en500 vulcan istiyoruuuuumm
en500 vulcan istiyoruuuuumm
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
resimdekı motor suzuki intruder 1400. aranızda en 500 1995 model kulanan vamı.
buda kawasaki vulcan en 500 1995 model
Arkadaşlar borç harç alcam bende ıyıce sıtede okudukca hayalımdekı motoru almak ıcın ama bana sorarsanız 2000 modelden asagı olmamalı masraf acma olasılıgı cok bıde bu aksam uyuyamam herhalde ama yakında alıcam o motopru 3 aydır arastırıyorum alıcam kesın kararlıyım zaten en500 aldıktan sonra durmak yok yola devam deyıp yukseltıcem en son artık ben vn900 ardından vn2000 alıcam arkadaslar ben kawasakı hastasıyım vede chopper v e arkadaslar hanı forumumuzda ıste hanı su motorcular falan dıyolar ya bızde su en500 ıcın degerlendırme yapsak fena olmaz yanında guzel renkte kutucuklar olsun ılk degerleme benden
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
arkadaşlar ben 2008 eylül gibi aldım
kendi kullanım hatam sonucu pistonlarda arıza çıktı yetkili servisi olan z motora kesinlikle inanmayın dediği gibi parçalar 2 haftada gelmiyor benim parçalarım tamamı 50 günde geldi.
kawasaki en 500 vulcan süper bir alet 6 ileri vites
3. viteste hiç zorlanmadan 120 km yi görüyor
daha fazla zorlamadım malum evliyim ve eşimle geziyorum korkuyor kadıncaaz
alacak arkadaşlara tavsiyem aldığınız adamla öncelikle pazarlık yaparken kardeşim ver deneyeyim veya hadi bir ustaya gösterelim tarzı anlaşın zira en 500 kullanıcısı motorunu asla ve asla bozuk değilse satmaz
mesela bendeki motru karımın bütün baskılarına (düşünün artık karısı baskı yapacak ve adam birşeylerini satmayacak mümkün mü?:D) rağmen satmadım ve samam da
en 500 ile hiç çekinmeden uzun yola gidebilirsiniz ortalama günlük 700 km yol yaptığım bir aylık bir seyahate çıktım ve hiç bir aksama olmadı
diğer bütün motorlarda motoru en az 1 saatte bir soğutmak için durmanız gerekirken en 500 de asla böyle birşey sözkonusu değil
100 km de 4 litre benzin yakıyor (düşünün çin işi 150 lik chopper ler 3.5 veya 4 litre yakıyor)
sürüş keyfini hiç bir chopperden alamadım bu benim 8. chopperim daha önce bir çok chopper kullandım ama en 500 başka
benzin deposunda benzin göstergesi yok (benim alet vulcan amerikan tarzı olduğu için)
hız göstergesini karım korktuğu için söktüm
gösterge olarak sadece boş vites yağ ve hararet lambası var
alacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle temiz motor bulursanız kaçırmayın
hayır kayış problemli değil
zincile tek farkı yaklaşık 60 bin km de değişmesi gerekiyor
ama denedim zincirle kayış arasında acayip performans farkı var kayış daha iyi
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
merhaba yakında bende en 500 alacagım bir sey merak ediyorum bu motor da ne aku kullanılıyor
Arkadaşlar 1995 EN 500 acağım tavsiye edermisiniz.Parça sıkıntısı varmı ...tek sorum bu onun dışında herkes memnun, motoru mükemmel diyorlar.Bir de bu motorlar kaç bin km ye kadar motor istemez?
birader kawasaki en 500 ler eğer ilk aldığında sorunlu değilse (genelde sorunlu değilse hiç bir kullanıcısı satmaz çünkü motor süper kullanım zevki veriyo) kesinlikle al derim ama al dene bi ustaya göster öyle satın al parça sıkıntısı yok ama parçaları çok pahalı ben bir piston değiştirdim sıfır aldım 550 euroya diğer parçalarını söylemiyorum bile paran varsa eğer 2005 vulkanları sahibinden.com da 6000 tl ye satıyolar çok eski motor alma bence motor sistem aynı diyeceksin ama 95 teknolojisi ile 2005 teknolojisi arasında dağlar kadar fark var elektronik sistemleri farklı şimdiden hayırlı olsun
bu benim motor gördüğünüz yer tendürek geçidi 2750 rakım inişte
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
merhaba Ankarada bildiğiniz temiz en500 varmı teşekkürler
mrb önceki motorum 600shadowdu ben 98 en500 aldım iyikide almışım gercekten iyi makina fakat ön keçelerden biraz yag kaçırma problemi var Ankaradan yada başka nerden temin edebilirim yardımcı olursanız teşekkürler ..
kimsemi yok en500 kullanıcı
Buradan alabilirsin:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawas...item53dfb7e73c
teşekkürler verdiğiniz bilgi için servisde hallettim sorun çözüldü tekrar sağolun
Merhabalar,
Bende 93 model bir en 500 aldım.
Şimdilik bir sıkıntım yok . Fakat motorsikletten çok anlamadığım için komple bir bakıma sokmak istiyorum. Amasyada servisi yok. Samsunda ve Ankara da var.
Kawasaki servislerinin sorunlu olduğunu okudum forumlarda. Acaba sizlerin problemsiz diyebileceğiniz bir servis varmı?
Teşekküler
Galiba Forumda Kawasaki en500 kullanan yok :S
merhaba arkadaşım Amasyada soruyorsan bilemem fakat Ankarada ulusan var Murat usta her konuda yardımcı olabilir iyi bir servis
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)