirmisiniz bu duruma. Şimdiden teşekkürler.
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Haydi motorun hayırlı olsun .
Marşa basınca bir tık sesi gelmesi lazım.Bu ses marş rölesinin sesidir,ses gelmiyorsa rölede sorun olabilir,geliyorsa marş motorundandır.
Servis üzerse oto elektrikçiye tamir ettirmeyi deneyebilirsin.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
hayırlı olsun arkadaşım ama 500cc fazla yakmazmı? umarım daha fazla sorun çıkmaz.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Arkadaşlar götürdüm bugun ustaya kömürü bitmiş. Adam kömür takıcak bitane km teli bide radyatörüne bakıcak. Akşam üstü alıcam. Ama bir sesi var duymayın yani :p
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
erken alsan da hazir hava gunesliyken(eşek donduran tipi) dolaşsan azcık (ama yavaş yavaş tadını çıkara çıkara :D bi telefon et ustaya belki olmuştur. numarası yoksa bende arkasındaki dükkanın var hemen iletiim.. :D
Born To be WIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLDDDDDDDDDDDDDD!!!! :bounce:
arkadaşlar 34 sayfalık forumun dibine kadar gittim ama bi en500 forumuna rastlayamadım. sen görmemişsindir iyi bak demeyin görmemiş olabilirim bi süreden sonra hızlı geçmeye başladım çünkü... Öncelikle yıllardır motor hayaliyle yanan bi motorcu adayıyım. Kısmet olursa nisan ayına kadar bi en500 almayı düşünüyorum lakin bu sene kawasaki satışını durdurduğundan sitesinden bilgi alamadım. işin ilginç yanı ekşi sözlüğe bile topik olmuş bi motor ama hiç bir bilgi birbirini tutmuyor . öncelikle bu benim ilk motorun olacak mubah mıdır değil midir? ayrıca bu motor kaç silindirdir? sürati kaçtır? (2. viteste tek teker yapabileceği yazılmış yuuuoooohhhaaaa artık ) en önemlisi ne kadar yakar vs... aklıma geldikce daha da sorarım. sizler de bilgilerinizi paylaşırsanız sevindirik olurum
aramıza hoşgeldin arama yapsaydın daha kolay bulurdun. ki en son jassbass kardeş aldı diye hatırlıyorum.
neyse senin için ben yaptım aramayı işte n500 kelimesi geçen tüm konular
http://www.motosiklet.net/forum/sear...earchid=407315
görüşmek üzere
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Yaptırdığınız Arama kriterleri ile maalesef sonuç alınamadı. Lütfen uygun bir arama komutu ile tekrar deneyin...
bu arayıp da bulamamakta haklı olduğumu mu gösteriyo yani? mademki görüntülenecek sonuç yok bilgilerinizi benimle paylaşacağınız konusunda ümitliyim
http://www.motosiklet.net/forum/sear...earchid=409525
en500 bitişik yazdım ve bunlar çıktı.
Ayrıca trenox kullanıcı isimli arkadaşımız uzun kilometreler yapmış,iron butt olmuştur.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
170 -180 çok zorlanmadan yapıyormuş.....Ayrıca klasik modeller arasına girmiş kaliteli bir model.....2 viteste tek teker yapar...Yapısı müsait.....Motoru da güçlü.....
Ama başlangıç motoru olurmu ona sen karar ver....İstersen daha küçükle başla bence....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
sanırım bende bir problem var verdiğiniz linkler hiçbir yere çıkmıyo ya arkadaşlar arada aklım er5'e kaymıyor değil. ne alaka diyeceksiniz valla ben de bilmiyorum bi cevap bulduğumda söylerim ufff aklım bayyaaa karıştı yine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)