Jinlun JL-250 İnceleme ve testi
Reklamlar
-
03 Aralık 2009, 14:49
CENKMENDERES ABİ bilgilerin icin tşkr bende dün aldım jinlum motorumu hic bilmiyorum sürmesini dün akşam cıktım benzin almaya benzinciye girişte dönerken düştüm abiama ögrenicem kacarı yok ön cam catladı ilk günden motorumu cok beyendim önceden girip baktıgımda jinlum alıcaksan 10 kere düşün diyorlardı bence bu fiyata bu kadar harika motor zor bulunur motorumu cok sevdim ilk motorum örenmem icin arkadaş cevrem yok ank yeni taşındım ark arkadaşlar varsa yardımcı olacaklar sevinirim
Reklamlar
-
17 Haziran 2012, 08:33
paylaşım için çok sağolun çok işime yarıyacak bilgiler
-
Arkadaşım eline emeğine sağlık bende almak istiyordum. bu bilgiler süper. Tekerin düz bassın emi...
-
10 Temmuz 2013, 15:42
Emegıne saglık kardes ılk motorumdu acısıyla tatlısıyla arızasıyla ne gunler gectı ne maceralar yasadım bu motorla. Ama yenı baslayanlara sıddetle tawsıye edıyorumm
-
Bende 2 senedir jinlun jl 250 chopper var ve 1 senedir işe gidis gelis 60 km yok yapiyorum gidip gelirken 1 kez olsun yolda birakmadi bahcemde periyotik bakimlarini kendim yapiyorum o kadar canakkaleye bile gittik 500 km yol basa basa gittik gurup olrak sikinti yaratmadi sadece biraz vibresyon yani titreme oluyor onuda koltuguma sunger tarzi bisey koyarak yok ediyorum 120km altina inmeden yolculugumu surduruyorum allaha sukurler olsun saygilar
-
Arkadaslar motorum yani jinlun 250-5 bebegim 10tl benzine 45km yol yapiyor bu benzin israfini dusurmemiz mumkunmu saygilar
-
-
En son mesaj yazılalı 3 sene olmuş ama olsun. Rica ederim arkadaşlar, güzel günler geçirmiştim Jinlun ile, daha da önemlisi çok güzel arkadaşlar edindim onun sayesinde. Beni hatırlayanlara selam olsun buradan, bir gün döneceğim demiştim ve döndüm.
Cenk Menderes
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Jinlun kullanıcıları bir zamanlar çok yoğundu. Sendede sarı renkli vardı.
Motovirus, kırıklar siteleri hep jinlun tayfasıydı. O dönemden kimse kalmadı. Arada metehan yazıyo.
Selamlar.
-
Kaldera hocam selamlar. Uzun zaman oldu, tanidik isimler gormek guzel. 2005 yilinda burada çok guzek dostluklar basladi. Bazi arkadaşlarla hala gorusmeye devam ediyoruz. Coluk cocuga karistik vs ama motorcu ruhu bedeni bir türlü terk etmiyor. Yine alıyorum motor. Jinlun sağ olsun, onun sayesinde motorcu olduk bir çoğumuz.
-
Sıfır motor fiyatları çok yükseldi.
Bu durum ikinci elede yansıyor.iyi bir enduro yakışır.
-
Yamaha Tracer 700 olacak gibi bir aksilik olmazsa.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler