BMW R1200GS / Adventure Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Şubat 2013, 01:24
koca motosiklet.net te 1200 gs kullanan yokmu neden bu konu bukadar boş 2006 model bir 1200gs almak istiyorum pişman olurmuyum rutin 10000 bakımları borusanda nekadar, diğer servislerde nekadar, kendin yaparsan nekadar olur kimse bunla ilgili bişey yazmamış. hava soğutmalı olması hiç sorun yaşatıyormu? bilgilendirirseniz sevinirim..
Reklamlar
-
12 Şubat 2013, 01:30
Altın Elbiseli Adam programlarının birinde 2. el bi BMW hatırlıyorum. Hatta özellikle çıkabilecek sorunlar, kusurlar falan konuşuluyordu hatta sanırım BMW servisiydi programın çekildiği yer
Bi ihtimal sorularının çoğuna cevap bulabilirsin Bi ihtimal diyorum çünkü tam anlamıyla bahsettiğin model veya model yılımıydı net hatırlamıyorum
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
12 Şubat 2013, 01:41
Bende o zırt pırt çıkan sensör sorunları yüzünden en gözde motor 2003 model 1150 tercih ettim. Ama sorun çıkarmazsa 1200 candır. 1150 de candır. Seviyorum motorumu
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
12 Şubat 2013, 01:48
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Altın Elbiseli Adam programlarının birinde 2. el bi BMW hatırlıyorum. Hatta özellikle çıkabilecek sorunlar, kusurlar falan konuşuluyordu hatta sanırım BMW servisiydi programın çekildiği yer
Bi ihtimal sorularının çoğuna cevap bulabilirsin
Bi ihtimal diyorum çünkü tam anlamıyla bahsettiğin model veya model yılımıydı net hatırlamıyorum
tavsiye ettiğin programı şimdi izledim ama çok fazla üstünde durmamış konunun sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
cousinecruis adlı üyeden alıntı
Bende o zırt pırt çıkan sensör sorunları yüzünden en gözde motor 2003 model 1150 tercih ettim. Ama sorun çıkarmazsa 1200 candır. 1150 de candır. Seviyorum motorumu
valla çıkardığı sorunlara baktım. toplam 3 kişinin başına 3tane arıza gelmiş yıllardan beri hep o 3 arızayı efsane gibi dillerden dillere dolaşmış sitelerde bu motora ulaşamayıpta karalamak içinmi yoksa başka bişeydenmi anlayamadım bu arkadaşları ama genelde kullanıcılar hiç yok sitelerde yorum yapanlar bilgi paylaşımında bulunanlar falan göremedim ne kötü. bukadar efsane bir motor bukadar durgun bilgi paylaşımı anlamsız geldi bana.
-
04 Nisan 2013, 18:32
Alın size kullanıcı yorumu,
2 yıldır biniyorum. No problem. Bi kere şehirler arası bir yolda, virajda düştüm. Yarışlardaki gibi çevremde döne döne sürüklendi motorcugum.
Ben de sırtımın üstünde fırıl fırıl döndüm bi kaç tur. Yan çanta çizildi, koruma demiri kırıldı, Belli belirsiz gidon eğrildi. Ön sol siyal lambası yerinden çıktı. Kaldırdık motoru, . Sinyal lamabasını yerine taktım, marşa bastım, yürüdüm. 1500 km yol yapıp eve döndüm. Kaza sırasında önümde giden arkadaşım, gürültü korkunçtu dedi.
Sonra, gidon değişti. Koruma demirleri değişti. Çanta değişmese de olurdu. Zira kilidi falan çalışyordu ama çizilmişti. Nasıl olsa kaskodan diye değiştirdim.
Kalan 1500 km'yi de 2 günde yaptım. Bu arada ben oldukça acemiyim. Bu kaza olduğunda toplam tecrübem 3500 km idi.
Seviyorum motorumu
Allah herkese gönlündekini nasip etsin
-
24 Nisan 2014, 06:38
İzmir İl Temsilcisi
Yokmu detayli kullanici yorumları
Bakim araligi
Bakim ucretleri.
Yakit sarfiyati. S.ici s.disi
Ariza verebilecek parcalari
2005den 2014e kadar uzanan modellerde ne gibi değişiklik yapildigi.
Agir bakimlarinin hangi km araliginda yapildigi vs vs gibi.
-
30 Nisan 2014, 11:34
Dünyanın en çok satan modeli olan bu araca bu yavaş ilerleyen sayfayı hiç yakıştıramamıştım Bu sayfaya olan ilgim, 1200gs almaya karar verdiğimde oluşmuştu. Sayfanın zayıf içeriğinden dolayı da bir gün alırsam bu sayfayı canlandıracağım diye içimden geçirmiştim.
Geçen hafta itibariyle artık bir 1200gs sahibiyim. 2.el di sıfırdı derken mutlu sona ulaştım. Allah herkese keyifle bineceği motorlar nasip etsin.
Bonus foto:Motorum ile ilk karşılaştığımız an.
Elimden geldiğince yeni model ile ilgili sorularınızı cevaplamaya çalışırım. Bu sayfa altında tecrübelerimi sizinşe paylaşabilirim.
Sevgiler
Murat
-
30 Nisan 2014, 16:58
Selamlar
Geçenlerde bi topic açmıştım GS adv. ile ilgili altta link mevcut ;
http://www.motosiklet.net/forum/enduro-off-road/130189-2014-bmw-r1200gs-adventure-ilk-deneyim-ve-fazlasi.html
daha fazlasi içinde burdan elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışmak isterim. Güvenli sürüşler
-
02 Haziran 2014, 01:52
Bu motorlarin asimetrik farlarina yapısip ölmüş sineklerin gösterildiği far resimleri vardi varmi paylaşabilecek ???
-
02 Temmuz 2014, 22:15
ambiante adlı üyeden alıntı
Dünyanın en çok satan modeli olan bu araca bu yavaş ilerleyen sayfayı hiç yakıştıramamıştım
Bu sayfaya olan ilgim, 1200gs almaya karar verdiğimde oluşmuştu. Sayfanın zayıf içeriğinden dolayı da bir gün alırsam bu sayfayı canlandıracağım diye içimden geçirmiştim.
Geçen hafta itibariyle artık bir 1200gs sahibiyim. 2.el di sıfırdı derken mutlu sona ulaştım. Allah herkese keyifle bineceği motorlar nasip etsin.
Bonus foto:Motorum ile ilk karşılaştığımız an.
http://666kb.com/i/cntgwnuo8lpakyzu4.jpg
Elimden geldiğince yeni model ile ilgili sorularınızı cevaplamaya çalışırım. Bu sayfa altında tecrübelerimi sizinşe paylaşabilirim.
Sevgiler
Murat
Merhaba,
size kulanıcı olarak bir soru sormak istyiyorum, bmw'nin fiyat sayfasında low suspension modeli var, bu modelin normal modelle farkı nedir? biliyorsanız anlatırsanız sevinirim.
-
11 Aralık 2014, 01:48
bmw hakkında bütün merak ettikleriniz için motosenkron içerenköy.
-
04 Şubat 2015, 11:53
1200GS ADV. ile kısa bir şehir turu , iyi seyirler ..
-
24 Temmuz 2015, 21:24
hayatım da gördüğüm en çirkin...motor..ve gereksız...çok çook para vererek kendınızı yolda bir şey sanmak .....
adama s....................... derler
-
25 Temmuz 2015, 10:21
Bu motorun üzerinde oturupta, selektör, el işaretli, korna yaptığım halde karşıdan gelen motora selam vereni görmedim daha.
-
25 Temmuz 2015, 11:48
[QUOTE=enxdesign;3682804]Bu motorun üzerinde oturupta, selektör, el i,
VE YUZDE FEDA yolda yimişimdir bunları hepsi bır .....acayip....malaka de geç ..ya adam degıller adam
benı için 100 cc bınen de aynı 25000 cc bınende
TRANSALP.GR.COM
-
05 Ağustos 2015, 13:10
Vfr 800x Crossrunner'ini aldigim abim, 2014 R1200 Gs Adv. almisti kendine. Bir kere kullaninca ne kadar ozel bir motosiklet oldugunu anliyorsun. O ilk calistirmadaki patlama sesi, oturus pozisyonunun yuksekligi, inanilmaz guc hissi hayalleriminde, butceminde cok ustunde. Kazasiz surusler dilerim. Nazar degmesin. Bu arada Adv ile normal model arasinda ne fark var acaba?
-
05 Ağustos 2015, 14:16
Dün akşam babamlar'da evde oturuyorum gürül gürül bir ses duydum.Bir an 4 silindirmi bu dedim rolantide sonra yok değil dedim.Komşunun Triump'u mu dedim yine değildi.Cam dan baktım 1200 GS i gördüm.Sanırım 2014 model.Ses çok güzeldi ama tanıdık değildi.Oldukça tok bir ses ve tonu bas'tı.Gümbür gümbür gitti.Güzeldi
-
02 Eylül 2015, 15:32
2006 model bir GS alacağım, sizce neresine bakmalıyım?
-
-
dadali adlı üyeden alıntı
Hayirli uğurlu olsun. Güzel günlerde kazasız, belasız kullanın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler