Olsun bee dostum ama güzel bi motor yani tam bi bilgim yok bende internette araştırma yaparken gördüm baya ii bi görüntü vermişler yani 600cc' lik motorsiklet gibi duruyooo hee ne diyelim alan arkadaşlara hayırlısı olsun
Olsun bee dostum ama güzel bi motor yani tam bi bilgim yok bende internette araştırma yaparken gördüm baya ii bi görüntü vermişler yani 600cc' lik motorsiklet gibi duruyooo hee ne diyelim alan arkadaşlara hayırlısı olsun
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
yaglı benzin koymak gerekiyor yani eski mobilletler gibi hem maliyeti yüksek olur hemde uğraşılmaz bence ama görünüşünede hasta oldum
Derbı GPR 125 race tarzı motosiklet severler için ve yeni başlayacaklar için özellikle bence çok ideal bir motosiklet ispanyol markası gayet kaliteli ve güzel bir tasarıma sahip 2 zamanlı oluşu bana kalırsa bir dez avantaj kesinlikle değil cbr 125 gibi 4 zamanlı olsaydı aynı performansı gücü veremezdi Derbı nin 2 zamanlı oluşu performans anlamında baya bir fark yaratıyor cbr125 lere karşı bu arada bu motorun güzel bir yanıda şu ekonomik kullanmak isterseniz standart haliyle şehir içi kullanımı için ideal performans istiyorsanız bir sigortası var o sigortayı taktığınız anda makine 25 HP oluyo ve gayet iyi
Yeni teknolojide 2 zamanlı diye motor kalkıpta mobiletlerde olduğu gibi depoya yağ ve benzin koymuyorsunuz yanlış bilgi vermeyelim... benzin ve yağ bölümü normal 4 zamanlılardaki gibi farklı yağı makine kendisi karıştırıyor
vaybe fiyat kırmak zorunda kaldılar haa vay milleti az daha kekleyeceklerdi vah vah adamlar şimdi çin mallarına iyice uyuz olmuşlardır ne olsun makine gelir gelmez 8000 küsürdeydi şimdi 6300 aslında o makinaya buda çok ama biraz daha beklesin millet bakalım ne olur ne olmaz
Görüntüsü güzel ama fuarda incelediğimde kullanılan plastik kalitesiz gibi geldi. Kaynaklar da baştansavma yapılmış sanki. Fuardaki motorun yolcu selesi yerine oturmamıştı, fuar görevlisine söyledim zor taktı. Görüntüsüne diyecek yok tabii
Selam Arkadaşlar; yaklaşık 1 ay kadar önce Derbi Gpr 125 aldım.Şu ana kadar çok memnunum.Rodajı bitene kadar sigortayı takmıyorlar, fakat yinede düşük viteslerde çok seri ve keyifli.Ayrıca motorun plastik malzemelerine aldanmayın çok kaliteli ve Avrupa standartlarında yapılmış.Ön ve arka disk frenler ise çok etkili.Yağ deposu ise 4 zamanlılar gibi ayrı yerde.Gösterge paneli digital ve bir çok veriye rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.Ferco' nun distirübütörlüğünü yapması artı olarak düşünüyorum.Umarım yanılmam.Sitede başka kullanıcılar varsa görüşlerini almak isterim.
derbinin bu modelleri hakkında bilgisi olan var mı yeni motor alıcam çok karasız kaldım..
arkadaşım bildiğim kadarı ile derbi ispanyol yapımı 2zamanlı hoş bir makina hem boyutları da cbr125r a göre oldukça tatmin edici hatta bana göre birazda zx6r'a benzer yönleri var fakat turkiye de satışı olup olmadığını bilmiyorum !
TV DE DİZİ SEYRETMEYE ALIŞTIRILMIŞ , BİLİNÇ ALTI HER AKŞAM DÜZENLİ YIKANAN EY TÜRK MİLLETİ !...... GAZOZUNA İLAÇ ATILMIŞ HASTA GİBİSİN .
Türkiye'de 7 milyar civarı bir fiyatla satılıyor, ama fuarda sorduğumda "daha hiç satmadık" dediler.
Sitede aram butonuna basıp DERBI 125 yazmak aklınıza gelmiyor mu Allah aşkına Bir sürü topic var ben bile açtım....
Arkadaşlar altta GPR 125 R ve GPR 125 NUDE var.İki modelinde fiyatı aynı 6850 ytl yeni ötv dahil katalog da herşey var beygir gücü yok...
fiyat çok fazla yaww.hyosung varken bu alınmaz bence...ama değerde yawww
[I][B]kafaya koydum alacam motosikleti[QUOTE][/QUOTE][/B][/I]
Hyosung'un hangi modeli ile aynı kategoriye koydun anlayamadım?DaRKWaLKeR adlı üyeden alıntı
I'M BACK !!!
Yan yana durduklarında Derbi ler çok ufak görünüyor üstelik teknik verilerine bakarsak fiyat yakınlığı hariç hiç bir şeyleri benzemiyor görünümün çok hoş olduğunu eklemeliyim kaliteli görünüyor...
http://www.motorbikes.be/en/Hyosung/2005/GT%20250/
http://www.bikez.com/motorcycles/der..._nude_2005.php
gt250r gerçi 2bin ytl kadar fark var ama birisi 250cc diğeri 125.tabi dış görünüş dersen derbi daha iyi
ancak derbi gts125 i biraz daha makul bi fiyata piyasaya sürselerdi.derbiden şaşmazdım.koşa koşa alırdım
hee walla katılıyorum.ama fazla mal göz çıkarmaz ...derbiye gelince,bence çok pahalı...johny adlı üyeden alıntı
Daha bu sabah resimleri çekip fiyat sordum GPR 125 R ve GPR 125 NUDE ikiside yeni ötv dahil 6850 ytl istersen özelden mesaj atıp İzmirde yerinide söyleyebilirim evet dört aydır daha bir tane bile satamamışlar(bu bayi için)...
bu motorlar ilk geldiğinde ben satmayacağını söylemiştim ama sitedeki bazı herşeyi bilen arkadaşlar bana karşı çıktılar. hepsi yok yarın alıyorum yok sipariş verdim diye ahkam kestiler. nerdesiniz beyler... ( onlar kendini biliyor.)
O fiyata gtr250 alırlar. Ne yapacaklar derby yi.
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)