Harika paylaşım teşekkürler
Harika paylaşım teşekkürler
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
[URL=http://imageshack.us]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:48 AM ----------
![]()
ıkı sene vstrom kullandıktan sonra hayalımde kı motoru aldım bmw 1200 gs gercekten cok guzel bır makıne uzun yolda harıka bır surus zevkı verıyo hem arazıde hem asfaltta benı hıc uzmedı surucu acığını kapatabılen tek makıne dıyebılırım benı bır kere yolda(benzin regülatörü arızası) bıraktı onun harıcınde sorunsuz bır sekılde bınıyorum ve cok keyıf alıyorum. hıcbır motorda arıza olmayacak dıye bır sey soz konusu değil bırazda sans işi bu işler galıba fazla soze gerek yok bmw den öncesı ve bmw den sonrası dıye ıkıye ayırmak lazım bir yıllık kullanma sonunda
bu da benım makıne
![]()
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
sağolasın dedeefendı![]()
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
Dört silindir li makine kullanan arkadaşlarımızı pek tatamin edeceğini düşünmüyorum..özellikle gazı ..her vitesta son gazı rahatlıkla açabiliyorsunuz..(bende hem fjr hem bmw gs var..) bu çok güzel ..ama işte....asvaltta kullancaksanız siz bilirsiniz..arazide kullanacaksanız yine siz bilirsiniz..emrinize amade ...![]()
harika motor olduğu segment lideri olmasından belli ama bu da artık motorun handikapı oldu. 1200 GS ikoncan olduherkes onu tercih etti ve yollarda bu kadar fazla olması bi çok kişinin satın alma planını değiştirmesine yol açıyor.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
KTM 990 Adventure, Moto Guzzi Stelvio, Honda Varedero, Triumph Tiger dışında Türkiyede rakibi yok. Marka imajı ve servis desteği sayesinde iyi satıyor. Motosiklet sektörünün High End modeli.
oooof içim gitti resmen 2 oda bir salon büyüklüğünde bi makine harikaaaaaaaaaaaa![]()
az önce arkadaşınkine bindim anlatmız yaşanırr harika birşeyyy
1150 gs den bahseden yokmu 1200 gs aralarında ki fark nedir .sadece cc mi?
21 kasım 2009 cumartesi
önce yoğun sisli bir hava eşliğinde saat 10.00 da yola koyulduk. ilk durağımız şile yolundaki gözlemeci ablalar. gözleme ve çay iyi geldi.
şileyi geçip ağva yolundayız
ağvada nehir kıyısında birşeyler atıştırdık. masal gibi bir yer hakikaten.
nah burada bizi trafik polisi sanıp bir araç zımba gibi durdu halbuki sadece elimi kaldırmıştım
kandırayı geride bıraktık kerpe yolundayız
ve finali kerpede deniz kenarında bir balıkçıda yaptık. harika lüfer ızgaralarla
![]()
Arkadaslar cook guzel bır motor buu... daa
Bizim bunu surebılmemız ıcın;
Kac boylarında...
Kılomuz nekadar...
Kısaca Bızımde Yapılı Olmamız Gerekıyor mu???
_____[COLOR="Red"][B]Beşkazalı[/B][/COLOR]____
[COLOR="Blue"][B]__Fethiye Grup48__[/B][/COLOR]
arkadaşlar alacak olanların hevesinizi kırmak istemem ama motor göründüğü gibi basit al-sür değil sürekli bakım isteyen bi motor öle kaldırıp bi köşeye atamazsın genel bmw olarak konuşuyorum..bi kere garajlı evin olacak depon olacak..gerçekten hükmedebilmek için biraz kalıplı olmak şart gerçekten..zaten tur+arazi için yapılmış bir motor..gitmediği ülke yok
İran,alpler,italya,bütün avrupa diyebilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)