Selam! Ben alacağım motoru -sizinde bu motor hakkında görüşlerinizi görmek için- tanıtıyorum
Kanuni Trex 125 - 150
Teknik Özellikleri ;
Motor: 1Silindir.4Zaman
Silindir Hacmi: 124,6
Silindir Çapı-Strok: 124,6
Sıkıştırma Oranı: 9,2:1
Max. Güç: 7,07HP/7500 dev./dk.
Max Tork: 7.2 N.m at 6500 d/dk
Soğutma Sist: Hava
Çalıştırma: Elektrikli/Pedal
Ön Fren: Disk
Arka Fren: Tambur
Yağlama: Yağ pompası
Akü: 12V 7A
Ön Süsp: Teleskopik
Arka Süsp: Helezonik çift yaylı
Yakıt Tankı Kap: 6 Lt
Ön Lastik: 3.50-10
Arka Lastik: 3.50-10
Boyutlar: 1850*665*1145
Ağırlık: 92 kg
Yakıt(100km): 2.6 lt
Yol Hikayesi;
Trex 125 ile 11.000 km. yol yaptık.Geliştirilmiş amortisör sistemi ile konforlu bir sürüş sağlamaktadır.Yağışlı havalarda üstün yol tutuşu sayesinde emniyetli bir kullanıma sahiptir. Ön göğüste bulunan torpido çok amaçlı kullanım için isteklere cevap verebilecek kapasitededir. Güçlü ve ekonomik motoru, rahat kullanıma uygun dizaynı ve güçlü aydınlatması ile sürüşe maksimum keyif katmaktadır. Aracın geniş ve kullanışlı bagajı çok fonksiyonlu kontak Tarafından açılmaktadır. Trex 125 ile gerek şehiriçi, gerekse şehir dışı yollar Kat edilmiştir İstanbul - İzmit ? Şile - Sakarya ve riva güzergahlarında, gerek asfalt gerekse stabilize yollarda 3 farklı Test sürücüsünün kullanımında tek ve çift kişi kullanımlarda tüm testleri yapılmış olup görülen problemler AR-GE birimi tarafından giderilmiştir. 100 km.?de min.2,2 lt Max. 3,3 lt yakıt tüketimi bulunmaktadır. Trex 150?nin motor hariç tüm özellikleri trex 125 ile aynıdır. Trex 150?de bulunan şehirlerarası kullanıma cevap verebilecek kapasitede 150 cc 9 hp motor, ortalama 90 km/s süratle sürekli seyir yapmanızı sağlamaktadır. 100 km.?de min. 2,3 lt. Max. 3,6 lt yakıt tüketimi bulunmaktadır.
Renk Seçenekleri;
Kırmızı , Mavi , Siyah
Fiyatı: 1.801 YTL
[lideroto.com.tr ve kanuni.com.tr]Alıntıdır.
Size bir kaç sorum olucak
1- Motor genel olarak iyi mi?
2- En fazla kaç basar?
3- Beni kaç sene idare eder? (İlk motorum olucak )
Yardımcı olursanız çok sevinirim