2005 MODEL 1400 KM DE BULDUM 2. EL.
FİYAT 6500YTL
SİZCE NASIL UYGUNMU NE YAPAYIM?
Ben geçen sene 2004 model X9 250 alsın 5000km 6000YTL.
Bence senin ki uygun.
motor bros
tavsiyeniz nedir alayım mı ?bu motoru
tavsiye ediyormusunuz acayip kararsız kaldım yav
bir yardım lütfen
motor experlerinden yardım bekliyorum.
Dostum Fiyatı iyi, marka zaten tartışılmaz. X8 hiç kullanmadım.
Sen ne özellik arıyorsun.
Kalite tamam, yakıt 10 litre 300km diyorlar. Hız max 130 derim. Taşıma kapasitesi iyidir. Servisler de sorun olmaz ancak yedek parça fiyatları pahalı diyorlar. Mal kaliteli olunca yedek parçasıda pahalı oluyor demekki
Bakabileceğin diğer motorlar
X9 250, X8 250, Yamaha Xmax, SYM GTS 250, Burgman AN400,
saol dostum
ben bu motora yazılayım en iyisi akşam görmeye gidecem biraz pazarlık yapıcaz bakalım
hayırlısı olsun...
@ JIMBO,
daha uygun fiyatlı ilanlar vardı 8-9 gün önce ilanlara bakarken.
senin vermiş oldugun fiyat normal bir fiyat. ne uygun fiyat ne de kazık bir fiyat. dedigim gibi normal bir fiyat. almaya niyetlenirsen motorun kazası belası yoksa pazarlık yap.
nemrut kardeş
dün motoru gördüm güzel 0 gibi.
pazarlık yaptık 6000 ytl ye bıraktı.
hayırlısı bakalım
yeni aldım ama içinden servis ve kullnma kiytapçığı çıkmadı hatta benzin alırken baya madara olduk.depo kapağını bulamadıkta.lastik basınçlarını bile soracak site yok.bilgisi olanların ve anadolu yakasındaki sağlam servisleri bana bildirirseniz sevinirim.birde arka stop ortadaki camım kırık.yardımlarınızı beklerim
Arkadaslar merhaba bugun bende bir x8 200 aldım ve aranıza katıldım is yogunlugumdan oturu haftaya motoru teslim alacagım buralarda gorusmek uzere herkese saglıklı surusler dilerim
X9 250 hakkında yorum bulamadım X9 250 ile X8 250 arasındaki farkı özellikle bu motosikletleri kullanan arkadaşlardan duymak isterim.
Arkadaslar ben x8 modelinin scooterlar arasında en guzeli oldugunu iddia ediyorum
bu ozel modeli kullanan arkadasların goruslerini paylasması dileğiyle
selamlar herkese arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var .x8 almayı düşünüyorum 5000 km de 2005 model cok temız bı motor buldum resımlerden gordugum kadarıyla,tam benım ıstedıgım gıbı vade de yapılıyor.fiyatıda 6 bin ytlye yakın.kullanan veya bılen arkadaslar varsa tecrubelerını aktarabilirlermi.üretimdende kalkmıs bildigim kadarıyla.birde işçilik konusunda x9 dan daha kotu oldugunu soledıler nekadar dooru nekadar yalan bılemem tecrubelerınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler hepinize...
kimse yardım etmeyecekmi
yokmu piaggio cu
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
dostum 2005 ise motor 200 luktur 6000 ytl cok fazla ilanı gonderebilirsen belki tanıdıgımız bir motordur.
x9 iscilik konusunda x8 in eline su bile dokemez
piaggio x8 almaya niyetlendim de.. acaba 15000 km'nin üzerinde olması cok birşey farkeder mi eğer bakımı yapılmış bir motorsa? yani fiyat olarak 4.500 ytl'yi gecmesin istiyorum ve biraz araştırdığımda bu fiyatta olan x8 200'ler genelde 15000'nin üstünde..
sorumu yanıtlarsanız cok memnun olurum...
ne kadar dönersen dön, popon yine arkandadır... :queen:
lastiklere bak 12-18000 arası kayısı degisir oda 300 ytl dir. kayıs degismismi sor ve fiyatı dusurmeye calıs bence. makina cok temizse 4000 idealdir
aydınlattığınız için cok saolun..
bu arada adam bana kayışı değiştirdim diye satarsa ya? kayışın değişip değişmediğini anlamanın bir püf noktası var mı acaba?
ne kadar dönersen dön, popon yine arkandadır... :queen:
bence almadan once bır pıgagıo servısıne goster yada motoru adam hangı setvıse goturduyse o servıse gotur sor nasıl durumu dıye ama ıı ce pazarlık yap bence
mt scooter topicinde arayış içinde olan bir arkadaşımız için güncellenmiştir..
selamın aleyküm son cvp yazılalı bayaa olmuş ama takip eden varsa belki bana da yazan olur hee ?
2005 model 23binde x8 200 bakıyorum. 4750 tl diyor pazarlığı var, bakımlarını tam sormadım? fiyatı etkiler tabii,
motor 7 yaşında alınırmı ne diyosunuz arkadaşlar,
burgmanımı 4 sene önce satmıştım durumu topladım, kaşıntılarım başladı yaz gelince :-)))
beni tatmin edermi burgman dan sora ne dersiniz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)