Arkadaşlar bu aralar en500 lere merak sardım ve büyük bi hevesle temiz bi makine arıyorum. Burda dosta gidecek temizlikte satan arkadaşımız varsa irtibata geçelim..
Arkadaşlar bu aralar en500 lere merak sardım ve büyük bi hevesle temiz bi makine arıyorum. Burda dosta gidecek temizlikte satan arkadaşımız varsa irtibata geçelim..
Selam arkadaşlar 93 model damla depo EN500 üme ön siperlik camı taktırmak istiyorum bir türlü bulamadım.hangi marka ve model cam takabilirim aparatları uyar bi şekilde yardım istiyorum...
siperlik camını hiç bulamasan bi tabelacı yada fiber kılas satan kişilere rica etsen keser alırsın bonbeliginide ısıtmayla sağlarsın aparat kıram parcalarınıda sanayiye bak istedigin kıromu yaptır daha ucuz maliyet edersin
1.5 senedir en500 kullanıyorum ve hiç sıkılmadım motorumdan hiçbir zaman yetmediğinide düşünmedim . EN500 efsanedir arkadaşlar .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
ilk motor olarak uygun mudur
2004 model 23000 de en 5 kullanicsyim makine ck temiz bakimlari ve polisaj islnleriyle kendim zevkle ugrastim. suan askerdeyim 53 gun sonra istanbula donuyrum, motor suan kapali garajda yatyor. donunce model yukseltmyi dsnuyrum, ilgilenen arkadslara duyrulur
3.5 sene scooter kullanmıstım en500 den önce.
vitesli motor alıştırması olsun diyede sadece bikaç kilometre cbf 150 kullandım ve en500 ü kullanmaya basladıgımda 10 yıldır vitesli kullanıyormusum gibi rahat ettim . kullanımı çok
kolay ve zevkli olan bi makine . ve 800 chopperlara kafa tutacak güçte . 180 leri görmek işten bile değil .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Mrb. Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında,EN 500 den anlayan,fazla öpmeye meraklı olmayan önerebileceğiniz usta var mı?
Bir gün mutlaka ...
MERHABA ARKADAŞLAR EN500 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VEYA GÖRDÜĞÜNÜZ TEMİZ EN500 VARSA HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİM
nihat_0504@hotmail.com mail adresinden veya 0 541 541 76 19 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
teşekkürler ve saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
motorun resimlerini gönderirmisin dostum.
mesajı okur okumaz benimle iletişime geçermisin
nihat_0504@hotmail.com ya da 0541 541 76 19 nolu telden ulaşabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
motorun resimlerini gönderirmisin dostum.
mesajı okur okumaz benimle iletişime geçermisin
nihat_0504@hotmail.com ya da 0541 541 76 19 nolu telden ulaşabilirsin
En 500 sayfası ölmüş ! motoru kullanan kimse yok mu yahu
Bir gün mutlaka ...
biz burdayızda sen yoksun ağa
EN 500 kullanıcıları etkinlik yapmıyor mu?
Bir gün mutlaka ...
merhaba,
evet, en 500 sayfasında hemen hemen hiç hareket yoktur. eğer organize olabilirsek toplansak iyi olur. Ben bostancı tarafındayım. servisle ilgili çok deneyimim olmadı. Küçükyalı da Salgın motora götürdüm genel bakım için. Memnunda kaldım.
Küçük bir buluşma düzenlesek diyorum,katılmak isteyen olur mu?
Bir gün mutlaka ...
S.a arkadaşlar bende en 500 ümü almış bulunmaktayım şu andan itibaren izmirde oturuyorum herhangi bir organizasyona katılmam zor iş itibari ile fakat izmirde oturan arkadaşlar varsa görüşüp kısa mesafeli geziler yapabiliriz selametle..
Arkadaşlar motor hakkında genel kanınız nedir ? 10 bin TL bütçe ile 2005 model buldum bir yerden tavsiye eder misiniz ? 2005 modellerin kronik bir sorunu vs. var mı ?
Teşekkürler..
Belki yukarıdaki sorumu biri gürür Birde 2005 modeli 10 bin edermi bu makinanın ?
arkadaşlar bi etkinlik buluşma ayarlarsanız haberim olsun istanbul pendik ten katılırım size carı atın ben ararım 05369864674 mayıs ilk haftası pazar ğünü sapanca gidecem varsa ğelen haber versin motorsikleti tek sürmek sarmıyor
En sonunda EN500 ümü aldım, motordan şu an için memnunum Bu arada bir etkinlik olursa İzmir'deyim Herkese selamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)