arkadaşlar ben bu motoru çok beğendim ama sizce o paraya değermi veya o paraya başka bi motor almak dahamı iyi olur
arkadaşlar ben bu motoru çok beğendim ama sizce o paraya değermi veya o paraya başka bi motor almak dahamı iyi olur
teknik özelliklerine ve şekline bakınca güzel duruyor forumlardada bu markadan genelde iyi diye bahsediyorlar. ama kulanan bir kişiden şimdiye kadar yorumları hiç okumadım. benimde dikkatimi çeken bir motor kullanan bir arkadaşımız yazarsa bende merak ediyorum.
selamlar arkadaşım önceki topiclerde HYOSUNG un bayisi olan metro motordu galiba yanlış olabilir,ilgisizliğinden yakınıyodu millet ama motorun kalitesi için bişi diyemicem gayet güzel bişiye benzio,ama yedek parça ve servisde sorun yaşama ihtimali var,şimdiye kadar hiç kimseden motor hakkında iyi veya kötü bi bilgisi alamadık.daha test edenyok galiba bekliyoz artık ama o fiyata bunun gibi bir güzelde alamasın.allah için güzel motor
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
ewet güzel motor ben de merak ediyorum bilen deneyen test eden varsa yazsın bilelim ben de düşünebilirim. fiyatı neymiş çıplak olan modeli 9750ytl gibi yanlış hatılamıyorsam ama gerçekten de kıızıltoprakta ben de bir keresinde hyosungcuya uğramıştım meraktan adamlar sanki bu motoru ithal etmiyor da başka bir işleri varmış gibi ilgisiz davranmışlardı motoru aldıktan sonra da öyle davranırlarsa durum daha ağır olur. bu model ben gittiğimde yoktu çıplak 250 lik modeli vardı .bunu görmedim
ya arkadaşlar ben nisan ayında hanuni 250 aldım motor fena değil.ama bir degide motoru gördüm çok hoşuma gitti netten izmirdeki bayisini aradım 10400 ytl dediler motor yeni servis proplemi olur dediğimde şimdiye kadar öyle birsorun yaşamadıklarını türkiyede yeni amaavrupada baya uzun süredir kullanılıyor ve tutuluyormuş.eğer yurt dışında motordan anlayan tanıdık biri varsa bizleride bilgilendirirse sevinirim bende bu motorun chooper tipini düşünüyorum.harika bir şey makine şimdiden tşkler.sacalim@hotmail.com 20 06 2005 e kadar yazlıktayım haberlerinizi bekliyom.
motorun teknik özellikleri şöyle
MOTOR TİPİ : DOCH, 8 Sübap
SOĞUTMA : Su Soğutmalı
MARŞ : Elektrikli
HACİM : 647cc
BEYGİR GÜCÜ : 79 hp
SİLİNDİR ADEDİ : 2 Adet
UZUN. x GEN. x YÜK : 2,060×730×1,060mm
TEKERLERK MESAFESİ : 1,435 mm
YERDEN YÜKSEKLİĞİ : 150 mm
AĞIRLIK : 191 kg
VİTES YAPISI : 1 Aşağı 5 Yukarı
FRENLER : Ön çift disk
Arka tek disk
bukadar yeterli heralde benim tek korkum parça sıkıntısı motor kaliteli ebay.de de baktım avrupada var bu motordan
arkadaşlar size biraz reim daha gönderiyim
arkadaşlar profilimdede görüldüğü gibi ben RX 125 sahibiyim motordan çok memnun olduğumu her fırsatta söylüyorum hatta ben motoru alırken çok temiz bir yamaha 125 cc crosla arasında baya bocaladım kararımı hysung dan yana kullandım hiç pişman olmadım ta ki 42000 km de motor problemleri yaşayana kadar metro motor elinde yeterli yedek parçaya sahip değil yedek parça lazım olduğunda şu şu şu parçalar var şunlar yok deyip geçiyor ya sende yoksa kimde olur yoksa spariş edersin gelir motoru alırsan memnun kalacağına garanti veririm
HYSUNG firması güney korede köklü bir şirket bizdeki sabancı,koç gibi sakın çin mallarıyla karşılaştırma çok kaliteli malzeme kullanıyolar fiyatlarıda iyi gelgelelim olay gelip yedek parçada tıkanıp kalıyor benim motorum tam 2 aydır yatıyor bir adette KTM-450 crossum vardı onada 3 hafta önce alıcı çıkınca sattım şu an hussarla idare ediyom işallah bu yıl içinde hysung yürür hale gelir diye umut ediyorum bu arada honda 200 xl alıyım dedim ama 2005 modeli tükenmiş ve önümüzdeki yıl getirmiyeceklermiş KTM yi sattığıma bin pişmanım hussar şehir içinde iyi ama off road için bir alet şart sıfır ktm düşünüyom
umarım yardımcı olmuşumdur
teşşekürler arkadaşım.bir şey daha soracam 650 lik chooperını kullanan tanıdığın bir arkadaşın varmı,varsa acaba oda memnunmu bu motordan.
selam arkadaşlar gv 650 kullanan iki kişi tanıyorum çok menmunlar ayrıca test sürüşü yaptım çok şashane bişey
650 lik crusier modeli, gerçekten çok modern bir tasarımı olan, üzerinde gt650r motorun taşıyan güçlü bir alet.Yalnız klasik cruiserlarda motor torkunu alt devirlerde de verirken bu racing motoru taşıdığı için yüksek devir istiyor,maksimum torkunu üst devirlerde veriyor.Bu pekde cruiser motorlarda tercih edilen birşey değil.Birde pegleri çok ilerde konumlandırıldığından kısa boylulara göre sayılmaz
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
arkadaşlar hyosung için türkiyeeee daha cook erken.. avrupada çok güzel motor ve çok hesaplı ama avrupada. bu fiyatlara bu marka motor almamnızı atvsiye ederim ki servis ağı henüz oluşmamış ve yedek parçası bulunamayan ve aylarca bekleenen bir marka türkiyede. bence 4 büyğkten vaz geçmeyin derim sizlere. o fiyatlara cok güsel motorlar var. bi örnek gecen arkadaşım 800km.de Kawasaki en 500 sattı ve 9,500 ytl. ye ki hyosungla aralarında dağlar var... yinede karar sizin.... ama dben tavsiye etmiyorum...
ArkadaŞim Hyosung Kullanicilari Forumunu Dİkkatlİ Okumadan Cevap Yazma Servİs AĞi Ve Yedek ParÇada Herhangİ Bİ Problem Yok Ben Gayet Memnunum Şİmdİ Kismetse Bİde Gt650r Alicam Herkeze Tavsİye Ederİm...
hyosung motor sahibi değilim fakat almayı düşündüğüm için baya bir araştırma yaptım şu anda türkiyede motorun %80 oranında yedek parçası mevcut çok uzun km ler sonucu arıza çıkaran parçalar ise koreden sipariş ile gelmekte bu sipariş süresininde 15-30 gün içinde tamamlandığını biliyorum bundan iki sene öncesine kadar gerçekten bu yedek parça sorundu fakat şu an baya iyi durumda kesinlikle çin motorlarıyla kıyaslanmayacak bir motor bana göre 5. büyük
[CENTER][LEFT]Bende 2006 model gv 650 var. pırıl pırıl motorsiklet... yolda gidişi ve duruşu harika ama tabiki de herşeyy bunlardan ibaret deill..
egzozunda bi sararma oldu. servisine gittim dediği tek kelime bu garanti kapsamına girmez.. bir müddet o güzel motora bu şekilde bindim.. daha sonra deposunda kaçak olduğunuu fark ettimmm.. depo benzin kaçırıyo.. o zamanda geziye çıkmıştık arkadaşlarla ne kadar büyük bir tehlike atlatmışşmım haberim yokk.. bunu global motora mail ve aldığım firmanın sahibi ile telefon etmemize rağmen 3 ay geçti ne arayan soran var ne de, motorun deişmesi gereken parçaları deiştii.. motor dört dörtlük ama herşey motorunda deilki ben bu konuda çok sıkıntı çektimm. hyosung alacak olan arkadaşlarr biraz daha düşünüpte almalarında yarar var
Cinfezz ;
Dostum bu konuyu mu arıyordun?
Birtane daha vardı da bulamadım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
4 yılda nerdeyse bişey yazılmamış ben de araştırmıştım pendikte vardı bir tane 6750 tl temiz hala duruyor bakırköyde var bir tane az masraflı 5000 e kadar düşmüştü fiyatları 250 cc ile nerdeyse aynı ama alan satan binen fazla yok
Temizlerini; yine de 7500 den daha ucuza alamayız. Ben 250'yi satarsam bundan alacağım; ya da 6oo F
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
0 ı 17bin küsür tl olduğu için olmasın? 17 bin küsür para verip onu alacak kaçtane insan varki? o parayı verdiginde birçok markanın 600 lük modelini bulabilirsin japon ve 4silindirli motora binmek varken kimse o parayı verip kore malı 2silindir motora binmez. Sıfırı satılmayan makinanında 2ci el piyasası olmaması kullananın olmaması gayet normal.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)