https://youtu.be/9e1yUg6WC_Q?si=c2wxBXe1d1PUrczD
Tps koruyucu montaj
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hafta sonu Şile ağva gözümde kısa bir video. Şile ağva İstanbul’da oturanlara ilaç gibi geliyor.
https://www.instagram.com/reel/C-0oN...RhbXZjNDFiZHU4
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Traktörü tarlaya indirdim.
https://www.instagram.com/reel/C_XQy...Q5ajJ0bDJiMw==
Nuri kardeş yeni otomatik vites 1300 GS i kullanmış dakka 14.30 da da KTM ye giydirmiş :D
https://youtu.be/K2PIUyzGA5U?si=_6HqoS4kvtEUPhoh
Bmw projenin başında debriyaj maneti ile argeye başlamış sonra sistemin çalışmasından çok memnun olmuşlar kaldırmışlar , bende merak ettim ilk fırsatta test sürüşü talep edeceğim , manuel 1300 ü kullandım far ve egzoz sesi hariç motor harika , birkaç kez daha kullanırsam benimkiyle vedalaşmaktan da korkuyorum :D ama otomatik tercih etmem , otomatik almam için Goldwing gibi 7 vites olması lazım..
https://www.instagram.com/reel/DBLVf...R1cXp0cnR2bWRq
Abiler çok güldüm affedin .
Ya abi bu dağ taş cidden sıkıntı bilmeyerek bir keresinde dağlardan taşlardan terörist gibi Spontini ile Erdek'e gittim o kadar sıkıntıydıki anlatamam, ben yol asfalt diye yardıra yardıra gidiyordum ardındanda yol yanlış hatırlamıyorsam 40 kilometre civarı videodaki gibiydi soğuk soğuk terletti. İşin kötü yanı yanımda tamir kiti yok 1 yakıt azdı 2 telefon çekmiyordu 3 hiç tekin yerler değildi 4 , öyleki terkedilmiş karavan bile vardı ama bir manzaralar vardı anlatamam .
Rota 3 aşağı 5 yukarı böyleydi:
Sıkıntılı olan yol bu kısımlar:
O günde iş için çıkmıştım içime bir daraltı geldi, "ulan zaten bu az yakıyor akalım gidelim bir yerlere" dedim ve aklımda olan hep bu rota vardı bastım gittim buralara. İçimdede hep diyorum önemli olan yolda olmak değil mi ne olursa olsun çık git.
Misi deresinin kenarına masayı sandalyeyi ataydın ya stres atalım derken daha çok stres yaşamışsın :D olsun yolda olmak güzeldir , fi tarihinde gece 03 Karacabey'de arka lastik yarıldı motoru iki kilometre ittirdim yanımdaki zır zır konuşuyor delirmekle katil olmak arasında gidip geliyorum , sabah ikimizinde İstanbul'da olması lazım , kapalı bir lastikçi buldum numarayı aradım adam 45 dk sonra geldi yama tutmaz dedi lastiğe şamrel geçirdi Bursa'da sabah yine patladı 3 saat sonra çıkma bir lastik buldum taktım saat 11 de İstanbul'a vardık , anlatacak anımız oldu işte yolda olmanın güzellikleri ;)
Gòrmüştüm bunu, bende @motoseverrr gibi çok gülmüştüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Sene 91 arkadaşım mz251etz'sini aldım geziyorum, istanbuldaki arkadaşlar bilir açık havanın orada motor stop etti.. inat etti çalışmıyor, bin türlü şey denedim yok nafile, biryandan yağmur başladı.. motoru ite ite maçkaya geldim ordan saldım yokuş aşşagı ihlamura, yokuş bitti itmeye devam genciz enerji de varmış demekki o halde ihlamura kadar geldim, ıhlamurdan dikilitaşa çıkarken demirkaya sitesi vardı planım oraya bırakıp eve yürümek ertesi gün motoru oradan almak ama ıhlamur kasrının ordan dikilaş yokuşuna çıkarken bahsettiğim siteye 40 50m lik yokus kısmını aşmam lazım.. düzlükten kaptırıyorum tam dağa sokağa dönücem pil bitiyor.. haydi dön aşşağı ger sonra birdaha yukarı kaptır kaç defa yokuş yukarı kaptıtdım hatırlamıyorum.. son birdaha denedim tam sokağa dönüşün ucunda pilim bitti sıktım freni durdum dinleniyorum ordan dönerim diyorum.. o ara yokuştan aşşağı bir ekip arsbası iniyor reno malum durdu.. aramizda 2 metre var yok.. camdan seslendi, motor senin mi? Evet dedim.. peşine ekledim şuna bi yardım eder misiniz şu kòşeyi döneyim dedim.. tamam dönüp gelelim dediler bastılar ihlamura dogru.. lan zaten arsmızda 2m ne dönmesi.. bastilar gittiler gidiş o gidiş ) kıçımdan soluyorum zaten olmuşum sucuk gibi ) sonra iman gücüyle o köşeyi döndüm demirkaya sitesinin önüne geldim gecenin bi yarısı bastık rasgrle bi zile açtı vatandaş kapının otomatiğini biryandan sesleniyor kimoo kimoo bende ses yok ) soktum motoru binanın içine çektim kapıyı cıktım ordan eve yürüdüm.. pestil vaziyet girdim eve girdim odama yatağa o sucak halimle olduğum gibi yıkılan minare gibi devrildim ) a bu da benim bir anım ahhh ah be gençlik..
Ben Beşiktaş'ta doğdum büyüdüm yakın semtteymişiz , Tuzbaba camii'den Ihlamurdere caddesine çıkan sokakdaydık , Beşiktaş'ta o yıllar çok meşhur 100.yıl bilardo salonuna geldiysen belkide karşılaşmışızdır ;) bahsettiğin yokuş Emirhan cd si olmalı baya diktir Java yı 50 mt iteklediysen maşallahın varmış , ahh anılar anılar ilkokulu Beşiktaş Çarşı Sinanpaşa ilköğretimde bitirdim , 9-10 yaşlarımda okulu kırıp iskelenin yanından hoop denize atlardık , lise yıllarımızda Kazan da bira içmek ne keyifti be :D
Bilirim sizin sokağı, Doğma büyüme Beşiktaş'lıyım bende annem babam dahil. Muhtemelen bilardo da, kazanda, iskelede karşılaşmışızdır hatta belki çırağan havuzunda kaçak girerdik evet Emirhan caddesi bahsettiğim yokuş beyaz java 3.5uğum vardı da daha ilerki yıllarda sahibi olmuştum, itekledigim mz idi özledim Beşiktaşı kazanda içmeyi İnönü de maça sahablamayı.. güzel yıllardı
Yakın zamanda Kazan kapandı diye duydum. 2000'lerin başından 2010'a kadar sürekli sahilde Bahçeşehir Üni'nin yanındaki Beerport'ta içerdik. Orası da kapanıp dandik bir kahveci olmuş. Yıldız'dan aşağı inerken sağ tarafta yer alan sokaklardan birinde bir bilardo salonu vardı, ben de 90'larda arkadaşla oraya giderdim. Esas Çırağan birahanesi diye eski tip bir meyhane vardı, orayı çok özledim.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)