BMW R1200GS / Adventure Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
espresso adlı üyeden alıntı
Ben de kocaman motorlarla birlikte gezerken genellikle o köy yollarında ben arada bri yerde oluyorum, sağolsunlar beni kollayarak sürüyorlar. Özellikle köy içlerinde köpekler beni kovalıyor diye daha bir yakın gidiyoruz.Köy köpekleri büyük motorlara dönüp bakmıyor bile ama beni scooterla görünce fena kovalıyorlar, hatta yalnız yakalarlarsa 3-5 köpek yolu kesiyor, köy içi kasisli yol basıp kaçma imkanı da yok sırtımdan terler çıkıyor kış günü.
Köpekler korkulu rüyamiz zaten .
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
Köpekler korkulu rüyamiz zaten .
Bir de bu beni korkutan köpekler sokak köpekleri de değil, onlar zavallı, pek saldırmıyorlar, köylerin içindeki besili köpekler fena, köylerin içinden geçerken yol kesiyorlar bölgeleirni korumak için aslında işlerini yapıyorlar.
-
Bir de bu beni korkutan köpekler sokak köpekleri de değil, onlar zavallı, pek saldırmıyorlar, köylerin içindeki besili köpekler fena, köylerin içinden geçerken yol kesiyorlar bölgeleirni korumak için aslında işlerini yapıyorlar.
Ben yinede köy yollarını seviyorum bu bayramda Çaycuma ya gideceğim
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ben yinede köy yollarını seviyorum �� bu bayramda Çaycuma ya gideceğim
Köy yollarını sevdiğim için xmax'ı satışa çıkarıcam, olmuyor onunla, çok yoruluyorum.
-
Köy yollarını sevdiğim için xmax'ı satışa çıkarıcam, olmuyor onunla, çok yoruluyorum.
Ben vespa yı şehir içinde kullanıyorum ama şehirler arası ve köy yolları için gs candır
-
Ben vespa yı şehir içinde kullanıyorum ama şehirler arası ve köy yolları için gs candır
GS fazla iri yarı, hem fiyat hem büyüklük olarak beni aşar.
-
GS fazla iri yarı, hem fiyat hem büyüklük olarak beni aşar.
İnanki çok pratik motor
-
İnanki çok pratik motor
Olabilir ama beni aşıyor şu an. Bir de GS kullanan arkadaşlarım o kadar rahat ve kullanımı kolay bir motor ki başka motor kullanmak istemez bir kere kullanan şeklinde konuştukları için hiç denemem bile.
Ben şimdilik xmax kullandıktna sonra vstrom 650 kullanabilecek miyim onun derdindeyim.
-
Olabilir ama beni aşıyor şu an. Bir de GS kullanan arkadaşlarım o kadar rahat ve kullanımı kolay bir motor ki başka motor kullanmak istemez bir kere kullanan şeklinde konuştukları için hiç denemem bile.
Ben şimdilik xmax kullandıktna sonra vstrom 650 kullanabilecek miyim onun derdindeyim.
Abi bence seneye bu zamanlar sana V-Strom da yetmeyecek "Bu motor neden gitmiyor? tüm işçiler birleşin" diyeceksin.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Abi bence seneye bu zamanlar sana V-Strom da yetmeyecek "Bu motor neden gitmiyor? tüm işçiler birleşin" diyeceksin.
aman aman, yetsin.
GS fiyat olarak da beni çok aşar.
-
aman aman, yetsin.
GS fiyat olarak da beni çok aşar.
Espresso o boya GS yakışır ;) çokda rahat kullanırsın ama önce Vstrom , Versys yada NC gibi bir motorun tadını al , bu ara temiz düşük kilometreli 650 lik 1000 lik Versys ler var ilanlarda , fiyatlarına bakınca insanın laps diye alası geliyor yahu , geçenlerde 2015 model 1000 lik Versys vardı üç çantalı dopdolu 50K km de kazasız 320 ye kadar indirdi fiyatı hatta Tommy e de göndermiştim ilanı ama o kazulet gibi motor sevmiyormuş :D
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Espresso o boya GS yakışır ;) çokda rahat kullanırsın ama önce Vstrom , Versys yada NC gibi bir motorun tadını al , bu ara temiz düşük kilometreli 650 lik 1000 lik Versys ler var ilanlarda , fiyatlarına bakınca insanın laps diye alası geliyor yahu , geçenlerde 2015 model 1000 lik Versys vardı üç çantalı dopdolu 50K km de kazasız 320 ye kadar indirdi fiyatı hatta Tommy e de göndermiştim ilanı ama o kazulet gibi motor sevmiyormuş :D
Bana piç motor lazım, ufak tefek olacak, anında ivmelenecek, gundiliğe izin verecek
-
Bana piç motor lazım, ufak tefek olacak, anında ivmelenecek, gundiliğe izin verecek
Ahahah tamda bir günde 1400 km yapan adama uygun motoru tarif ettin
-
Ahahah tamda bir günde 1400 km yapan adama göre olan motoru tarif ettin
Gel yarın Ayvalık'a tost yiyip dönelim.
-
Gel yarın Ayvalık'a tost yiyip dönelim.
4 Nisan Ege Akdeniz turu için benim teker döner , 12 gün çadırını kap gel bro ;)
-
4 Nisan Ege Akdeniz turu için benim teker döner , 12 gün çadırını kap gel bro ;)
Bende İstanbul çaycuma yapacağım 7 nisan da
-
Çok zor, bana daral gelir. Ben yol yapacağım, camış gibi yiyeceğim ve akşam ya evime döneceğim ya da otelde kalacağım. Lakin senden bol bol resim bekliyoruz.
-
Bende İstanbul çaycuma yapacağım 7 nisan da
Ağustos'da Çaycuma'ya yakın Göbü de kamp attım bir iki defa , ben sahilden Kurucaşile , Gideros , Cide , Amasra ya kadar her sene Batı Karadeniz yapıyorum vakit varsa Rize Batum yaparım , Nisan'da sıkıntılı olur Ramazan kısmet olur tanışırsak belki Batı Karadeniz yaparız ;)
-
-
Vefat eden sınıf arkadaşımın vstrom 650'sini kardeşi satıyor haberi alınca hemen aradım, anlaştık, benim xmax satılınca hemen alıcam onu. Cyan'ın vstroma baktığı gibi titiz bakılmış, her türlü aksesuarı olan çok temiz bir motor hem de kırmızı hem de manevi değeri var 7 yıl yatılı okulda beraber vaktimizin geçtiği sevdiğim bir arkadaşımdan miras kalmış gibi olacak, umarım ben de düşürmeden kaldırmadan kazasız belasız hakkını veririm o motorun.
Hem de kırmızı demiş miydim?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler