Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Derbi hakkındaki Görüşleriniz

REKLAM ALANI

evet arkadaşlar ögrendim bizzat ferco motor yetkilileri ile konuştum

fiyat konusunda hiçbir fikirleri yokmuş ama ilk olan motorları fuarda yani 25 mart tarihinde görebilirmişiz

fiyat konusunda hiçbir fikirleri yokmuş tekrar söylüyorum ve ilk gelim 25 mart fuar

tşk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Gerçekten muhteşem denecek kadar güzel. CBR 125 i zaten racingden saymıyor ve Aprilla RS 125 e rakip olarak dahi görmüyordum ama bu RS 125 e rakip olabilecek nitelikte İtalyanlar yine konuşturuyor ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    Yok
    arkadaslar paylastığınız bilgiler için tesekkurler. tam umudumu yitirdimki yeni bi race umudu daha umarım fiyatı abartı olmaz 7'den bi kurus yukarı veremem.
    ama motorun görünüşü yıkılıyor umarım biraz kabadır boyu falan fuarda görücez inşallah.
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

deskator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gerçekten iyi görünüyor .. arkadaş motorun nasıl olduğunu bilmiyorum ama görüntü japonlara, bakda öğren öyle olmaz böyle olur diyor

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    boyut olarak cbr125 den biraz daha geniş, zaten lastikleri bile benim motorunki ile aynı fakat fiyat konusu bence biraz can sıkacak. bu arada derbi ispanya markasıdır hatırlatılır.
    ALPAY

Motosikleti
    Yok
    motorun dev resmine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://media.derbi.com/CDS/Intermot%...5/gpr/004a.jpg
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

votka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WaLLa ÇiNLileR BiLiR
    motorun üstündeki eleman 1,80 az değil ama makinada hiç küçük gibi durmuyor

http://www.bikepics.com/pictures/306790/
    ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
    ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...

arkadaşım makina aprilia rs125 ebatında sadece arka lastiğin genişliği 1 cm daha ince aprilia rs125 makinasıyla kıyaslarsak diğer ebatları falan oldukça rahat ben aprilia rs125 kullandım abimde vardı 1-2 sene hiçte problem olmadı bu makinanın bana göre yönleri

pozitif =>

şekil tamamen yeni
    kasa hoş ve sivri tarz
    farlar gerçekten hoş
    egzoz yeri gerçekten hoş
    arkaya zayıf ve ince bel bir manita yakışacak şekilde
    plakalığı çıkartıp plakayı arkaya yapıştırmak isteyenlere farklı bi tarz yapmak gerek

negatif =>>

artçının koltugu çok küçük kabak gibi çıkacak

başka yokkk

tasarım mükemmel valaha

fiyat konusunda şuanda hiçbirşey bilmediklerini söylediler

ama türkiyeye yeni geldiği için fiyat konusunda biraz düşüş olur bence yoksa bu senede çin pazarı patlatır türkiyeyi çin pazarı girdiğinden dolayı fiyatta biraz kolaylık yaparlar

Motosikleti
    Yok
    şu linkte

http://www.ukbike.com/h/bike_list_05...&order_by=make

aprilia honda cagiva sachs derbi nin özellikleri var bi nevi karsılastırma yappmıslar
    derbi performance acısından diğerlerdin kötü gözüküo ama motorun görünümü harika.

fakat aprilia 2 zamanlı olduğu için çoğu kişi o motor hakkında bana çok kötü die yorumlarda bulundu derbininde 2 zamanlı olduğunu düşünürsek bilmiyorum ya nasıl olucak inşallah adam gibi bi motor yapmıslarda buda aprilia gibi askıda kalmaz da seneye gelirse bineriz bi race yok arkadas ya türkiyede 125 ile 250 arası adam gibi biri bana küçük gelir birinin motoru dandik derler.

derbi dist. olarak vespayı göstermiş. fakat vespanın sitesine girdim derbi namına bişiye raslamadım oda ayrı bi şüphe oldu içime umarım fiyatıda yüksek tutmazlar. bilgi edinen arkadaslar üşenmeden yazsın lütfen

zeronero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 250l
    dostlar bu motor türkiyeye gelirse kimse almaz. onun için boşuna konuşmayalım.
    derbi markasını ilk defa duyuyorum. bu motoru alıcan da parcasını nerden bulucan, servisini nerden bulucan hadi buldun kac para olacak. iki sene içinde motor bitecek nasıl yaptıracan, hadi yaptırdın, böyle iki zamanlı ve hafif dolayısıyla seri bir motoru hangi yolda kullanacan. burası türkiye beyler burada
    motor dediğin sağlam olacak, ikinci eli olacak, servisi olacak vs. vs. vs.....

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    125cc Motor 23 Hp ve bu Güzellik. Ohh Süper
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    derbi markasını ilk defa duyuyorum.
    işte sorun burada!..

sor bakalım etraftaki motorculara ispanyol derbiyi (:

merak etme eskidir eski, bir de ferco getiriyor zaten..

Alıntı zeronero adlı üyeden alıntı
    dostlar bu motor türkiyeye gelirse kimse almaz. onun için boşuna konuşmayalım.
    derbi markasını ilk defa duyuyorum. bu motoru alıcan da parcasını nerden bulucan, servisini nerden bulucan hadi buldun kac para olacak. iki sene içinde motor bitecek nasıl yaptıracan, hadi yaptırdın, böyle iki zamanlı ve hafif dolayısıyla seri bir motoru hangi yolda kullanacan. burası türkiye beyler burada
    motor dediğin sağlam olacak, ikinci eli olacak, servisi olacak vs. vs. vs.....
    dostum motor piyasasında kaç yıldan beri varsin ki derbi markasını ilk defa duyuyorsun her kawasaki honda yamaha suzukiyi bilen adam 4o yıllık motorcu olmuyor derbi ispanyol ve ingiliz şirketi karışımıdır ve makinaların sağlamlığı bazı modellerinde honda ile kıyaslarsak özellikle kross motorlarında honda ve yamahadan çok daha kaliteli sağlamlığı dünyaca onay almıştır. racinglerini bilmiyorum ama oda hemen hemen aynıdır. sadece türkiye ve bir kaç avrupa ülkesine ihracaat etmediği için duymamışındır. aynı bu motor türkiyedeki cagiva , dukati , triump gibi olmayan makinalardır ve bu makinalar ne kadar kalitelidirki herkez bilir honda yanına bile yaklaşamaz

Motosikleti
    crf 250l
    arkadaşım kusura bakma bu sitede fikir beyan etmek için 40 yıllık motorcu
    olmak gerektiğini bilmiyodum. benim en azından motosikletim var ve nickimin
    altına yazma cesaretim var. sen ilk önce derbi 125 hakkında söylediklerime cevap ver.

arkadaşım kusura bakma bu sitede fikir beyan etmek için 40 yıllık motorcu
    olmak gerektiğini bilmiyodum. benim en azından motosikletim var ve nickimin
    altına yazma cesaretim var. sen ilk önce derbi 125 hakkında söylediklerime cevap ver.
    bak dostum tartışma ve kızıştırmaya hiç niyetim yok ortalığı ama madem istiyorsun yazayım

bu motorun türkiye dispirötörü ferco motor olacak ferco motorda vespa ve piaggionun en büyük bayisidir türkiyedeki ve ferco motor tarafından bayilikler verilecek diğer motosiklet firmalarına tabiki ferco motor uygun gördüğü firmalara verecek bunu bu 1

makinanın sağlamlığı ve yedek parçasını ela alalım makina ingiliz yapımı fakat ispanyol şirketi olduğundan ingiliz makinalarını ve sağlamlığını kime sorarsan sor söylesin sana eğer bana soruyorsan tamamen sağlam ve güvenilir yedek parça sorunu ise yaşanacağını sanmıyorum cünkü dispirötörün büyük bir firma olması yetiyor buda 2
    başka soru sordunmu bilmiyorum sormak istersen söyle bileyimm

bu arada ben kendimden bahsedeyim daha bu site yeni açılmışken burada biz 2-3 kişi ziyaretçilere yardım ederdik skull bile siteyle o kadar ilgilenemezdi oralar ve burada eskilerden kime sorarsan sor söylesinler sana eski resimlerim umarım vardır albümde motoru a dan z ye toplar söker parçalardım ve her motor için ayrı ayrı bi ton bilgiye sahibimdir henuz 5 yıldır motor kullanıyorum ve bu sene sattım ve kendime 307 araba aldım ama bu fuarda yeni motorumu alacagım , herkez avatarının altına motorunu yazsaydı inan benimki bayağı kabarık ve geniş olurdu yaşım o kadar büyük değil henüz 19 yaşındayım ama bir çok bilgiye sahibim amacım kimseyi küçük düşürmek değil sadece bildiklerimi vurgulamak

eğer bu motorun kötü olduğuna inanıyorsan
    www.derbi.es girebilirsin ispanyolcadır
    www.derbi.com a girip ingilizcesinede bakabilirsin

eğer istatisliklere falan bakmak istersen
    www.ukbike.com a gir ingiliz sitesidir ve günde yüzbinlerce kişi giriyor bu siteye baabilirsin

gir bu siteye istatisliklere bak %90 da derbi daha yeni firma olmasına rağmen ve senin dediğin duyulmamasına honda bukadar evsane bi adla bile %92 de kalmış yani sen düşün birde honda ile derbi kullanıcı sayısını eşit kıl ona göre cvp ver derbi hiçte kötü ve dandik bir mal değil
    http://www.ukbike.com/h/bike_list_05...&order_by=make

Motosikleti
    crf 250l
    güzel kardeşim biraz daha olgunlaş ondan sonra seninle konuşuruz. ben 31 yaşındayım ve 8 yıldır motosiklete biniyorum daha
    bu memlekette derbi marka bir motor görmedim. sen hala kalkmış bana bilmişlik
    taslayıp site adresleri veriyosun ve honda yanına bile yaklaşamaz diyosun. ben o siteleri senden öğrenmedim. ben derbi markası duymadım derken türkiyede olmadığını kastettim. burada 100 kişiye
    derbi 125 mi cbr 125 mi alırsın dersen 100 üde cbr der.yazdıkların benim sorularımın cevabı degil.kocaelide koskoca yamahanın bile servisliğini
    bisikletçi yapıyor, sen derbi almaktan bahsediyosun. cbr 125 dünyada sınıfında 1 numara mı degilmi. bitti.... kendine iyi bak.

Duncan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattım:(-
    Arkadaşlar bu ay(eylül) MOTOBIKE sayısını alın.Orda ayrıntılı bilgiler var.Motor gerçekten çok güzel.Özellikle Naked-Nude olan çok hoşuma gitti.Yane honda CBR125 R'den güzel duruyor.Derbi'de iyi markadır.Avrupa'da hep duyuyordum.Walla Honda CBR 125 R ile Derbi GPR 125 Racing arasında kaldım.Eğer derbi'nin fiyatını cbr kadar olursa kesin derbi alırım.

DERBİ GPR 125 TEKNİK ÖZELLİKLER

Motor: Tek silindirli 2 zamanlı Euro2
    Silindir Hacmi: 124,76cc
    Karbürator:Mikuni 28
    Soğutma:Su
    Marş:Elektrikli
    HP:23 hp
    Kompresyon oranı:12,5:1
    Yağlama Sistemi:Otomatik Mikser
    Ateşleme:Eloktronik C.D.I.
    Vites kutusu:6 vites
    Ön süspansiyon:40mm ters çatal-Kurs 120mm
    Arka " :Tek amortisör-Kurs 110mm
    Lastikler:110/70x17" 130/70x17"
    Ön Fren:300mm disk-çift piston radyal kaliper
    Arka Fren:180mm disk-çift piston kaliper
    Aks arası:1.355mm
    Max. Yükseklik:1.130mm
    Sele yüksekliği:810mm
    Uzunluk:2.024mm
    Genişlik:760mm
    Yakıt Deposu:13 litre
    Yağ deposu:1.5 litre
    Ağırlık:125kg

stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    hepsi gelecek bir daha ki sene merak etmeyin 10 marka daha piyasaya girecek acaip rekabet olacak kanuni falan topu diker artık .

çok güzel adam gibi motorun değeri önemli olacak büyük markalar müthiş kârlı çıkacaklar kullanan sayısı alan sayısı artacak .
    Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy

alptoker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 125
    Bakarsanız zaten cbr125in fiyatının 1.5 katı. Yani türkiye fiyatıyla 6700 e gelecek. O paraya naked de olsa cbf 250 alırım.Hem performansta, hem rahatlıkta hem de sorunsuzlukta beş basar gpr 125'e, satarken de ölü fiyata vermezsin.
    In the long-run we are all dead
    CBR 125R Kırmızı/Siyah

güzel kardeşim biraz daha olgunlaş ondan sonra seninle konuşuruz. ben 31 yaşındayım ve 8 yıldır motosiklete biniyorum daha
    bu memlekette derbi marka bir motor görmedim. sen hala kalkmış bana bilmişlik
    taslayıp site adresleri veriyosun ve honda yanına bile yaklaşamaz diyosun. ben o siteleri senden öğrenmedim. ben derbi markası duymadım derken türkiyede olmadığını kastettim. burada 100 kişiye
    derbi 125 mi cbr 125 mi alırsın dersen 100 üde cbr der.yazdıkların benim sorularımın cevabı degil.kocaelide koskoca yamahanın bile servisliğini
    bisikletçi yapıyor, sen derbi almaktan bahsediyosun. cbr 125 dünyada sınıfında 1 numara mı degilmi. bitti.... kendine iyi bak.
    ya git be kardeşim cbr dünyanın bir numarasıymış yıldan beri belki mobilete biniyorsundur sen daha iyisini bilirsin vala ne diyelim dostum bu iş olgunlaşmakla değil bilmişlikle bellidir. her olgunun kafası çalışsaydı ayvayı yemiştik biz. nokta koyuyorum artık buraya

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler