Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

HYOSUNG - GT - 650 R

REKLAM ALANI
    Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı barok34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum ama ikinci elde fiyatları çok diplere iniyor motorsiklet de honda arabada toyota ikinci eli çok değer kaybetmiyor..
    motorda da arabada da herdaim 2ci el alırım satarken kaybetmemek için az kullanılmış temizini bulurum 10 kilometre yaptığında bile 1-2 milyar fark ediyo

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Temizlerini; yine de 7500 den daha ucuza alamayız. Ben 250'yi satarsam bundan alacağım; ya da 6oo F
    600 f al....kesinlikle...

motora bindiğini ozaman anlıyacaksın...
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ona da bindim; hyoya da bindim; zx9'a da vs.vs.vs bindim...

Ben az kmli ; temiz olan ve fiyatı uygun olan veeee ayrıca tatmin edici olan Hyo 650 R gördüm
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    hyosung gt250r
    arkadaşlar merhabalar. 2009 dan beri yazan olmamış. bu motoru kullanan varmı? teknik bilgilerini okudum emğinize sağlık. artıları yada eksi yönlerini paylaşırsak sevinirm. japonlarla kıyaslamak gibi bir niyetim yok güney kore malı sonuçta bu bilinen bir şey. şimdiden teşekkürler

Motosikleti
    önce sl150 şimdi S&T gt250r

:))

topic değişmiştir..... yazan eden çook...arama yaptır bulursun topiği

Alıntı mysugar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hyosung için türkiyeeee daha cook erken.. avrupada çok güzel motor ve çok hesaplı ama avrupada. bu fiyatlara bu marka motor almamnızı atvsiye ederim ki servis ağı henüz oluşmamış ve yedek parçası bulunamayan ve aylarca bekleenen bir marka türkiyede. bence 4 büyğkten vaz geçmeyin derim sizlere. o fiyatlara cok güsel motorlar var. bi örnek gecen arkadaşım 800km.de Kawasaki en 500 sattı ve 9,500 ytl. ye ki hyosungla aralarında dağlar var... yinede karar sizin.... ama dben tavsiye etmiyorum...
    Abi Kesinlikle 4 Büyükten Şaşmamak Lazım haklısın ama örneğin 600 f en ucuz temiz 98-2002 model arası temiz ise 12 bin tl felan ama hyosung 2007-2012 model ter temiz 9.000 tl var mantık çerçevesi içinde hyosung daha hesaplı ve hyosungun serviside çok yerde var sadece bilinmiyo

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler