hayırlı olsun. süper motor aldın emin ol. ben galiba ilk alanlardanım çünkü etrafta hiç görmüyorum istanbulda...
sonra bilgi paylaşımı yapalım... yani topic filan açalım deneyim paylaşalım...
hayırlı olsun. süper motor aldın emin ol. ben galiba ilk alanlardanım çünkü etrafta hiç görmüyorum istanbulda...
sonra bilgi paylaşımı yapalım... yani topic filan açalım deneyim paylaşalım...
x8 inde 2500cc mı geldı..allah allah x9 dan ne farkı beyler??
Piaggio X8 scooter kullanan varmı yada bilgisi olan nasıldır kullanışlımı iyimi güzelmi almaya değmezmi ???
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
eeee şöyle söyliim, parça sorunu var, x9 a göre daha az tutuldu , muhatap olan insanlar çok kasıntı bu yüzden tercih sebebi değilCUM adlı üyeden alıntı
let it be
yaw halil seninde bu yaklaşımların..halilertan adlı üyeden alıntı
S&S
x8'in arkası çok çirkin geliyor bana bide bukadar pahalı olmamalı diye düşünüyorum .
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
ne diyeyim paşam ya, doğrusu bu ama herifler kaf dağında oturmuş motor satıyorzuhtupasa adlı üyeden alıntı
let it be
vay annassını o kadar kötü yani
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
ben aldım kardeşim ve inan çok memnunum. tipini beğenmezsen birşey diyemem kişiyle alakalı ama motor 10 numara. hızı sevmem ama hızsa hız, dengeyse denge, enjeksiyonlu benzini kokluyor. kocaman bagajı var, çanta taşımana gerek yok.
daha ne demeliyim... artı servisinden de çok memnunum parça sorunu falan yaşayan görmedim ayrıca ben de görmedim... görürsem de buraya yazarım...
tüm motorlar güzeldir...
sevgiler
ayrıca alan iki üç arkadaşla konuştum aynen benim gibi mutlular. bir tanesi er 6f aldı diye yeni aldığı x8 250 yi satacaktı, sonra vazgeçti ve diğerinden daha çok kullanıyor.
tekrar sevgiler...
arkadaşlar merhaba
x8 200 almayı düşünüyorum, 2.el. bu motor hakkında ilgi verebilirmisiniz,sizce nasıl bir seçim 5000 YTL civarı daha iyi birşey alabilirmiyim.Birde x8 200 ün karbüratörlü olması kötümüdür.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Eser Köse
merhaba arkadaşım bende 2005 model x8_200 piaggio motor var 8,5 milyara "0" almıştım ve hala kullanıyorum gerçekten çizgileri olsun dizaynı olsun çok estetik bir motor öncelikle çin,tayvan malı motorlarla uzaktan yakından alakası yok ve onlardan 10 gömlek üztün zaten italyan sanatını konuşturmuş. çok dikkat çeken bir motor yolda gezerken insanların nasıl size hayranlıkla baktığını kullanmadan anlayamazsınız. hız konusunda da çok iddalı fakat sizlere tavsiyem fazla hızlı kullanmayın özellikle şehir içinde lastikler kayıyor.küçük lastik dezavantajı:( bagajı rahatlıkla 2 kask alabiliyor birde arka bagajla koltuk aynı zamanda kalktığı zaman çok büyük bagaj hacmi oluyor. parça konusunda biraz acımasız parçaları çok pahalı geçengün orjinal bir akü aldım 80 ytl. geçensene arka lastiği değiştirdim 150euro parça sıkıntısı yok servisinde hertürlü parçasını bulmak mümkün fakat parçaları ateş pahası çok nazik kullanmak ve de düşmemek lazım
pahalı geliyorsa mondial düşünebilirsin o senin işini görür bırakta pahalı olsun kardeş yaaa piaggio bu işin yaratıcısı vespa+piaggio scooterı çıkaran marka birde sen mercedesi şahin fiyatına alabiliyormusun
@asilx8_200,
akünün fiyatı fena değil de lastigi çok paraya almışsın. nerdeyse racing makinanın lastigi kadar.
aküyü de zaten daha ucuz almak için mutlu akü felan bakacan.(yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı)
taktıgın akünün markasını biliyor musun? (yuasa olması lazım)
evet arkadaşım yuasa beyaz akü kendim taktım zaten walla 150 milyondu galiba lastik+cant kanka ben hersene akü almak zorunda kalıyorum kışın motoru yazlıkta bırakıyorum yaza doğru geldiğim zaman akü boşalıyor geçensene 40 milyona markası belli olmayan bir akü aldım zaten koltuğun altında yuvası oraya bile küçük geliyordu adamlar köpük üst tarafada sünger yerleştirdiler öyle sabitlediler fakat kontak bagajı 10 dk açık unutmuşum akü bitiyordu bu sene kıydım paraya yuasa aldım 80 ytlye bunuda bir sene hiç çalıştırmazsam seney araba ile takviye yapsak yine bitermi hani kaliteli diye soruyom nolur bu işi nasıl halletcem bilen arkadaşlar söyleyin çıkarıncada bitiyor..
lastik+jant 150 YTL ise o da fena değil. jantı değiştirecek ne yaptın merak ettim dogrusu
ben yaz-kış binerim. motoru aldıgımda (2.el almıştım) mutlu akü vardı. aldıgımda akü boştu. başka aküden takviye ile çalıştırdım motoru ve motora bine bine akü kendine geldi. her zaman binmeme ragmen akü 10 ayda(aldıgımda akü sıfırmıydı bilmiyorum) bitti. ben de yuasa aldım. 2 ay felan oldu alalı. bu akünün şarjı iyi yapıldı. bakalım ne kadar dayanacak. eger az dayanırsa gider yerli malı alırım.
evet benim yeni aküye asitleri konuldu ve 3 saat şarj yapıldı ışıklar pırıl pırıl yanıyor o sorunum şimdilik oldu arka lastiği parçalama konusunda küçük paket taşı farketmedim ve arka lastik üzerinden geçince hem lastik patladı hemde jant yamuldu zaten servisinden başka biryere götürmüyorum.1 hafta sonra yapıldı işte eskisi gibi oldu.
2 seneden fazla zaman oldu. Orjinal aküyü kullanıyorum. Hiç bir sorun çıkmadı.
Ama hiçbir zamanda uzun süre kontağı açık bırakmadım.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)