Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kawasaki Ninja Zx-6R

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok :(
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Kawasaki_Ninja_ZX-6R

Bir kısmını tercüme ettim, devamını da edeceğim.

ellerine sağlık kardeş tşk ederim çok sağol

Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hee evet motor da oyuncak ya... Motor sürmek de oyun oynamak gibi bişey...

Tövbe tövbee Git sonra gel.

buyur bir agresif insan daha

konu başlığı ne sen bana ne diosun sanane kardeşim oyuncak gibi görürüm alırım satarım ben sana napıcamı sormadımki yorum yapıosun
    varsa zx-6r hakkında bilgin yada yazmak istediğin bişi buyur

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam Görkem konu kapandı, o da bizim arkadaşımız
    Sadece senin iyiliğin için,bi yere gitme,hep kal
    sağol arkadaşım böle konuşmak daha güzel

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Topic kurallarına uygunsuz kaçacağı için yorum yapmıyorum sana... Ama şunu diyebilirim kibarca, 2 ay sonra zx-6R a geç , sonra bizi uğraştırmadan otobanın üstüne rahatça uzan , mümkünse de üzerinden tır geçir parçalan ok? Açık mı?

Ben senin Zx-6R sevdana karşı değilim ama snn gbi insanlarla çok karşılaştım çok iyi biliyorum... Daha kontra tekniğini bilmezken 1000RR süren... Sonra da gazetelerde haberleri çıkıyor işte...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=814
    Siteyi biraz araştır derim ben

http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...3&AdId=3190479
    Bu da yeni dediğin motor...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

beto_977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T1 ( Yiğidim Aslanım, Façası bozulsada eski günlerine geri döndü )
    Evet ya kawasaki bambaşkadır daha ufacık çocukken kawasaki hayranlığım başladı. heleki 2000 model mavi zx 9r bambaşkadır, birde fuarlarda her race ye oturdum en güzel hissi kawa veriyor hiçbiri o hissi vermedi bana.

Görkeme katılıyorum kawayı bende severim ama şu seviyede almam deneyim lazım, Bir vidyo vardı aslında bulursan izle eleman ilk defa race ye oturuyor gazı veriyor ve kalkış o kalkış izle baya fikir verir.
    Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.

Motosikleti
    Topic kurallarına uygunsuz kaçacağı için yorum yapmıyorum sana... Ama şunu diyebilirim kibarca, 2 ay sonra zx-6R a geç , sonra bizi uğraştırmadan otobanın üstüne rahatça uzan , mümkünse de üzerinden tır geçir parçalan ok? Açık mı?

Ben senin Zx-6R sevdana karşı değilim ama snn gbi insanlarla çok karşılaştım çok iyi biliyorum... Daha kontra tekniğini bilmezken 1000RR süren... Sonra da gazetelerde haberleri çıkıyor işte...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=814
    Siteyi biraz araştır derim ben

http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...3&AdId=3190479
    Bu da yeni dediğin motor...

arkadaşım sağol biliosun ediosun da ben sana ben bunu alırsam nolurum gibi bi laf etmedim onu zaten ayrı bi konuda konuşmuştuk sanırım
    ben sadece motor nasıl dedim bilenler bir iki lokma laf etsin sizin gibi bilen kişilerle konuşmak kendime bişiler katmak istedim

sonra bi baktım konu nereye geldi
    ben daha yolun başındayım size saygım büyük ama konuyu çarpıtıp aynı zamanda bnm gibi yenilere böle sert ve yanlış konuşmayın lütfen

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben senin motoru araştırmana hiç kızmadım sadece
    "125 le 2 ay takılcıam zaten sonra satıp 600 bi alet alıcam" lafına takıldım senin...
    O kadar küçümseme motorları , 600'lük yarış motoruna rahatça geçebilmen için en az 1 yıllık küçük cc motor tecrüben olması gerek. Kolay değil o kadar... Ben 5 aydır her gün kullanıyorum , uzun yola çıkıyorum , hatta bgn tekirdağ gezisinden döndüm, ben 600F de kullanmış bir kişi olarak söylüyorum ki , ben o motorla ani gelişen bir kazadan bu motorla kurtardığım gibi kurtaramam kendimi...
    Peki sen 2 aylık 125 tecrübenle , o motoru kontrol edebilir
    misin?

Neyse dediğim gibi , konu Zx-6R ile ilgili bir topic olduğu için burada noktalıyorum konuşmamı , ben sadece senin o cümlene yorum yaptım.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

beto_977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T1 ( Yiğidim Aslanım, Façası bozulsada eski günlerine geri döndü )
    Raceler kesinlikle şakaya gelmez, 1000 liklerde formula 1 e eşdeğer ağırlık güç oranı var bu makinelerin, Ama formula dan daha tehlikelidir bunlar bide şehirde kullanıcan anam anam anam.

Konu nerelere geldi harbiden
    Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.

Motosikleti
    Ben senin motoru araştırmana hiç kızmadım sadece
    "125 le 2 ay takılcıam zaten sonra satıp 600 bi alet alıcam" lafına takıldım senin...
    O kadar küçümseme motorları , 600'lük yarış motoruna rahatça geçebilmen için en az 1 yıllık küçük cc motor tecrüben olması gerek. Kolay değil o kadar... Ben 5 aydır her gün kullanıyorum , uzun yola çıkıyorum , hatta bgn tekirdağ gezisinden döndüm, ben 600F de kullanmış bir kişi olarak söylüyorum ki , ben o motorla ani gelişen bir kazadan bu motorla kurtardığım gibi kurtaramam kendimi...
    Peki sen 2 aylık 125 tecrübenle , o motoru kontrol edebilir
    misin?

Neyse dediğim gibi , konu Zx-6R ile ilgili bir topic olduğu için burada noktalıyorum konuşmamı , ben sadece senin o cümlene yorum yaptım.

böle konuş canımı ye kardeş bende sert konuştunuz diye kızdım biraz
    bilmediğim için atıp tutuyo olabilirim
    sizde bildiniz için güzel bi şekilde açıklasaydınız gerginlik olmıcaktı
    ama tşk ediyorum sertde konuşsanız amacınız olası bi ölümü yada sakatlığı engellemek
    ama ben kendimi tutamıcam bunuda biliorum kusura bakmayın
    Allah bana akıl versin

nahzuvay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc750 X DCT - Vespa Gts 250ie
    bu başlıkta motorun konusulması gerekmiyo muydu ya? bn bişey soracam 2000 altındaki modellerde kawasaki zx-6r ı tavsiye eder misiniz? şeyet nasib oldu alacak olduk neyine dikkat etmemiz lazım? olduda aldık ne yakar bu makine?
    ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler