Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Jinlun JL-250 İnceleme ve testi

Motovento
    REKLAM ALANI
    yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Boş vites müşüründe kısa devre var. Vitesdeyken az bir akım kaçırıyor lambayı yakacak kadar. Boşa atınca akım arttığı için motoru stop ettiriyor.
    Hem müşürü hem kablosunu hemde lamba soketini kısa devre açısından kontrol etmen lazım. Şu anda noröel kullnabilmek için boş müşürüne giden kabloları sök oçlarını izole bantla iyice sar böylece oraya buraya deyip kısa devre yapmasınlar motorun normal çalışacaktır. Marşla çalıştıramamanın nedenide vitesi boşa alıyor olman zaten.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    banada çok mantıklı geldi.boşuna senden yardım istemedim zaten.teşekkürler hastalarım biter bitmez ilgileneceğim.
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Sağ elciğin olduğu yerde motor stop düğmesi var. Belki problem ondadır. Çünkü o düğme off pozisyonunda iken marş basar ama motor çalışmaz. Selamlar.

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah yardım cın olsun kaiser kardeşim.

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    motorunda yan ayak müşürü var mı? belki sorun bunda olabilir.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    yan ayak müşürü var evet bunuda düşündüm ama bunda sorun olsa çalıştıkdan sonra boşa geçirince stop etmesini açıklamıyor bu.motor stop düğmeside motora giden akımı kesiyor sanırım. o zaman vurdurarak da çalışmaması lazım gelmez mi ?

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Kaiser nooldu boş müşürüne bakabildin mi?
    İptal edince yani kablolarını sökünce motor çalıştı mı?

Motosikleti
    dün akşam servise götürdüm.oradaki ustada binip kontrol ettikten sonra büyük olasılıkla boş müşüründe olduğunu söyledi problemin.düşük bir ihtimalde ayaklık müşürü sorun olabilir.geç saatti kapatıyolardı o yüzden bugüne kaldı tamir işi.servisinde de aynı şeyleri duyunca sizi dahada çok takdir ettim.gerçekten sizin gibi abilerimize ihtiyaç var,ilgilendiğiniz için sağolun.umarım haftasonu rahat rahat biniyo olurum.

Motosikleti
    kanuni motorun 150-vfr800
    ee... aldın mı motoru iş dönüşü?

Motosikleti
    HYOSUNG
    kaiser jinlunda genelde bujiler derinde olduu için içine su doluyor söküp bakıldımıki?

Motosikleti
    bonnie,bakıyorum motoru almadan yavaştan tamirat işlerine de bulaştın ilk mesajları okusan görürdün motorun sökülmedik yerinin kalmadığını en sonunda pes ettik servise verdik.en geç haftasonu elimde inşallah.siteye ve motosiklete bu kadar meraklısın madem 1 nisandaki kahvaltıya bekleriz.sitenin kallavi üyeleride geliyor hem sadece benim gibi çömezler değil

Motosikleti
    HYOSUNG
    yahhu biri çömezmi dedi kulağımmı çınladı kimseye bırakmam çömez deil boş küme sayılırım hatta .E seviyorum bu işleri motoru bakıma götürürken bende gidip ustaya yardım ediyorum arada onu sorarım bunu sorarım falan filan.Ha motor giderken ben arkada şarkı söleyenim bağıra çağıra şarkı şu''honda cbr 125 lala honda cbr 125 bu yapılırken kollar 2 yana açarak sallanır genelde sürücüden zılgıt yemeyle son bulur''kahvaltı ne zaman ?valla gece sahnem olunca sabah yatıp geç uyanıorm müzisyen hayatı malumunuz

Motosikleti
    walla sahne mahne anlamam.bende seninle aynı saatte yatağa girerim muhtemelen.nede olsa cumartesi gecesi. 1 nisan pazar sabah 11 de çengelköyde

Motosikleti
    HYOSUNG
    Nası olacak bu kahvaltı anlamadım valla biliyorsunuzki bu haftasonu olduu gibi yağmurlu motorla çıkılacak bi hava yok ..

Motosikleti
    bu haftasonu demedim ki,1 nisanda. hem arabayla gidildiğinde de kahvaltı veriyolar

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    jinlun yardım diyonuz geyiğe sarıyonuz şaka şaka neoldu dostum bir gelişme var mı?
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Cumartesi,pazar günü gezerken bütün dertler unutuldu gitti. Boş müşüründeki arıza giderildi ve motor çalışmaya başladı tabiki. Aman dikkat,motorunuzu ya kendiniz yıkayın yada bu konuda usta ellere emanet edin

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    önder motosikletini tamir etmişsin senin adına sevindim ağız tadıyla binmeni temenni ederim
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250

Jinlun 250 Cc Paylaşım

neden jinlun 250 yok merak ettim yoksa kimsenin sorunu yokmu

kimsenin jincunu yok herhalde
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Custom Cruiser Chopper
    Bilgiler Birebir Doğru Bende JL-150 Kullanıcısıyım. Verdiğin Tavsiyeler ve Detaylı Yazıların İçin Teşekkürler.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler