BMW R1200GS / Adventure Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Ağustos'da Çaycuma'ya yakın Göbü de kamp attım bir iki defa , ben sahilden Kurucaşile , Gideros , Cide , Amasra ya kadar her sene Batı Karadeniz yapıyorum vakit varsa Rize Batum yaparım , Nisan'da sıkıntılı olur Ramazan kısmet olur tanışırsak belki Batı Karadeniz yaparız ;)
Kayınpederler orda olacak eşim araba ile gidecek bende peşlerinden motosikletim ile
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Vefat eden sınıf arkadaşımın vstrom 650'sini kardeşi satıyor haberi alınca hemen aradım, anlaştık, benim xmax satılınca hemen alıcam onu. Cyan'ın vstroma baktığı gibi titiz bakılmış, her türlü aksesuarı olan çok temiz bir motor hem de kırmızı hem de manevi değeri var 7 yıl yatılı okulda beraber vaktimizin geçtiği sevdiğim bir arkadaşımdan miras kalmış gibi olacak, umarım ben de düşürmeden kaldırmadan kazasız belasız hakkını veririm o motorun.
Hem de kırmızı demiş miydim?
Şimdiden hayırlı olsun hemde kırmızı
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
Dostlar , R1200 GS Servis konusunda baglanip bikac konu danisacagim , bakimlarini kendisi yapabilen , servis sedulu konusunda kapsamli bilgi sahibi olan arkadaslara ulasmaya calisiyorum
-
ender99108 adlı üyeden alıntı
Dostlar , R1200 GS Servis konusunda baglanip bikac konu danisacagim , bakimlarini kendisi yapabilen , servis sedulu konusunda kapsamli bilgi sahibi olan arkadaslara ulasmaya calisiyorum
Bakımlarımı kendim yapıyorum mekanik olarak elimden geleni yapmaya çalışırım .
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
Bakım videosu
https://youtu.be/FS6TbD9Kke0?si=ppeCQ6qkxRsNzy7D
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
13 Mayıs 2024, 16:17
Arkadaşlar merhaba
Aliekspress den söylediğim led far elime ulaştı. Hafta sonu montaj yapıp size bilgi vereceğim.
-
25 Mayıs 2024, 14:56
-
25 Mayıs 2024, 20:19
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
Eline sağlık motorun çehresi bir anda değişti , benim ampuller led diye henüz almadım ama R1250 nin far şekline benzer var bizim eski nesil GS için onu düşünüyorum , hangi siteden aldın fiyatı nedir link paylaş hele ;)
-
25 Mayıs 2024, 23:32
Eline sağlık motorun çehresi bir anda değişti , benim ampuller led diye henüz almadım ama R1250 nin far şekline benzer var bizim eski nesil GS için onu düşünüyorum , hangi siteden aldın fiyatı nedir link paylaş hele ;)
Link ekliyorum. Aydınlatma ciddi anlamda süper diyorum.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 4.652,30TL 54% İndirim | BMW R1200GS R 1200 GS ADV R1200GS LC 2004-2012 için LED far (uygun yağ soğutucusu)
https://a.aliexpress.com/_EG3zfbd
-
26 Mayıs 2024, 00:44
Bu fari 2006 model R1200GS'imde ben de kullandim; park aydinlatmasi olan serit 1 ayda patladi ve tamiri ugrasmaya degmeyebilir bir de bu fara gecince farin yukari-asagi ayari ozelligini kaybediyorsunuz ama aydinlatma farkina gercekten deger. On ve arka far ile sinyalleri komple lede gecirmistim, ozellikle arka fari lede cevirmek motorun goruntusunu cok degistirmisti.
-
26 Mayıs 2024, 00:51
kaanklky adlı üyeden alıntı
Bu fari 2006 model R1200GS'imde ben de kullandim; park aydinlatmasi olan serit 1 ayda patladi ve tamiri ugrasmaya degmeyebilir bir de bu fara gecince farin yukari-asagi ayari ozelligini kaybediyorsunuz ama aydinlatma farkina gercekten deger. On ve arka far ile sinyalleri komple lede gecirmistim, ozellikle arka fari lede cevirmek motorun goruntusunu cok degistirmisti.
Bu 7. Far aynı yerden aldığımız ben en son kendime alabildim. O arkadaşlarda sorun yok inşallah benimkindede olmaz. Arka far led idi söktüm orjinalini taktım. Ben stop lambasının frende çok belirgin olmadığını düşündüğüm için söktüm.
-
29 Mayıs 2024, 00:47
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
Bu 7. Far aynı yerden aldığımız ben en son kendime alabildim. O arkadaşlarda sorun yok inşallah benimkindede olmaz. Arka far led idi söktüm orjinalini taktım. Ben stop lambasının frende çok belirgin olmadığını düşündüğüm için söktüm.
Evet hocam led stopta oyle bir problem var. BMW'nin elektrik hatti biraz enteresandi simdi cok hatirlayamiyorum ama olcerek bir deger belirleyip direncleyerek daha belirgin hale getirmistim.
-
29 Mayıs 2024, 15:24
kaanklky adlı üyeden alıntı
Evet hocam led stopta oyle bir problem var. BMW'nin elektrik hatti biraz enteresandi simdi cok hatirlayamiyorum ama olcerek bir deger belirleyip direncleyerek daha belirgin hale getirmistim.
Aynen bende anlamadım tam sistemi
-
04 Haziran 2024, 11:18
[IMG][/IMG]
2016 GS sahibi olduk, hadi hayırlısı...
-
04 Haziran 2024, 12:02
okanius adlı üyeden alıntı
Maşallah çiçek gibi GS rengide harika Engin'in mağazada görmüştüm galiba , keyifle uzun uzun rotalara sürmek nasip olsun..
-
04 Haziran 2024, 12:36
Maşallah çiçek gibi GS rengide harika Engin'in mağazada görmüştüm galiba , keyifle uzun uzun rotalara sürmek nasip olsun..
Evet, Hanoğlu ndan takasla aldım. Teşekkürler.
-
04 Haziran 2024, 17:19
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
-
04 Haziran 2024, 20:31
Vayyyy hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
-
04 Haziran 2024, 22:33
-
05 Haziran 2024, 09:24
tommygun adlı üyeden alıntı
Vayyyy hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Teşekkürler. Daha iyisi senin olsun inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
İlk izlenimlerimi paylaşayım. Vites söylendiği kadar varmış, her vites atışta ruhumu teslim ediyorum
Sesi traktör gibi, ama güzel. Motor alıştıklarıma nazaran oldukça ağır. İlk gün ışıklarda devirdim :( Rezillik
Güçlü, atak, dengeli ve teknolojik. Heee birde havalı namussuz...
-
05 Haziran 2024, 15:59
Teşekkürler. Daha iyisi senin olsun inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
İlk izlenimlerimi paylaşayım. Vites söylendiği kadar varmış, her vites atışta ruhumu teslim ediyorum
Sesi traktör gibi, ama güzel. Motor alıştıklarıma nazaran oldukça ağır. İlk gün ışıklarda devirdim :( Rezillik
Güçlü, atak, dengeli ve teknolojik. Heee birde havalı namussuz...
en güzel yönü bence havalı oluşu..!
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------
Whatsap grubumuzun bağlantı linki
https://chat.whatsapp.com/DksVN8oiBQa70Ta3qh1nyJ
-
05 Haziran 2024, 17:23
Çiçek. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler